Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli daha hakim olur gibiydi takıma Prandelli hangi yaralı parmağa işemiş sebebi ne acaba

biri havaalanında vursun

cesare-prandelli-italy-manager_3059229.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=NbcBg8sVlDs[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rgCdn_IlDXQ[/media]

iyi hayırlısı olsun benim pek bilgim yok kendisi hakkında fakat sormayacağımda, bizim ergen mourinholar zaten beğenmeyeceği için.inşallah iyi olur Galatasaray için

Biraz araştırdım Fiorentina'yı uçurmuş resmen.Ayrıca ikinci lige düşen takımlarla iyi performans yakalayıp üst lige çıkarmış.Sonrasındada iyi idare etmiş.İtalya kariyeri berbat olsa da fena bir kariyeri yok.

Umarim kontratta 3 5 2 oynatmiyacaksin maddesini koyarlar

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biraz araştırdım Fiorentina'yı uçurmuş resmen.Ayrıca ikinci lige düşen takımlarla iyi performans yakalayıp üst lige çıkarmış.Sonrasındada iyi idare etmiş.İtalya kariyeri berbat olsa da fena bir kariyeri yok.

İtalya'yı final oynattı 2012 de.

Fiorentina: Terim-Mancini-Prandelli.

Galatasaray: Terim-Mancini- ????

bu ne yahu alman hollanda ekolü dedi italyan getirdi.

gol atamayız bu sezonda

Tipini bile yeni gordum. Olumlu veya olumsuz bir yargim da yok dogal olarak. Yaptigi isi gorelim oyle karar veririz.

Biri acil Italya milli takiminda 3 5 2 oynatmiyor haberini verebilir mi

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2012 Euro Cup'ta 3-5-2 oynadı, ama bu Dünya kupasında 4-1-4-1 oynattı. Oyuncu tercihlerini hiç beğenmemiştim bu Dünya Kupası'nda. Neredeyse Balotelli dışında hücuma yönelik oyuncu oynatmıyordu.

Çok tuhaf...Kimin aklına gelmiş çok merak ettim. Görünen bir başarısı yok. Neye göre karar vermişler acaba ?

Umarım başarılı olur.

Juande Ramosu daha çok istiyodum ama yine saçma sapan hocaların konuşulduğu kaoslu bu puslu vadide iyidir :cigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt