Sivas maçı dışında hiçbir maçın ilk yarısında gol atamamışız daha. Herif resmen hem Avrupa'da hem ligde averaj takımı yaptı bizi. Bunun adı sabotajdır başka bir şey değil. İstifa da etse bu herifin şeref yoksunu ve beyinsiz biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Galatasaray'da ne hocalar gördük ama bu kadar nefret beslediğim olmamıştı.

Hagi den daha kötüsü yok diyordunuz buyrun

Gitmek için sille tokat dövülmeyi bekliyor anlaşılan.

Ben bu maçla çok çok az olan şampiyonluk umudumu kaybettim...

Prandelli gidip başkası gelse sonuç değişmeyecek , bu takım dağılacak , bundan kaçış yok...O yüzden çökerken tam çökelim ki seneye kadroyu dağıtabildiğimiz kadar dağıtalım , yabancı sınırı kalkarken kadromuzu yenileyelim...

İnşallah Paşa'ya da yeniliriz , zaten Anderlecht bizi harcayacak...

Ben bu maçla çok çok az olan şampiyonluk umudumu kaybettim...

Prandelli gidip başkası gelse sonuç değişmeyecek , bu takım dağılacak , bundan kaçış yok...O yüzden çökerken tam çökelim ki seneye kadroyu dağıtabildiğimiz kadar dağıtalım , yabancı sınırı kalkarken kadromuzu yenileyelim...

İnşallah Paşa'ya da yeniliriz , zaten Anderlecht bizi harcayacak...

Yok aga bekleyemem ben gidicek bu yetenek fakiri.Bu basin toplantisi veya kadro aciklayinca benim sinirler tavan yapiyor.

Senin taktik bilgine tüküreyim prandelli. Bu kadar zayıf bir takım kurdun ki, Aavcı, galatasarayı çözmem 10 saniye futbolcularıma anlatmam 30 saniye sürdü diyor.beklerin ve savunmanın arksına top atıp, ağır orta sahalarının yanından geçip gidin demiş.

italya milli takımında yaptığını yap ,suçun yarısını üstüne al.diğer suçlular selçuk ve burak çünkü.

gelecek hafta arenaya çıkamazsın, daha fazla inat etme bugün istifa et yoluna git.

çık gittt defol git istemiyoruz niye anlamıyosun seni istemiyoruz azıcık gurur varmı mancini kadar olamadın

Hala Florya dan cikmadimi?

Bunu kovmadan ustune yeni hoca getirelil bunada sen yardimcisi olcan desen yine yuzsuzluk yapip kalir bu

çok boşluğa düştüm kendimi kötü hissediyorum bunu haketmedik acil gitmesi lazım rezil etti bizi umudumuzu aldı her maç soru işaretleriyle başlıyoruz yazık günah paralara

Ulan sabahtan beri haberlere bakmadım şimdi foruma girdim bu gitmiştir dedim ama hala burda helal olsun vallaha

Balık baştan kokar hazırlık maçlarında bile dandirik takımlara karşı ne oynadığımız belli değildi.

Rapid Wien macindan sonra Prandelli kötü bir TD oldugunu söylemistim zaten. bu Adam bize ne katti? Galatasaray gelmis gecmis en kötü TD. Defol git artik.

Hala haber yok, bu kötü.

Geri
Üst Alt