Evimizdeki maçta cesur bir oyun oynatmadı.Beni endişelendiren nokta bu.Hucum oyuncusu çıkarıyor hucum oyuncusu alıyor.Defans çıkart hucum oyuncusu al hoca korkma

gecen seneden berı gol yemekten zıyade gol atmakta sorunumuz oldugunu hala kımse goremıyor

Gol yemiyim de gol atarım mantığıyla maçlara çıkıyor. Ama göremiyor ki formsuz Sneijder, kazma Burak, beceriksiz Umut ve emekli Pandev'le bırak gol atmayı pozisyona bile giremezsin.

Saçmalık valla dünkü maçta ilerde bir tek Bruma vardı bir şeyler yapmaya çalışan onu da çıkardı.

Burak zaten oynadığı süre boyunca tek bir olumlu hareket yapmadı. Tutmuş üç tane defansif orta sahayla maça çıkmış. Bu maç Prandelli beni deli etti ya. Yapacağı Burak'ın yerine Pandev yeni İnamoto'nun yerine Olcan'ı alıp 4-2-3-1'e dönmekti. Ama saçmalayıp bir puana mahkum etti bizi.

Ligi geçtim sınır var ama ŞL maçında Burak ve Selçuk 11'de olursa kredisi bende tükenmeye başlar.Zaten çeyrek asır sonra Fener'e kupa kaybettik.

Rakibe saygı duymayı anlarım ancak her takıma Barca muamelesi yapması çok saçma...Kendi evimiz de geri dörtlüsü süper lig seviyesinde olmayan bir takıma karşı bukadar defansif bir takımla çıkmak hiçbir şekilde açıklanamaz....

takım cok uyumsuz gozukuyor..bunun sebebi tabıkı gec gelen transferler..sımdılık 2 puandan ettı gec gelmesi transferlerın

Takım gol ararken Bruma ve Sneijder'i çıkarmanın mantığı ne ? Ama hocaya güvenim tam, biraz zamana ihtiyacı var.

Elinde de formsuz ve bir kısmıda ruhsuz topçular olduğunu dikkate alarak yorumlarımızı yapalım. Adama el freni muamelesi şu aşamada yapılması çok ama çok yanlış olur.

manciniyi savunacam demeyin kupa finalinde eskişehir top vermedi bize snejderin sayesinde kupayı aldık yoksa o maçta berbattık

Ligi geçtim sınır var ama ŞL maçında Burak ve Selçuk 11'de olursa kredisi bende tükenmeye başlar.Zaten çeyrek asır sonra Fener'e kupa kaybettik.
ulen sanki yedekte fenomeno ve beckham duruyo

burakla selcuk seve seve oynayacak yine yat kalk dua et yenelim maci napacan kimin ne oynadigini

şu ana kadar kötü bir yönetim çok kötü değişiklikler...düzelir umarım

Hocam herşey iyi güzelde Pandev 10 dakikalık topçu mu alsana 60'da..
Maç gidiyor beraberliğe bunu gör..
Çok geç oyuncu değiştirdiğini düşünüyorum..
Umut'u alacağına önce koy Pandev'i..
Anlamadım gitti..

Ayrıca Sneijder yürüse bile oynamalı..
Bu adam winner adam abi..
Bir şut atar maç döner..

Kaldı ki Sneijder vasattı ama öyle bir orta kesti ki Umut direğe nişanladı yani böyle usta ayaklar iş bitirir..
Seyircisizliğe bağlıyorum bu temposuzluğu Salı günü gerçekten sahada koşan agresif basan sağlı sollu rakibi daraltan bir Galatasaray görmek istiyorum..

Erken uyarı iyidir. Beraberlik te okadar kotu değil seyircisiz maçta.

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben prandellinin geçen seneki takıma bişey kattığını görmedim aksine azalma var son haftalara göre
belki erken diyeceksiniz bunları söylemek için ama bazı şeyler görünüyo
eskişehir karşısına kendi stadındada 3 orta saha nedir be kardeşim anadolu takımımıyız biz

Real Madrid gecen sene Clyi aldi 3lü ortasaha oynadi. Anadolu takimi mi onlar?

Güveniyorum hocaya.

Bu İtalyanlara nereden bulaştık, korner olduğunda 11 kişi geri geliyoruz.

Geri
Üst Alt