Şu takıma bundan daha REZİL hoca gelemez...!! Allahım yarabbim ya ismini duyduğum anda sinirleniyorum. İnşallah kimse almaz bunu.

allahima sükürler olsun ki kurtulduk bundan

ne yazik ki bu sezonumuzun icine edip gitti

umarim en azindan ilk 2'ye girip, seneye cl'ye katilabiliriz

tek hedef bu olmalidir suan

Adam sonuna kadar suçlu da o Fenevin süper kupasini yenmesi o kadar onun suçu degil, oyuncularin rezil verici penalti vuruslari da unutmamak lazim.
Ne saçmalıyosun sen ya?
120 dakika boyunca leş olan bir Fenere karşı top mu oynattı takıma? Geriye çekti tüm takımı resmen top oynamadık. O Fenere o gün normalde en az 3 gol atardık biz adam gibi antrönör olsaydı başımızda! Penaltılara kadar 120 dakika boyunca ne oynattı ki takıma?

Ne saçmalıyosun sen ya?
120 dakika boyunca leş olan bir Fenere karşı top mu oynattı takıma? Geriye çekti tüm takımı resmen top oynamadık. O Fenere o gün normalde en az 3 gol atardık biz adam gibi antrönör olsaydı başımızda! Penaltılara kadar 120 dakika boyunca ne oynattı ki takıma?

Asil sen ne saçmaliyorsun, o penaltileri o kadar berbat at Prandelli mi dedi?
Adami savunmuyorum bile, ama ilk maçlarindan birisiydi, hemen galibiyet istemek delilik olur.

Hatasiz da demedim, ama en suçlu o degildi o maçta.

4m € mu aldı bu şimdi vayyyyy

beşiktaşın demiören zamanından farkımız kalmadı.. alınan oyuncunun haddi hesabı yok..

fener şike operasyonundan sonra bence bizden kat ve kat daha iyi yönetilmeye başlandı.. en azından futbolcularında istikrar var bizde alayı geri gidiyorrr..

4m€ derken ?

4m€ aldiysa keske hic birakmasaydik. A2 takimin antronoru yapsakdik, gencleri egitseydi en azindan tecrube alirlardi

Şu takıma bundan daha REZİL hoca gelemez...!! Allahım yarabbim ya ismini duyduğum anda sinirleniyorum. İnşallah kimse almaz bunu.

Parma söylentiler var.

Normalde haklısın ama işin para boyutu var.

Eğer Parma ile anlaşırsa bu sezon ki alacakları ve hak ediş primleri dışında para kaptırmayacağız buna.

Ama 1 sezon yatarsa bir sonra ki sene ki ücretini de ödemek zorunda kalıyoruz.

ben nasıl şuan ligde 1 fark gerideyiz ona anlam veremiyorum. milli takım arası hoca değişikliği yapacaktık aslında

Asil sen ne saçmaliyorsun, o penaltileri o kadar berbat at Prandelli mi dedi?
Adami savunmuyorum bile, ama ilk maçlarindan birisiydi, hemen galibiyet istemek delilik olur.

Hatasiz da demedim, ama en suçlu o degildi o maçta.
o maçta defansif oynamak doğruydu prandellinin taktiği iyiydi bencede o maçta

Allah'a yakın bize uzak olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
gaziantep__g-saray_96d2d_400.jpg

Tezat bir durum;

Alt Forum : " Şanlı Galatasaray Tarihi "
Konu adı : " Prandelli"

:red:

Geri
Üst Alt