Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem hocayi getiriyorsunuz istedigi oyunculari alin bari. "bu benim kadrom degil" demesin adam.

Milli takımın başından Fatih Terim gitsin ben geleyim. O da Türk ben de Türk'üm aynı şey değil mi dostlar?

Mancini'den bir diğer avantajı da taraftar terim şokunu üzerinden attığı için daha çok destek verir Mancini geldiğinde sanki terimi kendisi yollamış gibi hava vardı şu an böyle bir ortamın olmaması da işini kolaylaştırıyor Prandelli'nin.

Fransız fransız derken Galatasaray Italyan olma yolunda ilerliyor :asd:

Alman mı bu arkadaş?

germen mi, sakson mu, a.sakson da mı değil?

bari güneylimi, en azından bize daha yakın çizme güneyinin insanları.

Üst üste 3. İtalyan td . Fatih Terim de italyan sayılır .

Beyler cok büyük adam getirmisiz haberimiz yok.

tumblr_m6lg8sbe8H1qctlw6o1_250.gif

Cesare-Prandelli.gif

Transfermarkt kayıtları yanlış değil ise adamın aldığı kupa sayısı tam olarak 0.

Prandelli 3 yıldızlı bir teknik direktör olarak değerlendirilirken, Mancini ve Fatih Terim'e 5 yıldız verilmiş.. Hayırlısı.

Prandelli

Cesare Prandelli - Trainerprofil - Transfermarkt

Mancini

Roberto Mancini - Trainerprofil - Transfermarkt

Fatih Terim

Fatih Terim - Trainerprofil - Transfermarkt

Abi Ertuğrul Sağlam'a baktım 3.5 yıldız vermişler. Alakasız bir durum bence yıldız falan.

Uyku getiren futbol oynatmasın, ligi sonuncu bitirelim umurumda değil anasını satayım.

melo yu en verimli kullanan hocalardan mış kendısı

Ekşiden bir yorum tam bizim milletin durumunu özetliyor

-ikisi de italyan olduğu için mancini ile birebir aynı olan adam. mesela balotelli ve pirlo da italyan, başka memlekette görsen ikiz zannedersin, futbola bakışları da hayat tarzları da birebir aynı. italyanlar böyle zaten, tek tip adamlar, black and white, penguin style and you done..-

kendi içimizden bir td çıkaramadık terimden beri ben ona yanıyorum.

Şimdi bu kadroyu çözene kadar 1 yıl daha gitmez inşallah..

Mancini tam olayı çözmüştü halbuki..

hala anlayamayanlar var istediğiniz kadar sistem adamını getirin türkiyede böyle bişey yok bize hırçın başarıya aç saha kenarında bağırıp çağıran hoca lazımdı. italyanın o kadrosuna rağmen gruptan cıkaramamıs bi adam bize gelse ne yapar . inşallah yanılırım ama manciniden hiç farkı olmaz deplasmanlara beraberliğe gider ondan sonra burda ağlarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt