Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansif futbol oynatmıyor sanıldığı gibi. Euro 2012 ve Konfederasyon'u izlediysen bilirsin zaten. Son turnuvada ölçü değil, çoğu büyük Avrupa takımının hali ortadaydı.

İzlemedim. Ama dünya kupasında saçmaladığı gerçeğini göz ardı edemeyiz. Darmian-DeSciglio ne yav :crushed:

Edit: Konfederasyonu hatırlıyorum gerçi hayal meyal, İtalya fena değildi.

valla dunya kupası dısında calıstırdıgı takımları ızlemedım bos yorum yapamam...hayırlısı olur umarım bı an once goreve baslayıp gıdecek kalacak yenı transferlerı belırlemesı lazım cok gec kaldık cok

ulan sanki lucescu hucum futbolu oynatan biriydide adami deli gibi istiyordunuz,adam italyan diye hemen defansif futbol diye b.k atmayin once arastirin,mancini defansifmi oynatti,kactane takimi 6lik 5 lik yaptik

kesinlikle katılıyorum her italyan defansif her brezilyalı ofansif oynatacak diye birşey yok

Hayırlısı olsun.. İyi veya kötü demek için beklemeliyiz.. Görelim bakalım.. Belki çok iyi işler yapacak..

Şimdiden adama çamur atanlar var. İnanmıyorum size. Bari az rahat durun da adam bi ayak bassın İstanbula. Yeter be

Lucescu bize geldiğinde 10larca kupası vardı zaten. :DD

Prandelli > mancini diyor ali ece

Lan Bu hoca İtalya milli takimini oynatan hoca degil miydi ben mi yanlis anliyorum.Milli takimdan gelen hoca ise Full defans oynatan hoca İtalya milli takimini resmen bitirdi bu herif Mancini bundan daha iyi lan.Unal baskan Alman ekolu dedi italyan aliyor nasil mantikdir arkadaş.İtalyadan kovulan herifi aliyoruz.

Galatasaray ile adı geçmeden yazılan yazılara yorumlara bakıyorum genelde öve öve bitirilememiş adam.

Bir de eşi ile olan hikayesi şuymuş.

Cesare Prandelli, Manuela Caffi ile evlendiğinde 18 yaşındaydı. Çocukluk aşkıyla 1982 yılında nikâh masasına oturan Prandelli, 80'lerde Juventus orta sahasında oynadı. Teknik adamlık kariyerine 1990'da başladı ve tam 14 yıl boyunca büyük bir kulübün başına geçebilmek için çabaladı. Roma, onu 2004 yılında göreve çağırdı. Prandelli en sonunda kaliteli bir kadroyla şampiyonluk yarışı verecekti. Olmadı. Eşi göğüs kanseriydi ve Prandelli, Roma ile imzaladığı kontratı sezon başlamadan hiç düşünmeden yırttı attı. "Manuela'nın yanında olmak istiyorum," dedi kulüp yönetimine, Roma o sezon üç teknik adam değiştirmek zorunda kaldı.

Eşinin kemoterapi seanslarında yanından ayrılmayan Prandelli, bir yıl aradan sonra Fiorentina'nın başında sahneye döndü. Onun döneminde Fiorentina, Avrupa kupalarında rakiplerinin baş belası oldu. Fatih Terim döneminden sonra ilk kez büyüklere kafa tuttu. Üç yıl boyunca kanserle mücadele eden Manuela Caffi savaşı Kasım 2007'de kaybetti. Cesare Prandelli artık yalnızdı. Tırnaklarıyla kazıyarak zirveye çıkan İtalyan hoca, bu yaz milli takımı Lippi'den teslim aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt