soldado transferiyle,lütfen semih'in yanına stopere zan'ı,sağ beke furkan'ı,sol kanata emre ç,sağ tarafa bruma'yı monte et,bu takımın kurtuluşu reçetesi budur.

en çok senin için üzüldüm be gülüm.maçı izlemedim ama aklımda sen vardın,iyi başlasın dedim ama görünen o ki takımda sorun çok.sen yoktan var eden bi adamsın.sağbeke de,solbeke de çözüm bulursun ama furkanla ama başkasıyla.burağa gelince birden kesemezsin ama berk ünsal ve altuğ taşı artık düşünmelisin hocam,hem de hemen,şimdi.

Adamin hic bir suçu yok. Gecen senede tüm ihale Mancini'ye kalmisti. Siz böyle devam edin hic bir şey değişmeyecek.

senden mi öğrenicem. koca takıma bak iki pas üst üste yapamıyor. italya milli takımını dünya kupasında da gördük. bu adamdan teknik direktör filan olmaz.

Mesut yasin dışında hocanın hiç bir kabahatı yok sakin. adam geldiğinde herşey okadar rezil durumdaydıki toparlayabilmesi imkansıza yakın. kendısyle çok gec anlasıldı zaten.

hazırlık maçı acıklamaları

forwert değil stoper ıstıyorum acıklamaları falan birilerinin ekmeğine yağ sürmek ve daha tatlı tatil yapıp güvenlık kameralarına dahi daha rahat konusabılmelerı ıcın

bilirsin bazı konularda hem fikir olmusuzdur senle. bu olaya yanlıs bakıyorsun. floryadaki it sürüsünü temizlemek için gücü yetmez.gücü yetenler ise yakısıklı bıyıklı almeidalarını alıp poz verirler yarın

Sneijder'i çok erken çıkardığını düşünüyorum.

Doğru bir oyun anlayışı ile çıktı sahaya. Çakılı savunma, hızlı kontratak ve max ayağa yerden pas. Değişiklikleri de yerinde ve zamanındaydı. Mağlubiyete sorumlu aranıyorsa eğer Prandelli yanlış isim.

Bence tek hatası Sneijder' e Ağustos ayının ortasına kadar izin vermekti. Tabi izni hoca verdiyse.

Dünya Kupasında oynayan diğer oyuncular Sneijder' den daha önce takımlarının kampına katıldılar.

Yoksa 10 metreden topu kaleye gönderemeyen adamlara Prandelli n' apsın.

Eldeki kadro da bu. Selçuk ve Burak kötü ama yerlerine oynayacaklar onlardan daha kötü.

Galatasaraya italyan hoca yakismaz, nokta.

Bu is Prandelli ile olmaycak, yinede seni destekleycegim, ama sezon sonunda THOMAS TUCHEL gelecek insallah, bastan beri söyledim, Thomas Tuchel gelsin de artik güzel futbol izleyelim.

eğer azıcık adaleti varsa telles selçuk yasin burak yekta ve sneijder'i bursa maçında sahaya sürmez.

muslera

veysel chedjou semih hakan

olcan melo furkan bruma

amrabat umut

bir de bunu denesin.

Geri
Üst Alt