Stopere gercekten koray chedjouyu koyduysa devre arasinda bir rokete bindirilip neptune gonderilmelidir

o pısırık surat ifadeni ve kadrolu kankileri al ve uzayın derinliklerinde kaybol gereksiz adam

ya def etsinler şu adamı, yerine kimi getirsen bu kadar oynatır zaten.bi yolmaz bu takımdan bu kafayla.

Tazminat almayacaksa defolsun gitsin...Biz niye veriyoruz 2.5 milyon euroyu kadroyu başkası yapıyorsa ?

sana edilecek küfürü ifade edebilecek dil yok bu dünyada. şuan karşımda olsan tekme tokat dalarım yoksa başka hiç bişey sinirimi geçirmez.

Lan ne kovması ne defetmesi? Sanki bu adam tdymiş gibi konuşuyorsunuz. Apo tdcilik oynuyor bu çapsız fino da onun piyonu. Taraftar hariç herkes halinden memnun. Bu sezon böyle devam edecek.

10 dk önce eve geldim maça yetişmek için ilk 11i gördüm ve hala küfrediyorum,kafayı yiyecem artık...defol be adam !

Gizlice Fenerbahçeli olmali bu adam.

Bu kadar gerizekali ve korkak olamaz insan

iyi kayıyor ehh yekta sahada,birazcık şerefi varsa yekta'yı çıkarıp sneijder'i alıp hata yaptım der,büyük ihtimal tükürdüğünü yaladı denmemesi için emre'yi çıkarıp senijder'ı alır yerine.

Lecceden bile kötü oynuyoruz sayesinde. Bravo sana capsiz.

Hiçbir sistemi olmadığı belli olalı kaç hafta oldu. Bu ısrarın anlamı nedir? Sneijder yedekte oturuyor, saçma sapan bir ota saha kurgusu. Ne oynadığımız belli değil. Takıma katkısı sıfır bu adamın. Yeter artık!

Hiçbir sistemi olmadığı belli olalı kaç hafta oldu. Bu ısrarın anlamı nedir? Sneijder yedekte oturuyor, saçma sapan bir ota saha kurgusu. Ne oynadığımız belli değil. Takıma katkısı sıfır bu adamın. Yeter artık!

Bunu göndereceksen alacaklarını verip öyle gönderirsin...

Bunun derdi de para olduğu için Abdurrahim falan teknik direktörlük yapıyor...

çalışmalarınızın meyvesini alıyosunuz bravo bir maçta da yan toplarda kafa vurdurt şu takıma

Geri
Üst Alt