10 tane mesaj yazip sildim. niye, cunku biz bu takimi yonetmiyoruz. senin gordugun mantigi baskasi goremiyor. o zaman ceklip izleyecez.

Terim kovuldugunda kurtulduk diye sevinen futbol cahillerine az bile. Mancini ile Prandelli futbolu biliyor ama Terim bilmiyorr..

Ulan bu forumda Terim gittigi icin üzüldügümde beni ağır sekilde elestirenler vardı. Biz aslında bu sonu hakettik;

Cünkü bizim taraftar olarak değerlerimize karsı hicbir saygımız yok.

13508-cesare-prandelli-teknik-direktor-prandelli24-jpg

"Taraftarımız bize güvensin"

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Cesare Prandelli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Bugün oyuna yavaş başladık, gelişmemiz gerekiyor, zihinsel olarak da daha hızlı düşünüp oynamamız gerekiyor. Bizim için kötü bir yenilgi ama sezon daha uzun. Tabi ki de hepimiz üzgünüz ama taraftarımız bize güvensin. Biraz daha agresif olmamız gerekiyor. Taraftarımız bizimle olsunlar, biz de biraz daha gelişme göstererek daha iyi olacağız."

Kaç haftadır aynı muhabbet ya.

4-3-3,4-3-1-2 ile falan olmaz hocam. Ben senin arkandayım ama bu takıma 4-3-3ün gitmeyecegini görmelisin. Sneijderi sol kanatta oynatmak falan çok saçma yahu. Sag bekte Yasini oynatmak nasıl fantazi ?. yapma gözünü seviyim. Arsenal macına kadar takımı toparla. Kankalar dışarı. Olcan içeri.

İnsanlığı 10 numara ama hocalığı berbat tez zamanda gönderilmesini bekliyorum.Zaten Aysal aday olmazsa gider büyük ihtimal

Bence Prandelli'ye biraz daha sabretmek lazim ama benim tek anlamadigim nokta butun hazirlik kampi boyunda hep kanatli 4-2-3-1 oynamistik hatta oraya bir kanat oyuncusu daha aldirdi(Yasin Oztekin) ama ne oldusa adam kanatsiz sacma bir sisteme donus yapti. Kanat icin aldirdigi adami bek fln kullanmaya basladii. Sacma isler yapiyor.

Terim kovuldugunda kurtulduk diye sevinen futbol cahillerine az bile. Mancini ile Prandelli futbolu biliyor ama Terim bilmiyorr..

Ulan bu forumda Terim gittigi icin üzüldügümde beni ağır sekilde elestirenler vardı. Biz aslında bu sonu hakettik;

Cünkü bizim taraftar olarak değerlerimize karsı hicbir saygımız yok.
Azına sağlık güzel kardeşim terim gittiğinden beri kaos yaşıyoruz millet hala vıdı vıdı yapıyor

"Pandev' i neden aldın?

Balıkesir 6 adam ile savunma yapıyor sen tek forvet Burak ile çıkıyorsun! Pandev ne için var?

Çift forvet çıkıp defans bloğunu açman gerekirken 80 tane orta açtırıyorsun takıma, ben senin kadar futbol bilmem belki ama Balıkesir maçında yaptığın tam bir rezalet"

demek isterdim

Tepkiler çığ gibi büyüyor. Kendisini en çok savunan yazarlar bile çıldırmış durumda. Haksız da değiller tabi. Ben bile bu kadar güvenirken, bütün görüşlerimi değiştirdi 4 maçta. Öyle işler yaptı ki, daha işin başında bezdirdi herkesi. Normal şartlarda abartı gibi gelse de, bu tepkiler sonuna kadar haklı tepkiler.

Azına sağlık güzel kardeşim terim gittiğinden beri kaos yaşıyoruz millet hala vıdı vıdı yapıyor

Şampiyon olduğumuz 2012-2013 sezonunda da kaos vardı, tüm sezon 'İyi' futboldan bahsedilebilecek 5 maç yoktu; FB nin Avrupa macerasının uzaması, Alex i kaybetmeleri, Sivas maçı gibi çok şanssız kaybettikleri maçlar, Alex in onlardaki fonksiyonunu bizde Drogba nın üstlenmesi gibi faktörlerle gelen şampiyonluk herşeyin üstünü örtmeye yetti...

Bu durumu görüp gereğini yapmakta Terimtor' a düşüyordu, muazzam ve sorunsuz bir kadro yaratmışcasına ego masturbasyonu yapmayı tercih etti hazret!...O yetersiz kadroyla girilen 2013-2014 sezonuna da doğal olarak kötü başlandı, baktı ki gidişat düzeltemeyeceği kadar kötü, hazır Milli Takım fırsatı da eline geçince türlü Şark kurnazlıkarıyla sıyrılıp çıktı işin içinden, yine mağdur rollerine girerek tabi!...Durumu toparlamak düşünüldüğünden daha zordu, hele de bu yönetim (=Futboldan anlamadığını kendisi söyleyen Aysal) ile...

Kadro ve oynanan futbolun sebebini ararken daha geniş bir açıyla bakmanızı öneririm, acizane...

dünyada kanatsiz sistem oynayan bi biz variz heralde. bruma ve olcan ile türkiyenin en iyi kanat oyunculari bizde. bilic bizde olsa suan liderdik

Şampiyon olduğumuz 2012-2013 sezonunda da kaos vardı, tüm sezon 'İyi' futboldan bahsedilebilecek 5 maç yoktu; FB nin Avrupa macerasının uzaması, Alex i kaybetmeleri, Sivas maçı gibi çok şanssız kaybettikleri maçlar, Alex in onlardaki fonksiyonunu bizde Drogba nın üstlenmesi gibi faktörlerle gelen şampiyonluk herşeyin üstünü örtmeye yetti...

Bu durumu görüp gereğini yapmakta Terimtor' a düşüyordu, muazzam ve sorunsuz bir kadro yaratmışcasına ego masturbasyonu yapmayı tercih etti hazret!...O yetersiz kadroyla girilen 2013-2014 sezonuna da doğal olarak kötü başlandı, baktı ki gidişat düzeltemeyeceği kadar kötü, hazır Milli Takım fırsatı da eline geçince türlü Şark kurnazlıkarıyla sıyrılıp çıktı işin içinden, yine mağdur rollerine girerek tabi!...Durumu toparlamak düşünüldüğünden daha zordu, hele de bu yönetim (=Futboldan anlamadığını kendisi söyleyen Aysal) ile...

Kadro ve oynanan futbolun sebebini ararken daha geniş bir açıyla bakmanızı öneririm, acizane...

Katılıyorum. Bütün suçu Terim yıkmak da her olumsuz durumda Terim diye tutturmak da büyük yanlış. O günlerde de ifade ettiğim gibi düşüşümüz Terim ikinci sezonun devre arasından itibaren başlamıştı. Sneijder ve Drogba o düşüşü biraz erteledi. Oyun sistemi transferler filan hep yanlıştı. Yaz döneminde dedevam etti hatalar. Sonra Mancini bu hataları katlayarak devam ettirdi. Rezil bir savunma takınıtısı, aptalca sistemler, 3-5-2 ahmaklığı derken koca bir sezonu heba etti. Prandelli de ders almamış gibi.

Ancak bu süreçlerin tamamında yerinde olan ve bana göre hatanın en büyüğünü yapan da yönetimdir. Yanlış zamanda TD değişiklikleri, yanlış transferler, 5+3 için sızlanmaktan baaşka ne doğru düzgün bir itiraz ne de buna hazırlık apmayan yönetim bir numaralı suçludur. Bir de formsuz adamların sözleşmelerini uzatmaları da cabası.

Geri
Üst Alt