Eğer A Futbol Takımı 2014-2015 sezonunda Türkiye Ligi Şampiyonluğunu kazanır ve aynı sezonda UEFA Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynamaya hak kazanırsa bir sonraki sezonun yıllık ücretine 350.000 Avro daha eklenecektir.

"Ayrıca, Türkiye Ligi Şampiyonluğu durumunda 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için de Teknik Direktör'e 1.000.000 ABD Doları prim ödenecektir.
Türkiye Kupası Şampiyonluğu durumunda ise Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan her kupa için prim tutarı 500.000 ABD Doları 'dır.

UEFA Şampiyonlar Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Çeyrek Final için 250.000 ABD Doları, Yarı Final için 500.000 ABD Doları, Final için 1.000.000 ABD Doları, kazanılan Kupa için 2.000.000 ABD Doları'dır. Tutarların herbiri sadece belirtilen başarı içindir, toplu olarak ödenmez.

UEFA Avrupa Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Final için 600.000 ABD Doları,"

4.yıldız bu herifin umrunda falan değil.Ligin primleri Avrupa'dan fazla olduğu için lige önem veriyor.Anderlecht'e yenilmemiz için elinden geleni yapacak çünkü UEFA'nın da primleri düşük.Yalnız ligde niye cins cins kadrolar kuruyor onu anlamış değilim.

Dikkat ediyorum aksamdan beri Prandelli kalsin diyenler oy atip duruyor. Birileri foruma üye olup bizle dalgami geçiyor aceba?

Bunda kötü teknikdirektör yok sanırım çok berbat ne taktik ne teknik nede mental.
Sanki nasıl bizleri delirtirim diye uğrasiyor hala da koltuğunda oturuyor.

"KURAN-I KERİM ÜSTÜNE YEMİN EDERİM Kİ..."
Teknik direktör Hikmet Karaman'a teklif yapıp yapmadığı sorulan Albayrak, "Hikmet karaman'a bugün bir teklif götürmedim. Böyle bir şey yok. Bu tamamen yalan. Kuran-ı Kerim üzerine yemin ederim öyle bir şey yok" diye cevap verdi.

ümit karan dediyse yalandir demistim. karan ne dese yalan cikiyor. bilerek mi yapiyor anlamiyorum.

karaman'a zaten teklif götürmeye gerek yok. adam pusuda bekliyor "prandelli kovulsa da ben gelsem" diye.

1fbe4cbce1794b52f26ac8d47effc85a.jpg

suana kadar 33 gol yemısız..2 sene once tum senede yedıgımız gollerı daha lıgın 10. haftasında yedırdın ya valla helal gercı suc bıtek senın degıl aysalla beraber ıcıne ettınız takımın

Galatasaray tarihindeki en kötü teknik direktörlerinden biri. Çok mu aradık acaba? Kaldığı her maç bizim için infial.

teknik direktör kısmını teknik saklaban olarak düzeltelim

Forma adaletinin içine etti utanmaz herif.. Burak 90 dakika topa değemez ofsayttan başını kaldırtamaz yine ilk yazdığı isim Burak Selçuk emekliyo sahada hala ilk yazılan adam..Sneijder koltuğunu bu zamana kadar korumuş adam yedeğe en kolay çekilen adam Sneijder..Olcan dökülüyo Bruma hala yok..Kim çalışır ki takımda.. Yeri garanti olan leşler geceleere akar antremanda maçta yatar çünkü yeri garanti.. Telles Bruma tribünde evde yatar sürekli geriye gider çünkü ağızlarıyla kuşda tutsalar yerlerine oynayan adamlar santraya s.çsalarda bunlar yedek olarak kalacaklar..Neden çalışsınlar.. Adaletin içine ederek takımı inek ahırına çevirdi yatan yatana yedeğinden 11 ine.. Bejekede Kerim frei iki maç iyi oynadı geldiğinden beri kadronun vazgeçilezi olcayı yedeğe aldılar. Serdar 5 hafta yedekti dün süper oynadı.. Sivok yedekti Ersan takımı sırtladı..Bizdeki adalet düşmanı hoca ve ona olmayan aklını veren yerli yalakası yönetimse aldığı günahların çaldığı emeklerin altında kalacaklar...

Son düzenleme:
zigi held'den sonra G.Saray'da gördüğüm en rezil t.direktör sıralama yapmam gerekse

1.held
2.prandelli(1. sıraya çıkması performansına bağlı!!!!)
3.hagi
4.saftig
5.rijkaard

Prandelli bey ilk geldiğinde bu fotolar paylaşılıyordu.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1416836744860.webp
    uploadfromtaptalk1416836744860.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 73
ilk antrenmana çıkmasını heyecanla beklemiştim sonunun bu kadar kötü olabileceğini kim düşünebilirdi ;(

Geri
Üst Alt