Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cesare Prandelli, Manuela Caffi ile evlendiğinde 18 yaşındaydı.

Çocukluk aşkıyla 1982 yılında nikâh masasına oturan Prandelli, 80'lerde Juventus orta sahasında oynadı. Teknik adamlık kariyerine 1990'da başladı ve tam 14 yıl boyunca büyük bir kulübün başına geçebilmek için çabaladı.

Roma, onu 2004 yılında göreve çağırdı. Prandelli en sonunda kaliteli bir kadroyla şampiyonluk yarışı verecekti. Olmadı. Eşi göğüs kanseriydi ve Prandelli, Roma ile imzaladığı kontratı sezon başlamadan hiç düşünmeden yırttı attı. "Manuela'nın yanında olmak istiyorum," dedi kulüp yönetimine, Roma o sezon üç teknik adam değiştirmek zorunda kaldı.

Eşinin kemoterapi seanslarında yanından ayrılmayan Prandelli, bir yıl aradan sonra Fiorentina'nın başında sahneye döndü. Onun döneminde Fiorentina, Avrupa kupalarında rakiplerinin baş belası oldu.

Fatih Terim döneminden sonra ilk kez büyüklere kafa tuttu. Üç yıl boyunca kanserle mücadele eden Manuela Caffi savaşı Kasım 2007'de kaybetti.

Cesare Prandelli artık yalnızdı. Tırnaklarıyla kazıyarak zirveye çıkan İtalyan hoca, bu yaz milli takımı Lippi'den teslim aldı.

Prandelli de tam godfather tipi var italyan mafyası

Sent from my iPhone using Tapatalk

okuduklarima inanmiyorum, ozellikle "madem prandelli gelecekti, mancini niye gitti?" diyenlere...

neredeyse her yazdigim entryde yonetimi elestiriyorum, memnun degilim. terim'in yonetilememesinden, yanlis transferlerden, tutarsiz hamlelerden sikayetciyim.

ama prandelli'yi getirebilmesi bu yonetim icin basitce dort ayak ustune dusmek olmustur. prandelli su an dunyada en iyi 10 teknik direktorden biridir. daha onemlisi esnektir, taktiksel olarak gucludur, kadrodan ve oyuncudan verim almasini bilir, pragmatiktir, dolayisiyla turkiye'ye uygundur.

mancini'yle uzaktan yakindan alakasi yoktur. mancini yuksek butce isteyen, esnek olmayan, dogrularindan sasmayan, kadro kalitesine dayanan basarilar elde ederken prandelli dusmus bir fiorentina'yi ayaklandirmis, dusmus bir italya'yi ayaklandirmistir.

bu adamin arkasinda durmak lazim, sakin doldurusa gelmeyin. cunku galatasaray son 10 senesinin en kaliteli teknik direktorunu getirdi.

(asalet - 3 temmuz 2014 18:48)

GS sözlükten bi arkadaş güzel yorum yapmışş

Hayırlı olsun.

Yanına yardımcı vereceğiz diyen başkan umarım kaliteli türk birisini monte eder.

Uzun vaadede başarılı olur bence. En azından mancini gibi eğitimsiz değil gerçek hocalık konusunda ( 5yıl alt yapıda hocalığı mefcut)

adam bu kadrod bana yeter demis haha sanki kadroda melo, muslera, sneijder haricinde tanidigi isim var. adam buyuk ihtimal mancini gibi bir takimin basina gecip para toplama derdinde.

Ya moyes gelseydi diyerek kendimizi rahatlatalım :)

Hayırlı olsun

Prandellinin neden geldiği belli. Ünal Aysal her zamanki gibi masal anlatmasın. Bu takımın başarıları yöneticiler anlamında her zamanki gibi tamamen tesadüflere kalmıştır. Senden oyuncuda istemez bu adam. Artık 10 milyon bütçeyle şu rezil kadroyla başarıdan başarıya koşarız.

Her şeyi geçtim biz her zaman her şartta bu takımı destekleriz ama samimiyetsiz, iş bilmez başkan ve yöneticilerden bıktım.

Sorun prandelli falan değil sen bu takıma çok ciddi takviyeler yapmazsan ilk italyanla birlikte gitmedin ama ikinci italyanla kol kola gidersin sevgili yönetim.

Birde şu var çakma Galatasaray taraftarının yönetimin yaptığı her iş doğrudur mantığı beni hiç şaşırtmadı.

"Galatasaray Mancini ile bir yere gelemedi. Uzun yılardır kulüp takımı çalıştırmayan, emekliliği gelmiş bir teknik direktörle nasıl çalışacak?" diyen levent tüzemen "denizli varken prandelli tamamen fantezi" diyor... teaalllaaammm... adam 56 yaşında emekliliği gelmişmiş ama denizli neden olmadı diyor...

ve biz bu adamları ciddiye alıyoruz...

Hayirli ugurlu olsun, hakkinda kanaat getirilemez su asamada. Biraz bekleyin ve gorun derim. Oyuncular ustunde etkisi onemli ilk olarak ve hirsi da muhim.

"Galatasaray Mancini ile bir yere gelemedi. Uzun yılardır kulüp takımı çalıştırmayan, emekliliği gelmiş bir teknik direktörle nasıl çalışacak?" diyen levent tüzemen "denizli varken prandelli tamamen fantezi" diyor... teaalllaaammm... adam 56 yaşında emekliliği gelmişmiş ama denizli neden olmadı diyor...

ve biz bu adamları ciddiye alıyoruz...

Levent Tuzemen'i akp medyasi disinda umursayan var mi?

gereken kadro kurulursa başarılı olur aksi durumda sonu manciniye benzeyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt