Twitter'da çok pis sövüyorlar sana P.delli.
Öyle böyle sövmüyorlar,gerçi bende sövüyorum hemde ne sövme.

Naapmış

Sent from my iPhone using Tapatalk

sana küfür etmek bile istemiyorum. içeride dışarıda hapis oynadığın anderlecht moscovaya elendi avrupa liginde ulan en azından sen olmasaydın hamza hocayla şuan uefada son 16da olurduk...

Dünya üzerinde hiçbir taraftar seni takımının başında görmek zorunda kalmaz umarım.

senin allah belani versi,n ya

elim ayagim titredi basligi görünce

ac kal acikta kal,hayatta ilk kez birinden nefret ettim sayende

pislik herif

İtalyalilarin bayram ettigi gun anlamaliydik.Herif takimimizin anasini aglatti.Super Kupa gitti ŞL gitti UEFA kupasi gitti bu hiyar agasi yuzunden.

Sezon başından beri takımın başında Hamza Hamzaoğlu olsaydı, hadi onu geçtim sezon başından beri takımın başında normal bir teknik direktör olsaydı şu anda en kötü ihtimalle UEFA Kupası'nın en güçlü adayıydık.

Ismaıl YK bunu düşünerek yaptı herhalde şarkısını.

En kötü Avrupa dönemlerimizden birini yaşattı. Chedjou'nun ekstra becerisi de olmasa 0 çekiyorduk az daha. İmaj ve prestij kaybı yaşattı kulüpte. Sezon başında herhangi başka bir teknik direktör olsaydı şu anda Beşiktaş'ın konumunda biz de olurduk.

2 yıl avrupada yaptığımız imajı 5 maçta içine eden adama PRANDELLİ denir

Seni hiç sevmedim benim dükkana gelipte 30 tane bira çeşidi olan yerde goyavlı cocktail isteyen entel tiksindigim tiplerdensin birde o sakallari kes

Ulan ligde kaç hafta geride kaldı, hepi topu 3 mağlubiyetimiz var, üçü de bu herifin zamanında. Düşünün yani...

Geri
Üst Alt