Bu macta Prandelli'lik bir durum yok. Takım belkide sezonun en direncli futbolunu oynadı, Burak yerine kalite bir santrafor olsa cok farklı bir mac olurdu.

En iyi santraforun Burak ise hoca ne yapsın aga. Dünyanın en iyi hocası gelsin, santraforun burak, hadi buyur oynat takımı..

Bu kadar seref yoksunu olur mu yav? Onca yenilgi, o kadar gol yedik, o kadar skandal tercihler, o kadar saçma ve korkaklik, o kadar bahanelerden sonra daha hala HANGI yüzle kendini Galatasaray teknik direktörü diyorsun len? Bugün de Brumayi Umut için degistirdin. Burak denilen mal herif ne yapti lan 90 dakika? Fazla makarna mi yedin ne yaptin bu takimin içine iyice iyice ettin.

Fener ve BJK taraftarlar bile bunu hayal edemezdiler be. Onlar için Tanri oldun tabii.

Serefin varsa git. Çabuk git.

ulan gecen hafta sunu kovsaydiniz ersun yanal'i getirme imkanimiz vardi

simdi kimi getireceksiniz vasifsiz beceriksiz yöneticiler ?!?!?!?!

Ben bu italyan çöpçü içinyönetim geldiğinin ilk haftası kovmazsa forumu ve takımı askıya aldığımı belirtmiştim çocuklara ama yapamadım Galatasaray bağım ağır geldi.

Ama yeter senin gibi teknik adamlıktan çakmayan.

Burak, selçuk, hamit, chedjou gibi götünü kaldırmaktan aciz toptan korkan karaktersiz adamların olduğu yerde daha önce bu kararı almayıp kendimi karhrettiğim için Allah benim belamı versin sizin değil.

Sen o kadar mal bir adamsın ki. Chedjou denen adamın defansta bir bok yapmadığını haftalardır anlamadın. Burak denen çapsızın her topun içine etmesinin. Selçuk denen hayalet adamın sahada sadece al gülüm ver gülüm yapmasını görmeyecek kadar kör işine saygısı olmayan bir adamsın.

bu aksam yolanmali acilen. devre arasina kadar sabredelim diyordum kendi kendime ama takimin hucum anlamda en etkili oyuncuyu alan bir hocadan bu saaten sonra bir cacik olmaz.

Kovsalar nolur kovmasalar nolur, futbolcular, taraftar kovdu zaten bu adamı. Bu yönetim zamanında kovacaktı bunu. Zaten kovsalarda bunların getriceği hocadan ne olur. Adamlarda vizyon yerlerde sürünüyor

Bu akşam son maçına çıkan adamdır.

hadi bunu kovduk kimi getirecez?

senol günesi kacirdik, ersun yanal'i kacirdik, hikmet karman denen td avcisini mi getirecez?

Geri
Üst Alt