Yağız Harunoğlu
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2009
- 1.215
- 820
- 363
Karım hasta onunla ilgilenicem diye ,roma'dan sezon başı ayrılan adam gibi bir adam.
Karısını kanser hastalığı yüzünden kaybetti diye biliyorum sonrasında.Manuela Prandelli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karım hasta onunla ilgilenicem diye ,roma'dan sezon başı ayrılan adam gibi bir adam.
Defansif futbol oynatmıyor sanıldığı gibi. Euro 2012 ve Konfederasyon'u izlediysen bilirsin zaten. Son turnuvada ölçü değil, çoğu büyük Avrupa takımının hali ortadaydı.
ulan sanki lucescu hucum futbolu oynatan biriydide adami deli gibi istiyordunuz,adam italyan diye hemen defansif futbol diye b.k atmayin once arastirin,mancini defansifmi oynatti,kactane takimi 6lik 5 lik yaptik
kafama takılan bişey daha var . hani başkan almanya-hollanda ekolü istiyordu ?
mourinhoyu alsak turkiyeyi tanimaz taniyana kadar 1 yil gecer derler,kafa bu bunlarda
Karısını kanser hastalığı yüzünden kaybetti diye biliyorum sonrasında.Manuela Prandelli.
İzlemedim. Ama dünya kupasında saçmaladığı gerçeğini göz ardı edemeyiz. Darmian-DeSciglio ne yav
Edit: Konfederasyonu hatırlıyorum gerçi hayal meyal, İtalya fena değildi.
İtalya gibi bir takımı son iki dünya kupasında gruptan çıkaramama başarısını göstermiş üst düzey bir hoca.