Bu herifin eline Real Madrid'i ver, ligde ilk 4'e sokamaz.

beyler bu herifi ve burak selçuk kankaları taraftarın göndermesi lazım. yönetim salak salak izliyor olup bitenleri. protestonun en şiddetlisini yapmak gerek

Manciniyi millet tutmadigindan gonderdigimizi sanmaya devam etsin asli para olmadigindandir.
Bunu sirf para icin yollamazlar.

takım zaten kalitesiz ama eğer brumaya ve büyük golcümüz !!! pandeve bu dandik kadroda yer bulamıyorsan ona göre taktik geliştiremiyorsan sen bu işi bilmiyorsun demektir

çapsız sinyor iyice averaj takımı yaptı bizi. eserinle gurur duy.. Biz bu hocayla yayla kupasını bile alamayız.

7e59d944bda470646ef0d2ecd201db1d.jpg

Zidanenın Materatzi ye attığı kafanın aynısını bende sana atmak istiyorum ama karnına değil suratına.

Adam işi biliyor kovulmadıkça gitmem diyor.Utanmdan sıkılmadan da tv lerde gelişiyoruz diyor.İnsan biraz utanıt morali bozulur ne bileyim farklı tepkiler gösterir.Kovulmaya çalışıyor net belli.

Takımı averaj takımı yaptı daha başımız dik ayrılıyoruz demiş yeter ulan rezil herif git artık

Skor 2-1 e geldiğinde Olcan ve Bruma yı alsaydı belki işler değişecekti ama bu korkak 80 dakika maçı aynı bizim gibi izledi.Oyunu okuma,hamle yapma konusunda çok beceriksiz.Adam bizi averaj takımı yaptı ama bu yönetim maalesef hocayı göndermeyecek gibi.

Skor 2-1 e geldiğinde Olcan ve Bruma yı alsaydı belki işler değişecekti ama bu korkak 80 dakika maçı aynı bizim gibi izledi.Oyunu okuma,hamle yapma konusunda çok beceriksiz.Adam bizi averaj takımı yaptı ama bu yönetim maalesef hocayı göndermeyecek gibi.
Yapması gereken hamleler bencede onlardı.Ancak o kadar basit hatalı goller yiyoruz ki bir anda düşüyoruz oyundan.

Yönetimi kovmak lazım bundan önce 2 duygusal iistifa diye bağırsalar anında kovulur bu italiano

Teknik-taktik konulari gectim. Adamin aciklamalari bile skandal. Lecce'yi calistiramayacak adama cl takimi emanet etmisler. Bu adami kim onerdi kim getirdiyse desifre edilmeli ve kulupten ihrac edilmelidir.

Geri
Üst Alt