Milli takım aralarında şu herifi unutuyorum ama Bruma haberini görünce yine aklıma geldi adam.. Bruma tembel diye adamı oynatmıyor.

Hala oyuncular şöyle böyle diyenler var.. Oyuncu'yu oynatan hocadır.. Ha bütün takım iyi olur 1-2 oyuncu kötü olur oyuncuda problem dersin ama 30 kişilik takımın 25-26'sı hatta bana göre 30'u kötüyse burada problem oyuncularda olamaz...

Sneijder iyi diyoruz ama geçen seneki Sneijder yok bunu görebiliyor, Melo diyoruz ama geçen senelerdeki Melo'dan eser yok.. 3 sezondur en kötü dönemde bile 2 maç üstüste kötü oynamayan Muslera'nın hali ortada. Kadro kalitesinden çok teknik heyet kalitesi problemi çekiyoruz bence..

Milli takım arası iyi geldi valla. Bu herifi unuttum, ftyle güldük eğlendik falan derken sinir stres katsayım düştü. Ama mutlu günler sona ermek üzere. TS maçıyla beraber bu capsiz kukla gene hayatı bize zehir edecek.

B_54c80a2d5c5b2a660d5f53aa114665c4.jpg

Hocadan başka her şeye benziyor.

Top toplayıcı ? :D

Canlı yayına bağlaninca kanalı değiştirdim.

Cesare Prandelli: Çift forvet oynadığımızda arkalarındaki oyuncuları dizmek zor oluyor..

(Muhtemelen burda sneijderi düşünüyor..)

Prandelli: Kaç forvet oynandığı önemli değil. Önemli olan ileriye kaç adamla gidebildiğiniz.

Trabzon mac taktigini dusunmemis daha zamani varmis

ogrenci gibisin hocam bu nasil bir hayat

Cesare Prandelli : Trabzonspor maçının taktiğini henüz düşünmedim,daha çok zamanımız var.

Buna nasil teknik direktör diyorlar ya? Gerçek hoca sabahtan aksama kadar rakibi analiz etmeye çalismakla ugrasirken, Pringles daha taktik bulmadi. Bruma ve olcan varken Hamit ile Cemaili'yi tercih eden korkak hoca balli galibiyetden sonra bu kulübü rezil etmeye devam edecek.

Terimden, Manciniye, Manciniden, Prandelliye.

Prandelli'den sonra Moyes veya Susic gelirse hiç sasirmam.

Spanoulis, Furkan ve Brumayı oynat lan artık. Süs diye mi alındı bunca oyuncu.

I am the one who knocks!

Muslera Sabri Semih Chedjou Balta Melo Selcuk Dzemaili Hamit Burak Umut

Sen ve yaninda ki futbol sorumlusu bu haftada en berbat 11 tercihi ile bizleri sasirtmayacaksinizdir.

Bugün açıklamalarında Trabzon maçında hangi sistem ile oynayacağımızı daha düşünmedim dedi... 10 gündür neredesin derler adama iyi düşünmek istiyorum gazetecilere öyle demiştir diye düşünmek istiyorum ama rakipler üzerinde çalışmadığı o kadar belli ki.. Parasını alıp keyfine bakıyor herif.

Biz kimden beddua aldıkta bu herifi başımıza musallat ettiler acaba merak ediyorum cidden

Adam bizi kanser etmek için özel olarak görevlendirilmiş sanki defolup gitse de kurtulsak.Ayrıca o günü bayram ilan edecem.

Saygı değer teknik adamımız Türkiye'de kim iyi futbol oynuyor diyerek kendini savunmuş :red:

Geri
Üst Alt