Hocam futbolcuların çakılı bir şekilde top beklemesi kusura bakma ama senin hatan.

En temel futbol kurallarından biridir sürekli yer değiştirmen gerekir.

Sağ açık futbolcusu bütün maç sağ tarafta takılcak değil ya.

Engini hatırlayalım adam sağ açık ve orta sahanın ortası görevini üstlenebiliyordu.

Bu futbolcuların sürekli kayarak top oynaması gerekiyor.

Sistem olarak bir hücum şekli bir beynin olması gerekiyor ama yok.

Allah aşkına hocam naptınız bütün yaz.

Yine yine yeniden boş konuşmuşsun.Hani yorumunda iyi top oynayan takım nerede ? "Hem 2 sene ne top oynadık bee" diyeceksin,sonra böyle saçmalayacaksın...

Kötü niyetli bir adamsın bu kadar basit.Terim'i bu kadar seviyorsan milli takımı tut işte Galatasaray'ı neden karıştırıyorsun ?

dediğim gibi senin gibi düşünce yapısı olan biriyle pek muhatap olmam çünkü hak yemekten çekinmezsin.

seneye hangi takımda olacaksın bilmiyorum ama başarılar hocam...keşke biraz ısrarcı olsaydın transferde

dediğim gibi senin gibi düşünce yapısı olan biriyle pek muhatap olmam çünkü hak yemekten çekinmezsin.

Daha hak yemekten bahsediyorsun,2012-13 te ilk yarıyı hatırla,biz ne zaman puan kaybetsek Fenerbahçe de kaybetti,biz ilk yarıda 33 puan aldık onlar ise sadece 27.

Bu sene ise biz ilk yarıyı 33 puan ile kapatırken yine,onlar bu sefer 41 puan almıştı,bir önceki hatalarını tekrarlamadılar...

Eğer 2006-2008 şampiyonluğuna bir şey dersem senin dediğin gibi hak yemiş olurum,ama 2013 te Fenerbahçe 61 puan almış sen bana hak yiyorsun diyorsun,herhalde rakibin 61 puan alırken sen de bi zahmet şampiyon ol...

Bursa maçı çok önemli eğer geçen yıl deplasmanda oynadığımız saçma sapan futbol sürecekse ki şu ana kadar en ufak bir umut ışığı yok olumlu anlamda ilk yarı sonu bile gönderilebilinir geçen yıldan beri takım ne hale düştü yahu 2-3 maç dışında rezalet oyuncular kötü gelen teknik direktör maç berabere iken forvet çıkarıp ceyhunu felan alıyordu prandelli den beklentim daha çok hucumsal bir oyun anlayışı

25 yasini gecmis bir futbolcu ne penalti atabiliyorsa, ne iki metre pas verebiliyorsa, ona TD ne ögreste olmaz.

Selcuk yine berbat ötesi. Transferler kötü, hersey kötü.

abartmayın diyenler olucak belki ama bir sonraki maçtada kankileri oynatırsa ciddi manada hocalığını tartışmaya açarım burda kusura bakmasın biz Galatasaray'ı sokakta bulmadık 2 tane sabotajcıya yedirmeyiz koca kulübün geleceğini...

Yaş ortalaması 28-30 olan bir takıma bu yaştan sonra koşmayı öğretmek A takım antrenörünün işi değildir.

Koşmaktan kastım organize prestir. Bizim takım maç boyunca takım halinde pres yapamadı. 6-7 haftadır takımlasın ama en azından 30-45 dk baskıyı yaptıramıyorsan antranörede bakmak lazım. Yinede tek maçla karar veremeyiz bakalım ne olacak.

Vahid Halilhodzic midir nedir transfer transfer diye yeri yarıyor resmen. Takır Takır oyuncular alınmaya başlıyor ts yonetimi. Bizimkide kadro yeterli diyo.

Umarım, transfere gerek yok, bu takım bu haliyle şampiyon olur rüyasından uyanmıştır. Kaldı ki böyle bile olsa bu tür açıklamalar yapmak yerine herkesin işini yapmasını sağlarsın, yapmayanlarada öğretirsin.

Topa daha vurmasını bilmeyenler var. Takım oyunu, yardımlaşma, özgüven eksikliği, inanmamışlık gibi göze batan sorunlar var.

GT-I9300 Tapatalk

Doğru sistemi buldu. Şimdi biraz motivatör yanına ihtiyacımız var.

Hücuma dönük 2 kaliteli adam da aldırırsa çok iyi olacağına inanıyorum.

Bir de lütfen gençlere şans ver hocam bazı oyuncuların yerine.

Takımı fiziksel olarak iyi hazırlamış kondisyonları çok iyi futbolcuların.Yapılacak transferlerle beraber takımı taktiksel ve mental açıdan en kısa sürede hazırlaması gerekiyor.Başkan sağolsun transferi son güne bırakarak kendisini zor durumda bıraktı.

Taktik , teknik onlar bir yana ama lig maçlarında da böyle efendi takılıp, herkese çiçek dağıtacaksa o olmaz işte. Bizim ligde Yılmaz Vural, FT gibi çılgın olacaksın. Hakem hatalı kara verdiğinde bizim yedek kulübesine baktığında tırsacak.

10636320_10152749937662160_7400877671002221663_n.jpg

"The Italian Job" :cool-78:

10 Numara Karakterli adamsın Hocam Yalnız

Medyadaki haberlere göre konuşursam:

Hayat Süper kupada takımda nadir işe yarayan oyunculardan olcanı kesip,selçuğu 11 oynatman,Chedjou'yu sürekli 11 oynatıp Koray-Gökhan'a ligde şans vermemen bunun üstünede yabancı stoper istemen kadar saçmaydı be hocam.

Ayrıca bize gelen hocalar neden saçmalıyor merak konusu.

fener maçını izledikten sonra yektayı 11e koymak? neyse ben bir şey demiyorum. bu adamın tek derdi gol yememek. takımda onca sorun varken ısrarla stoper istemesinden belli zaten. neyse gene kabız deplasmanlara ve 0-0, 1-0lara hazır olalım.

Geri
Üst Alt