Mancini içinde söylemiştim şimdide aynısını söylüyorum asla teknik direktörleri suçlamayacağım kim olursa olsun hangi hatayı yaparsa yapsın. Ellerine verilen takım Sneijder hariç vasat bir anadolu takımı.Siz uzaydan bir teknik direktör bile getirseniz bu takım anca bu kadar oynar bunun üzerine çıkamaz.

Rijkaard'ı gördüm bu gün.

Umarım bir maçlık bir anma geçididir.

Daha değerlendirmek için çok erken. Güvenip desteğe devam! Ama ağırlığını koyup en az 2 transfer yaptırması şart!

Mancini içinde söylemiştim şimdide aynısını söylüyorum asla teknik direktörleri suçlamayacağım kim olursa olsun hangi hatayı yaparsa yapsın. Ellerine verilen takım Sneijder hariç vasat bir anadolu takımı.Siz uzaydan bir teknik direktör bile getirseniz bu takım anca bu kadar oynar bunun üzerine çıkamaz.

Olayın özeti budur

Macera aramayan tavrını bugünde sürdürdü. Doğru dizilişle de çıktı. Evet belki 1-2 oyuncu değişebilirdi, onu da mazur görebiliriz. Ama bugünkü oynanan futbolun bir tanımı dahi yok. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. İlk günden bu yana yerden oynayacağız, topa hakim olacağız diyen bir teknik adamın takımı, nasıl olur da 120 dakika boyunca sadece 80 metrelik uzun top şişirerek oynamaya çalışır? Söylem ve eylem nasıl bu kadar çelişir?

Ayrıca dün basın toplantısında takım oturana kadar hazırlık maçı oynamak benim gözümde gereksizdir demesi başlı başına şok etti beni. Bir takım sistemini ve oyun anlayışını idmanda mı oturtur? Karşısında rakip olmadan nasıl hazırlanabilir? Bunlar da sorgulanması gereken şeyler.

BvYnqI5IIAA8g7I.jpg:large

Bu değil mi :D @Uğur İz

gencken yakısıklıymıs

bak hocam babacan adama benziyorsun gözünü seveyim Telles-Selçuk-Yekta gibi gereksizleri bidaha oynatma

Adam ne yapacak yildizmi doguracak yok topcu yok takimda iste ne sag bek var ne orta saha var ne forvet var ne kanat var sadece adam gibi bir kalecimiz var.

ayrıca hoca cok pasifsin be

halilhozic gibi sert adamlar lazım bu ülkeye

adam 10 topcu istiyorum dedi ve aldı

sen bu kadro yeter sampiyonluk icin diyorsun

valla Allah yardımcın olsun

isin zor

Hoca zerre-i miskan etkini goremedik bu hafta radikal söylemler bekliyoruz

ayrıca hocam bunlar kibarlıktan beyefendilikten anlamaz bunlara sert yüzünü göster es gürle bak sonra nasıl koşuyorlar sahada evet futbol sana göre bu değil ama burada sistem böyle işliyor

bak bundan haberim yoktu eğer Podolski'yi veto ettiysen gerçekten teesüflerimi bildiriyorum sana hocam sanki elinde Lavezzi var

podolskıyı ıstemediğine ya da herhangi birini istemediğine inanmıyorum.

hazırlık maçlarını bile o gelmeden önce düzenlemesi gerekenler onda bile topu hocaya attılar hocamız istemıyor dedıler.

şu adamı pis yiyecekler. çok yazık olacak. keşke sırf huzur için evet ben istedim evet ben istemedim vsvs diyip durmasa.

podolskıyı ıstemediğine ya da herhangi birini istemediğine inanmıyorum.

hazırlık maçlarını bile o gelmeden önce düzenlemesi gerekenler onda bile topu hocaya attılar hocamız istemıyor dedıler.

şu adamı pis yiyecekler. çok yazık olacak. keşke sırf huzur için evet ben istedim evet ben istemedim vsvs diyip durmasa.

osiiii çok net bu adamın yılı dostum.astroloji yanılmaz.rahat ol;)

ayrıca hoca cok pasifsin be

halilhozic gibi sert adamlar lazım bu ülkeye

adam 10 topcu istiyorum dedi ve aldı

sen bu kadro yeter sampiyonluk icin diyorsun

valla Allah yardımcın olsun

isin zor

mancini kalsaydı eğer halilodzic gibi anasını ağlatırdı yönetimin ünal aysal bunu bildiği için şutladı yoksa başarısız bulduğu için filan değil ünal aysal neyin peşinde cidden anlayamıyorum

bu kadroyla ancak bu olurmuşmuş. bu kadroyla biz geçen iki senede neler yapıldığını gördük. kendi kendinizi kasmayın.

Mesut yasin dışında hocanın hiç bir kabahatı yok sakin. adam geldiğinde herşey okadar rezil durumdaydıki toparlayabilmesi imkansıza yakın. kendısyle çok gec anlasıldı zaten.

hazırlık maçı acıklamaları

forwert değil stoper ıstıyorum acıklamaları falan birilerinin ekmeğine yağ sürmek ve daha tatlı tatil yapıp güvenlık kameralarına dahi daha rahat konusabılmelerı ıcın

bilirsin bazı konularda hem fikir olmusuzdur senle. bu olaya yanlıs bakıyorsun. floryadaki it sürüsünü temizlemek için gücü yetmez.gücü yetenler ise yakısıklı bıyıklı almeidalarını alıp poz verirler yarın

bu hocadan olmaz abi. biliç o elindeki dandik kadroyla neler yapıyor. bu sene fırtına gibi başlayacaklar.

keza terimin de elindeki kadro buydu az çok. o iki senede neler olduğunu gördük.

at sahibine göre kişner. floryadaki yamyamlar beni hiç ilgilendirmez. eğer sen teknik direktör olarak gelmişsen ve patron adamsan gerekirse patronluğunu herkese gösterirsin gerektiğinde başkana bile.

öyle topu bu futbolculardan bi cacık olmaz diyerek futbolculara atmak olmaz. bu futbolcularla neler yapıldığını herkes gördü. galatasaray'ın bu senesi çöpe gitmiştir. sebep olanların Allah belasını versin.

Geri
Üst Alt