- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Şu takıma bundan daha REZİL hoca gelemez...!! Allahım yarabbim ya ismini duyduğum anda sinirleniyorum. İnşallah kimse almaz bunu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam sonuna kadar suçlu da o Fenevin süper kupasini yenmesi o kadar onun suçu degil, oyuncularin rezil verici penalti vuruslari da unutmamak lazim.
Ne saçmalıyosun sen ya?Adam sonuna kadar suçlu da o Fenevin süper kupasini yenmesi o kadar onun suçu degil, oyuncularin rezil verici penalti vuruslari da unutmamak lazim.
Ne saçmalıyosun sen ya?
120 dakika boyunca leş olan bir Fenere karşı top mu oynattı takıma? Geriye çekti tüm takımı resmen top oynamadık. O Fenere o gün normalde en az 3 gol atardık biz adam gibi antrönör olsaydı başımızda! Penaltılara kadar 120 dakika boyunca ne oynattı ki takıma?
Şu takıma bundan daha REZİL hoca gelemez...!! Allahım yarabbim ya ismini duyduğum anda sinirleniyorum. İnşallah kimse almaz bunu.
Bu gözler bundan beterini görmedi.
o maçta defansif oynamak doğruydu prandellinin taktiği iyiydi bencede o maçtaAsil sen ne saçmaliyorsun, o penaltileri o kadar berbat at Prandelli mi dedi?
Adami savunmuyorum bile, ama ilk maçlarindan birisiydi, hemen galibiyet istemek delilik olur.
Hatasiz da demedim, ama en suçlu o degildi o maçta.
Saftig, Rijkaard, ve Skibbe ile birlikte tarih dibidir Prandelli'de bizim için.