Ligin kadro derinliği en iyi takımıyız tek ihtiyacımız olcan sıno selcuk pandev dörtlüsünün açılması

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

prandeli de suç yok.bitik adamarla 5 er yıllık sözleşme imzalayan yönetim her zaman ki gibi suçlu.1 nokta forvet alamadık.transferin son gununde transferler yaptık.hele 4.yıldız müsameresi koca GS a hiç yakıştı mı? bence başarılı olacak hep böyle sakin mizaç lı oldugunu sanmıyorum.

5+3 ucubesinde Lucescu da gelse buna yakın bir futbol oynardık. Sadece bize ait bir durum değil, ülke genelinde yerli futbolcular belirli bir standardın üzerine çıkamıyor. Yabancı sınırlaması olmasa emin olun ilk 11'e şu kadrodan maksimum 1 veya 2 yerli oyuncu girebilir. Sen yıllarca alt yapı ile ilgilenme, q7, simao gibi balon transferlerle bir klübü batır, elinde oyuncak et, ondan sonra federasyon başkanlığına gelince 5+3 diye ucubeyle insanların istikbalini mahvet. Hiç bir işimizde hayır yok, bunda mı olsun? Futbolu bitirdiler, İzlanda bile bizimle dalga geçti resmen. Erman ft için çok güzel dedi bu akşam, başarılı olunca her şeyi ben yaptım diyorsun, mağlubiyette suçu başkalarına atmayacaksın o zaman. ft ilk mağlubiyette milli takım oyuncularını sattı, seyircinin önüne attı hepsini. Şimdi onlardan kalan maçlarda iyi oynamasını mı bekleyecek? Çeklerden de alırız şöyle okkalı bir yenilgi, ikincilik şansı da biter gider, görürsünüz.

Bu seneki yapılan hazırlık ve resmi maçları izlemiş biri olarak taktik veya kondisyondan çok, oyuncuların birbirlerini tanımamasından kaynaklı sıkıntı çektiğimizi gördüm. Özellikle eskişehir maçında bu bariz şekilde gözüktü. Misal selçuk, veysel savunma arkasına kaçar diye araya gönderiyor ama veysel hareketlenmiyor. Veya şino tarık'a topu gönderiyor ama tarık bana atmaz düşüncesiyle hareketlenmiyor. Cemaili burak'a malum pozisyonda topu atmaması gerektiğini bilmiyor. Maç için çizgiye kadar inip geriye doğru 3-4 top çıkarttı kanatlar ama oraya hareketlenmeyi akıl adecek bir tane bile adam olmadı. Bizdeki sıkıntı uyumla alakalı ve büyük ihtimal ilk yarı sonuna kadar devam edecek.

5+3 ucubesinde Lucescu da gelse buna yakın bir futbol oynardık. Sadece bize ait bir durum değil, ülke genelinde yerli futbolcular belirli bir standardın üzerine çıkamıyor. Yabancı sınırlaması olmasa emin olun ilk 11'e şu kadrodan maksimum 1 veya 2 yerli oyuncu girebilir. Sen yıllarca alt yapı ile ilgilenme, q7, simao gibi balon transferlerle bir klübü batır, elinde oyuncak et, ondan sonra federasyon başkanlığına gelince 5+3 diye ucubeyle insanların istikbalini mahvet. Hiç bir işimizde hayır yok, bunda mı olsun? Futbolu bitirdiler, İzlanda bile bizimle dalga geçti resmen. Erman ft için çok güzel dedi bu akşam, başarılı olunca her şeyi ben yaptım diyorsun, mağlubiyette suçu başkalarına atmayacaksın o zaman. ft ilk mağlubiyette milli takım oyuncularını sattı, seyircinin önüne attı hepsini. Şimdi onlardan kalan maçlarda iyi oynamasını mı bekleyecek? Çeklerden de alırız şöyle okkalı bir yenilgi, ikincilik şansı da biter gider, görürsünüz.
Ins.

Anderlecht maçında göreceğiz geleceğe yönelik ne tür sinyal verdiğini.

Parandelliyi şu aşamada, formsuz selçuk ve buraklı kadroları, mücadele eşiği düşük oyun konularında eleştirebiliriz. Zamanla hâlleder mi, bu da bir soru işareti bende.

GT-I9300 Tapatalk

Umarım takımı oyuncuları çabuk tanır yoksa sinir hastası olabilirim.

Fioda oynattığı futbolu bekliyorum aksi halde benim gözümde eksi alıcak.

Ayrıca şu selcukla burakın kulaklarını çekmesi lazım

cl maçında istediğim kadro bu umarım hocada aynı fikirdedir.

Muslera-Tarık-Semih-Chedjou-Telles-Melo-Sneijder-Dzemaili-Olcan-Bruma-Pandev

4-3-3

Simdiden başladılar prandelli gitsin diye adam daha ikinci maçı ve Eskişehir maçındada gayet iyi oynadık umutun vurduğu kafa direkten donmese brumanin bitiriciligi iyi olsa sneijderin vurduğu top adama carpmasa ne diyecektiniz asıl kötü oynadığımız maç bursa maçıydı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz sabredin yahu. Van Gaal bile daha yeni ilk galibiyetini aldi. Hersey hemen olmuyor.

Defansif anlamda gercekten tas gibi takim olduk. Kac mactir gol yemiyoruz, bu da tesadüf olamaz.

Ofansif anlamda da dogru oyunculari bulacaktir Prandelli.

Seyircisiz ve Melo´suz oynamamiz büyük etkendi. Sonucta Ertugrul Saglam´in Eskisehirspor´uyla oynuyorsun. Keklik degil bunlar.

Bu adamida yemeyin artık ama suç prandellidede var bağırarak çağırarak hatta kavga ederek yönetecek bunları futbolcular kadar karaktersiz yok şu burakida kadro dışı bırakacak o zaman anlayacaklar simdi yönetim sabriyi affederse bide yenicerilerin ayarlanması için her şeyi hazırlamış olurlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok saçma yorumlar var.

Bazılarına Mourinho'yu getirsen yaranamazsın. Elinde Real, Chelsea vs. olmayınca vasat hoca diyen bile çıkar.

tapatalk

Eldeki malzeme bu ve bu malzeme ile en fazla bu oynanıyor arkadaşlar, takım içinde ufak değişiklikler yaparak daha agresif ve daha organize nasıl oluruza cevap bulması lazım Prandelli'nin. Eğer buna cevap bulursa bence kaliteli kadromuzla güzel maçlar izleriz.

Şu Selçukla Burak'ı kessin de

yenilgi alsa bile umurumda olmaz

yeter ki doğru tespitleri yapıp neşteri vursun her türlü desteği veririm

Hocaya içerideki fenerbahçe maçına kadar süre verdim kafamda. Ozamana kadar bu takım top oynar hale gelir.

Gelmediyse bende başlarım eleştirmeye ama şuan değil.

Hocaya güvenim var şu Burak ve Selçuk sıkıntısını çözerse basarı gelir

Ümit Karan, yaptığı değerlendirmede, "Burak Yılmaz ile sık sık konuşuyorum. Hatta en son dün konuştum. Burak bana, "Ben de anlamıyorum. Sürekli çalışıyoruz. İnanılmaz koşuyoruz. Ama sonuç yok. Ben de çözemedim bu işi" dedi. G.Saray'ın da sorunu bu. Prandelli'nin takımı sürekli çalıştırıp koşturması" ifadelerini kullandı.

Burak soylemis bu sozleri hoca icin, adamlar okadar para almalarina ragmen calismayacak, kosmayacak arkadas. Ben boyle bisey gormedim, Burak gibi futbolcularla bu is olmaz.

Selçuk ve burağı vereceksiniz halilodzic'in eline. Gece gündüz dayak antrenmanı yaptıracak.

hocam nezaman furkan/umut/sinan gibi genclere sans vereceksiniz ? Sans verin de gelissinler bari .

hocam kendini ezdirme bazi futbolculara . gerekirse kadro disi birak . zaten o futbolcular bu takima gram yarari yok . fazla bir sey kaybetmeyiz . yeter ki disiplini elden birakma .yarin kendini gosterecegine inaniyorum . basarilar

Geri
Üst Alt