İyi analiz et Kasımpaşa'yi sinyor iyi olan yönlerini boşalt ki 4 yiyelim..

Bak yardım edeyim biraz
Babel muhtemelen sol kanatta oynayacak.. Oraya Veysel'i koy ki orayı dağıtsız..
sağda Viudez veya Tunay oynayacak, Viudez oynarsa Tarık'ı koy ki orada terse yatırsın..
Scarione ofansif ortasaha oynayacak ona Selçuk'u ver geriden ceza sahasına iyi giriyor ve ölümcül şutlar atıyor.. Selçuk onu boş bırakır..

Böyle en az 4 gol yeriz rahat ol..

K.Paşa maçınada bunla çıkacağız belli oldu, evimizde bizi madara eder, 2-3 tanede onlardan yeriz sonra istifa eder gider.

hoca seni destekliyorum ama artik revizyon sart pandev bruma telles ilk 11e selcuk burak cemali 18 disina

Prandellinin kulüpte kalmasını sağlayanları Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim. Böyle rezillik görmedim ben

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İyi analiz et Kasımpaşa'yi sinyor iyi olan yönlerini boşalt ki 4 yiyelim..

Bak yardım edeyim biraz
Babel muhtemelen sol kanatta oynayacak.. Oraya Veysel'i koy ki orayı dağıtsız..
sağda Viudez veya Tunay oynayacak, Viudez oynarsa Tarık'ı koy ki orada terse yatırsın..
Scarione ofansif ortasaha oynayacak ona Selçuk'u ver geriden ceza sahasına iyi giriyor ve ölümcül şutlar atıyor.. Selçuk onu boş bırakır..

Böyle en az 4 gol yeriz rahat ol..

Guzel analiz olmus. Bende bir iki sey ekleyim, orta sahada agir ve yasli cemali ve yektayi oynatki fazla pres yapamayalim boylece kasimpasa orta sahasi rahat top cevirsin. Sneijderi sol kanata koyki kaleye fazla sut cekemesin. Burak icin yapacak bisey yok mecbur oynayacak ona onlem almaya bile gerek yok ki stoperleri mac boyu keyif yapsin.

Ayrılman ne kadar gecikirse o kadar dibe vuracağız.

10626619_831297850262245_7950285191577221533_n.jpg

He böyle yemekler yenince Barça seviyesine cikicaz hazır olun.

Arkadaş adamlara bak,kovacakları adamlara bir de çiğ köfte yediriyorlar.Albayrakın mutluluğa bak.Destek verdi ya zannediyor ki veyselle,burakla,selçukla real madrid çıksa kafa kafaya oynarız şimdi.Bilerek mi yapıyorsunuz anlamıyorum ki...Şu kulüpte taraftarların nabzını tutan şu anda bu adamlara karşı bir infial olduğunun farkında olan kimse yok mu allah aşkına...

Son kozlar oynanıyor. Kasımpaşa + Dortmund maçındaki oyun ve sonuca göre karar verilir.

Saçma bir düşünce yapısı ama burası Türkiye, burda işler böyle..

Duygun hayal kirikliga ugratti beni

Ayrica Abdürrahim albayrak ve onun gülüşü kadar kicik birsey görmedim uzun zamandir

adamin troll gibi yüzü var

Bunca yıldır forumdayım ilk cezamı senin yüzünden aldım sözde td.
Neyse Türkiye'de yönetim hocamızın arkasındayız diyorsa hoca yolcu demektir, genelde öyle olur, sabırsızlıkla gideceğin günü bekliyoruz.

En büyük hatayı Mancini - Bielsa tercihinde tercihimizi Mancini'den yana kullanarak yaptık , Bielsa'yı getirseydik ne Prandelli ile uğraşacaktık ;

Nede böyle saçma sapan oyuncu kadrosu ile.

Geri
Üst Alt