bir geldin takıma resmen Galatasaray Galatasaraylıktan çıktı
fenere kupa kaybederek tarihe geçtin şimdide CLde fark yiyerek geçecen

Derhal kovulmalı, Ünal Aysal'ın kişisel futbol danışmanı falan olsun. Ben hayatımda böyle rezalet bir kadro görmedim.

Allah senin belanı versin korkak herif! Çıkardığı kadroya bak. Defol git ulan!

Ben önceden beri söylüyorum. Önceden ne yaptigi beni ilgilendirmiyor. Bizde gördügüm tam bir rezalet. Lig elden gitmeden gönderilmeli.

Çıkaracağım kadroya tüküreyim.Bunun böyle olacağını bas bas bağırdık Sivas'ı yendik diye aynı kadroyu çıkarmış derhal kovulmalı 1 sn bile beklemeden

prandelli geldiği zaman mancinin kopyası demiştim burda çoğu kişi karşı çıkmıştı. haklılarmış adam mancinin yarısı bile değil

Bunun da, bunun başkanının da hala savunucuları var biliyorum.

Asıl onlara yazık lan.

Mancini biseyler yapmaya çalışıyordu olmuyordu Prandelli'nin en ufak fikri yok ne yaptığı hakkında.

-Tapatalk-

Umarim Aysal aday olmaz, yoksa bu Adam da kalir, böyle bir kötü TD yok ya, Mancini dan daha beter, nasil TD olmus bu ya. Saka gibi.

Bütün herkesin gördüğünü goremeyecek kadar aciz bir insan. Defol git ulan yalvariyorum defol git. Cl falan gitti zaten de bunun kaldığı her hafta ligten de kopucaz. hatta arenada fbden de fark yedirir bu td bozuntusu.

Son düzenleme:
manciniyi bile arattın,futbolculara taktik sistem hiçbişey anlatamamışsın gözleri bağlı gibi sahada dolaşıyorlar takım rezil sen daha rezilsin ! defol git !

Geri
Üst Alt