Kendisinin istifa edeceğini sanıp hayal görmeyin. Adam sürekli önceliğimiz lig falan deme pişkinliğine sahip.10-0 yenilsek bile istifayı düşünmez. Kıçına tekmeyi vurup def edilmeden kurtulamayız biz bu adamdan. Yeni gelecek yönetim de prandelli ile devam edilecek falan diyordu. Uzun lafın kısası bu beyinsiz adamla kanser olmaya devam edeceğiz.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
27 yaşındayım bunca yıldır maç izliyorum bu adamdan kötüsünü görmedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olcan kıçıyla gülüyordur şuna.

Defolll git

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Hep dedim gene diyorum bu adamın çalıştıracağı en büyük takım brescia olmalı. Daha üstü bunu fersah fersah aşar. Cl maçlarını falan tvden bile izlememeli. O kadar uzak o arenaya.

30 yaşıma merdiven dayadım , aklım erdiğinden beri merdivenin hiç bir basamağında şl'de hiç bu kadar aciz top oynayan bir Galatasaray izlemedim.. önce prandelliden başlamak suretiyle burak'tan hamit'e vs...den vs...reye çok ciddi revizyon şart ama nasıl.. paralarında içine ettiler hayroviçlerle ontiverolarla.. ooof of ulan bam 3'lüsü olduğunda bile bir mücadele vardı takımda, kalitesiz kadromuz vardı ama mücadele ederdi o beğenmediğimiz m.sarp üstü başı yırtılırdı... Ruh gitmiş takımdan , hay ben bu takımı bu duruma getirenlerin... türk td şart oğlu şart ; yılmaz vural'a bile razıyım adam futbolu biliyor en azından , almanyadan sertifikaları filan var adamın..

Biran önce gitmelk yoksa bu sezon heba olacak.

I am the one who knocks!

Geldiğinde en çok sevinenlerdendim, başarılı olacağına canı gönülden inanıyordum. Hiç bu kadar fos çıkacağını düşünmemiştim, sizden özür diliyorum o yüzden. Ben böyle bir rezalet görmedim, gelen gideni aratırmış cidden.

Olumlu yönünden bakın dostlar. Eğer bu maçta es kaza bir beraberlik falan alsak, bu adam daha 10 maç gitmezdi başımızdan ve lig de hayal olurdu. Bırakın boşverin bu maç yiyelim yiyebildiğimiz kadar ve şu adamdan kurtulalım artık.

Yasin i al da kurtarsin seni sifatina tukurdugum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alp yalman gelsin yeter ki bu adam gitsin.

Şu italyanlara (son iki dönem) verdiğiniz şansı Galatasaray'ı takip eden, iyi analiz eden sıradan bir adama verseydiniz bundan daha kötü bir durumda olmazdı. Helal olsun lan.

anderlechte son dkda atılan gol olmasa klübe 0 çektircek t.d

Geri
Üst Alt