Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bro2zgYIEAAuuMW.jpg

Tarık ve İshak alınırsa Sabri bir daha forma yüzü göremez.(Torpil olayı devreye girmese tabi)

Sabri geçen sezo n bir çok macda bu ikisinin toplamında daha iyi maclar çıkartı.

Sol bek olarak hele baya iyidi. Ortaları bile gelişmiş gibiydi.

Sabri yi silmem ben geçen sezona bakarak.

Abi Sabri'yi bana övme gözünü seveyim.:)

Niye ki? Ön yargılısın sadece demek istiyorum.

Sabri hiç olmazsa yedekde tuta biliyorsun ve gir oyna dediğinde oynuyor elinden geldiği kadarı ile.

Böyle oyuncu zor bulursun hele büyük takımda oynuyorum diye kendilerini ronaldo,messi zaneden türklerimizde.

Niye ki? Ön yargılısın sadece demek istiyorum.

Sabri hiç olmazsa yedekde tuta biliyorsun ve gir oyna dediğinde oynuyor elinden geldiği kadarı ile.

Böyle oyuncu zor bulursun hele büyük takımda oynuyorum diye kendilerini ronaldo,messi zaneden türklerimizde.

Reis alınmada Sabri'nin gönderilmemesi de biraz senin gibi taraftarların yüzünden oluyor..Sabri gibi bir adamın Galatasaray kapısından içeri girmemesi lazım.O kadar yeteneksiz.Ön yargılı değilim kesinlikle.10 senedir takımda,yeteneksiz olduğunu sizlerinde görmesi lazım.

Reis alınmada Sabri'nin gönderilmemesi de biraz senin gibi taraftarların yüzünden oluyor..Sabri gibi bir adamın Galatasaray kapısından içeri girmemesi lazım.O kadar yeteneksiz.Ön yargılı değilim kesinlikle.10 senedir takımda,yeteneksiz olduğunu sizlerinde görmesi lazım.

Bir dany alves olmadığını bizde biliyoruz ama okadarda yeteneksiz değil bu adam.

Istikrarsız perfomansında sadece. Iyiken baya katkı sağlıyor , kötüyken dayaklık resmen. Ortası yok gibi.

Galatasaray forması için ince cizgide dolaşdığını bende düşünsemde faydalı tarafları benim için ağır basıyor şimdilik.

Tarıkda mesela alınsın ve saire ama ya tutanamazlarsa formanın ağırlığına? O zaman yine sabrin olur .

Takımda altyapıdan gelen birkaç oyuncu olması lazım her zaman. Hem zorunluluk var bu yönde, hem de kulübe sevgi beslemeyen oyuncuları yönlendirmeleri için lazım bu zatlar.

Gönlümdeki Teknik Direktör adayı Juande Ramos'du

Açıkçası Prandelli ismi bende biraz hayal kırıklığı oluşturdu

Artık Prandelli'ye zaman tanıyıp bekleyip göreceğiz

Bu saatten sonra desteklemekten başka çaremiz yok

Umarım hem bizim için hem de onun için çok hayırlı olur

Yalnız yönetim bu dönem sınıfta kaldı

İtalya DK'dan en az 15 gün önce elendi

bu iş 10 gün önce bitebilirdi

ayrıca bir daha LÜTFEN Ünal Başkan açıklama yapmasın mümkünse

Yok Hollanda veya Almanya ekolü yok Anglosakson

gereksiz yani...

Yıllık 4.5 m euro ile cok uctuk. Bari yanına kaliteli bir yerli hoca koyalımda, hem Prandelli'ye Süper Lig icin yardımcı olsun hemde kendini geliştirsin..

@bellcisnero Prandelli'nin alacağı ücret Mancini'nin ücretinin yarısı kadar olacakmış

selcuk ile buraka danismislardir insallah

beyzadeler yoksa bunuda gönderir

mancini yüzünden italyanlardan o kadar çok korkmuşuz ki ben dahil hepimiz adama şans vermeden yargılıyoruz.manciniden kötü olamaz kimse merak etmesin.haftalarca deplasanda puan kayıpları kendi sahamızda kasımpaşadan fark yememiz lig sonuncusuna yenilmemiz gibi durumlara düşmeyiz.

Cesare Prandelli

[attachment=11497:2341845863_73983a745e.jpg]

Ekli dosyalar

• yeni-işin-hayırlı-olsun-500x500.webp
    yeni-işin-hayırlı-olsun-500x500.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 149
  • 2341845863_73983a745e.webp
    2341845863_73983a745e.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 159
@Futbol_5 Galatasaray 2 yıllık anlaşma sağladığı Prandelli'ye yıllık 2 Milyon 250 bin EURO ödeyecek...(3 puan) bedavaya almışız:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt