Bizim türk taraftarı kadar fikirleri çabuk değişen bir taraftar topluluğu yok dünyada...Şimdi taraftar ilginç bir şekilde hocaya kinlenmiş durumda , adamın yaptığı olumlu bir şey olsa dahi ona saydırıp duruyor...

4-3-3 veya 4-2-3-1 de ısrar etsin gerisi gelir zaten...İyi oyun da iyi savunma da zamanla olacak şeyler...Bir de şu Selçuk denen herifi kesmesi lazım , Hamit dün girdikten sonra muazzam oynadı takım kendine geldi resmen , tabi bunda 4-3-3 e geçmemizin de etkisi var...

Arsenal maçında dağıldıktan sonra 9000 km yol yapıp burada kazanmak farkında değilsiniz ama önemli bir netice...Dün statta izledim maçı , 102 km koşmuşuz ama bu biraz da Erciyes kaynaklı , temposuz bir maç oldu...Takım geçen sene olsaydı sahada yürür halde olurdu ...Dün Buraq efendi karşı karşıyayı atıp Selçuk 2 pozisyonda saçmalamasa farka giderdi maç...

Hamit girdikten sonra oynadığımız gayet iyi oyunu tahlil edip 4-3-3 e dönmeli ve Sneijder'i öne atmalı...Orta sahayı da Melo-Hamit-Furkan üçlüsünden kursa takım anında seviye atlar ama ısrarla 4-3-3 denemiyordu , dünkü son 30 dakika bunu denedi umarım devamını getirir...

2 yıldır İtalyanlarin deneme tahtası oldu Galatasaray.. Hele bu sezonda bir İtalyan tercih etmek bana Einstein ın şu sözünü hatırlattı : aynı şeyler yaparak farklı sonuçlar beklemek ahmakliktir.

Bala mala 1 mac kazandik diye prandelli'yi savunmalar baslamis

fenev macinda patlamaz ins

Fener macina degisik bi taktik hazirlar yine reis

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocanın kafasında bir sistem vardı ve bu sistemin tutması icin ciddi bir zaman ve transferlere ihtiyac vardı. Bu zamanın kendisine verilmeyecegini ve mevcut kadro ile 3'lü savunma oynayamayacagını anlamıs olacakki, bu sistemden vazgecti.

Bizim icin en ideal sistem 4-4-2 aslında. Sampiyon oldugumuz ve benim hatırladıgım sezonlarda hep kaliteli en az 2 santraforumuz vardı ve cift santrafor oynuyorduk.

96-00 - Hakan-Arif
01-02 - Ümit-Arif-Serkan
05-06 - Hakan-Necati-Ümit-Kabze
07-08 - Hakan-Ümit-Nonda

2011-2012 - Elmander -Necati
2012-2013 - Drogba - Burak

Bizim öncelikle komple bir santrafora ihtiyacımız var. Cok yölü, İleride top tutacak, rakip defans ile savasacak, arkadaslarına zaman kazandırıp bosluklar yaratabilecek bir santrafor. Bir Hakan, Elmander, Drogba tarzı yani. Devre arasına 4 aya yakın bir süre var ama simdiden arastırmaya baslamak lazım. Bence komple bir santrafor ile 2.yarı estirebiliriz. Burda sadece santraforun yapacagı katkı düsünülmesin, Sneijder'ide gercek potansiyeline eristirecektir.

kafam -kalbim karma karışık bu adamla ilgili.bi hatasına bakar istifası..keşke böyle olmasaydı.doğruları yapmak zorunda artık.

ImageUploadedByTapatalk1412616759.732823.webp

Erciyes macindaki dizilis

QHj4UVM.png

Ekim ayındaki İstanbul'daki maçlar kaderini belirleyecek.

Ünal Aysal yüzünden İtalyanlardan nefret etmeme neden olan 2. teknik adam! Mancini'den kurtulduk derken ondan çok daha beterini, futbol özürlüsünü başımıza bela etti ve kaçtı Ünal efendi! Umarım en kısa zamanda gönderilir, yoksa 4. yıldız için çok geç olacak!!!

QHj4UVM.png

Ekim ayındaki İstanbul'daki maçlar kaderini belirleyecek.

Takımın psikolojisi dağılmışken Sivas-Erciyes galibiyetleri çok kıymetli oldu , ilaç gibi geldi...Kondüsyon olarak takım ciddi olarak toparlandı , Erciyes maçıyla beraber nihayet kanatlı sistemlere geçti lige...

Kısacası bu 4 maçı da galibiyetle geçebiliriz bence...

Takımın psikolojisi dağılmışken Sivas-Erciyes galibiyetleri çok kıymetli oldu , ilaç gibi geldi...Kondüsyon olarak takım ciddi olarak toparlandı , Erciyes maçıyla beraber nihayet kanatlı sistemlere geçti lige...

Kısacası bu 4 maçı da galibiyetle geçebiliriz bence...

Evet olabilir ama ben Dortmund ve Fener maçlarında beraberlik bekliyorum nedense.

Kanatlı sisteme dönmesi onun kalma şansını yükseltir çünkü takım kanatlı sistemde daha başarılı ve takımda kanatlı sisteme daha uygun oyuncular var.Bu sistemde ısrar edip doğru kadroyu ve rotasyonu sağlarsa başarıyı yakalayabilir.ilk geldiğinde kurmayı planladığı sistemi 4-2-3-1 i kullanmaya devam etseydi daha başarılı sonuçlar gelebilirdi.Ayrıca saçma sistem ve yetersiz oyuncularda ısrar etme huyundan vazgeçmesi lazım.

şuan kanatlardan en çok atak geliştiren takım bizmişiz prandelli geçen senenin istatisliklerine filanda baya kafa yormuş başarı gelecek ama türk insanı sabredemezki. vizyonsuz mustafa denizli mi gelsin kim gelsin anlamadım televizyona yorumcu olmuş adamlara düşecek halimiz yok sabır önemli örneği bilic statla beraber seneye aksilik olmazsa şampiyon olacaklarını şimdiden yazıyorum

şuan kanatlardan en çok atak geliştiren takım bizmişiz prandelli geçen senenin istatisliklerine filanda baya kafa yormuş başarı gelecek ama türk insanı sabredemezki. vizyonsuz mustafa denizli mi gelsin kim gelsin anlamadım televizyona yorumcu olmuş adamlara düşecek halimiz yok sabır önemli örneği bilic statla beraber seneye aksilik olmazsa şampiyon olacaklarını şimdiden yazıyorum

Mancini için yorumlarımın aynısı Prandelli için de geçerli. Gitmeleri ya da kalmaları değil mesele. Kalsınlar ama bir kaç şeyi doğru yaparak:

1. Fantezilerinden uzak, eskimiş, bitmiş, çömüş İtalyan okulu takıntısından sıyrılmış modern hocalar gibi düşünsünler.
2. Ligimizin gol atılarak kazanılabilen bir lig olduğunu, savunma takıntılarının hele de son 3 sezonun en az gol yiyen takımı için anlamsız olduğunu farketmliler ve buna göre oynamalılar.
3. Futbolumuzun pres yapıalrak ve tempo yükseltilerek fark yaratılan bir havası olduğunu farketmeliler. Kendi alanına çekil, deplasmanda, derbilerde 1 puan iyidir mantığından sıyrılmalılar.

Mancini için yorumlarımın aynısı Prandelli için de geçerli. Gitmeleri ya da kalmaları değil mesele. Kalsınlar ama bir kaç şeyi doğru yaparak:

1. Fantezilerinden uzak, eskimiş, bitmiş, çömüş İtalyan okulu takıntısından sıyrılmış modern hocalar gibi düşünsünler.
2. Ligimizin gol atılarak kazanılabilen bir lig olduğunu, savunma takıntılarının hele de son 3 sezonun en az gol yiyen takımı için anlamsız olduğunu farketmliler ve buna göre oynamalılar.
3. Futbolumuzun pres yapıalrak ve tempo yükseltilerek fark yaratılan bir havası olduğunu farketmeliler. Kendi alanına çekil, deplasmanda, derbilerde 1 puan iyidir mantığından sıyrılmalılar.

Aynen bunu Mancini cözemedi... Prandelli´nin de bunu cözmesi icin kisa bir süresi kaldi, malum Türkiye´de sabir denilen bir sey yok.

aynen öyle katılıyorum taraftarda sorun var ya denizli ya terim yok ligi biliyor filan en sevmediğim laflar. prandelli fenerin geçen seneki 10 maçını izlese olayı çözer yada bizim şampiyon olduğumuz seneki maçlardan birkaçını. ve bugünki acıklamalarına göre ipucunu verdi bu konuyla alakalı ümidim dahada arttı. prandelli manciniye göre hem daha ofansif oynatan hemde daha çok işine sadık öğrenme odaklı birisi yoksa bana görede ha alman italyan farketmiyor şu ligi anlasın makedon olsa nolur

Fenev macinda yine kanat organizasyonlarina agirlik verecek ama bu sacmalik

fenevin savunmacilari havatoplarinda etkili ve bizim topcular cok etkisiz

aynisini balikesir macinda da yapti ve balikesir defansta hava toplarini karsilayip iyi kontraya cikti

Kanat oyunu oynamak icin gerekli forvetlerimiz yok

Geri
Üst Alt