Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
Keske Moyes gelseydi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanırım tazminatı yok diye biliyorum.Ya kulüp maaş ödeyemiyor siz 5 milyon euro ver kov diyorsunuz...
Ya kulüp maaş ödeyemiyor siz 5 milyon euro ver kov diyorsunuz...
İstifa etmezse ki hiç niyeti yok , mecburuz tıpkı Selçuk-Burak kankaların her maç oynadığı gibi...
sanırım tazminatı yok diye biliyorum.
Ekstra bir tazminatı yok,kovulursa sadece yıl sonuna kadar alacakları ödenir.Tazminatı olmasaydı şimdiye 3 kere kovulmuştu...
Ekstra bir tazminatı yok,kovulursa sadece yıl sonuna kadar alacakları ödenir.
ama kabul etmeliyiz ki Aziz daha tecrübeli ve daha gazlayıcı bir antrenörAbdül Ersun'u getirmedi çünkü onu getirse işlerine istediği gibi müdahale edemeyecekti. Oyuncak eline geçtiği için kısa bir süre de olsa oyuncağıyla oynamak istiyor. Pdelli Abdül için en uygun isim. Ne dese iki etmeden yapıyor. Aynı AY - İK ilişkisi var aralarında.
Hoca çabalıyor dersen bırak kızmayı küfrederim herşeyi kabul etsem bile bu adamın saçma sapan kadro kurması başlı başına sorumlu olmasına yetiyorbana çok kızacaksınız kızın eleştirin
bence prandelli bu yaşananlardan sorumlu değil
en büyük hata eski yönetimin tüm planlar lucescu üzerine kuruldu kesin gelir zandettiler,lucescu yu ben çözemedim s.donesk in başkanı dan mı korktu kovulduğu Galatasaray dan intikam mı aldı.
Sonra ünal başkan ne dedi bize alaman iyi geliyor alaman alcaz dedi bende hah dedim şimdi oldu bu leş kadroyu ancak bir alman dam edip toparlar onlar Türklerden verim almayyı iyi biliyor eksik ve fazla yönlerimiz iyice öğrendi (buna bir safting bide lorant uymadı uymadı ) alamanlar akıllı çıktı çünkü çizilen tablo grçek olmayacak kadar güzeldi 3-4 alman td ile görüşüldü olmadı sonra d. moyes e dönüldü insanları salak yerine koyup bak bunlarda angola sakson ben alman derken angolo sakson ları kast ettim dedi o zaman fark ettim ki yönetimin lucescu sonrası bir plan ve projesi yok o zaman prandelli fırsatı çıktı fazla tepki çekmezdi çünkü koskoca juve yi çalıştırıp italya milli takımının hocası ama onu nasıl ikna etmeli büyük bir avantaj vardı prandelli sürekli eleştirilmiş ve milli takım başarısızdı
ve tiyatro başlıyor
yönetim sene başında adamı getirmek için pembe tablo çizdi
1. genç dinamik gelecek yıllara damga vuracak bir ekip kurduk
2.kalede dünya çapında muslera defansta avrupada ödül almış semih, melo gibi bir dinomo, sniejder gibi dünya yıldızı,selçuk gibi bir maestro, solbek geleceğin milli solbeki telles, forvette türkiyenin en iyisi burak var
3. bizde disiplin ve devamlılık var hocamız baş tacımız gitse bile saygı duyarız mesajı vermek için manci ile sorun yaşayan sabri ve engin i kadro dışı bıraktık
4. manci nin raporu doğrultusunda türki yenin en iyi sol açığı olcanı aldık para bol istediğimiz ve anlaşmaya yakın olduğumuz iki yabancı alacağız
DENİLDİ
adamda kolay bir şampiyonluk alır avrupada üst tura rahat geçerim bu müthiş kadroyu iyi çalıştırıp güzel futbol oynatır italya ya ders verip kendimi ispatlarım
DEDİ
ama gerçekler öyle değil muslera forumsuz, semih sürekli geriye gitti, melo oraya buraya koşmaktan beyni sulandı, selçuk dökülüyor, yabancı sınırı yüzünden telles sürekli oynayamadı, milli forvet burak daha topu tutamıyor(bu sadece burak özelinde değil hiç bir yerli oyuncu topu kontrol edemiyor bırak uzun pası 3-5 metreye düzgün pas atamıyor) , alınacak iyi yabancılar 1 yıldır doğru düzgün oynamayan cemali ve pandev çıkınca ve takımda yerli yabancı ayrımı tavan yapmışsa adam ne yapacağını şaşırdı gurur meselesi yaptı kendini ispatlamak için çabalıyor ama şuan maalesef takımımız bir bataklık gibi hoca çırpındıkça daha batıyor oyuncuların yetersiz olduğunu görmüyor yada takım içinde en iyis bunlar
olay tamamen bundan ibaret adamın para ile fazla ilgili olduğunu sanmıyorum