Erdal keseri de şutlamış

2. Derwal mi geliyor nedir hadi hayırlısı

:016::016::016:(Loading...)

CUMHURBAŞKANI PRANDELLİ #ÇarePrandelli

cesare-prandelli-ct-azzurro.jpg

Mancini Terim den kat ve kat daha iyi bir taktiksiyen, yoksa neden bizim en buyuk Problemiz yumusak kalan orta saha ya hep care arasin?

Insallah transferleri de istedigi gibi yspilir

Adam çok cesur çıktı. Ne şiş yansın ne kebap diyenlerden değil, bildiğinden şaşmıyor. Şimdilik görüntüsü böyle. Bakalım ne kadar başarılı olacak.

olcan.-sneijder-bruma

melo-emreç

ortasahası bekliyorum kendisinden.+Karizmasını hastayım.

çezare la çizare değil :P neyse yönetim bu adamı desteklemezse yalan oluruz ergenler ona göre ! forum da bayağı sevmiş herifi :) iyi iyi kötü sonuçlar gelince de hemen yollamaya başlarsınız artık :D

Prandelli Sabri'yi kadro disi birakti diye Fatih Terim bu adami milli takima cagirir aha da dedi dersiniz

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yaşasın Sezar!

Mertin bilmediğini dil mi var renktaş :D

franzisca ve italyanca bilmiyor. mancini hep ingilizce konusurdu. italyanca bilen bi o kel adam var, ismini bilmiyorum. ilk basta o atremanlarda sahada o oluyordu, sonra mert geldi. 10 senedir falan takimla beraber o adam. anadili gibi italyanca bilen adam lazim bize.

franzisca ve italyanca bilmiyor. mancini hep ingilizce konusurdu. italyanca bilen bi o kel adam var, ismini bilmiyorum. ilk basta o atremanlarda sahada o oluyordu, sonra mert geldi. 10 senedir falan takimla beraber o adam. anadili gibi italyanca bilen adam lazim bize.

Tercüman en kolay iş ülkemizde bu işi yapacak binlerce insan bulunur sorun çıkarsa kolayca bulurlar zaten

Tercüman en kolay iş ülkemizde bu işi yapacak binlerce insan bulunur sorun çıkarsa kolayca bulurlar zaten

O kadar kolay değil işte. Mert gibi güvenilir bi adam bulman lazım ki maçlardan önce şikecilere takımı uçurmasın, içerdeki ajan olmazsın.

Geri
Üst Alt