Takımın başına kim getirdi? Kendi kendine durun ben Galatasarayı çalıştırıyım demedi ya bu adam...

bundan sonra bir daha yabanci sinirlamasi diye aglamasin
hem ligde hem avrupada ayni kadroyu cikariyor hep

Gördün mü istedi mi nasıl basıyor takımın? Biraz gaz ver yahu. Laf ettik ikinci başkana ama adam haklı biraz hırslı ol ki oyuncularına da işlesin.

Gelen gideni aratıyor gerçekten maalesef.

anderin tdsi bizim iğrenç durumumuzu görüp nasıl stoper çıkarıp forvet soktu ama. biraz kapasiteleri olsa durum 0-4tü. bizimki hala izliyor müthiş orta sahasını.

Bu kadar korkak bir hocanın ne işi var Galatasaray'ın başında? :red:

Son düzenleme:
bu mantalitedeki herkese ilk haftalardan istifa.prandelli istifa

Rezalet kadro seçimleri

Rezalet bir oyun anlayışı

10. Haftayı göremez bu gidişle

Bugünün en kötüsü sendin hoca cikardigin kadron oynatmak istediğin futbol herşey rezaletti bu kadar sürede takima elin değmemiş yönetim derhal bir rapor istemeli.

Boşuna ümitlenmeyin benim gibi iyimser bir adamı bile kaybetti...

O kadar Terim'e sövdük kızdık eleştirdik 4-3-1-2 oynatıyor diye ki haklıydık , al adamın yaptığına bak ya...

Oynayacak 3-4 kanat oyuncusu var oynatsana be adam amacın ne bunu yaparak ? Aynı Terim'in 4-3-1-2 si tek fark Drogba yok...

Mancini'nin gözünü seveyim ne güzel 4-3-3 oynatıyordu son haftalarda oyun olarak da toparlanmıştık , bu ne ya.Olcan-Sinan-Yasin alındı Aydın-Bruma iyileşti ne güzel kanat oyunu oynayacağız dedik adam Fener maçında kötü oynadı diye bir anda 4-1-3-2 oynatmaya başladı...

CL'de bunu oynamak resmen intihar ya.Arsenal-Dortmund karşısına bununla çıkarsak bittik Madrid faciası kesin yaşarız tekrar...Adamlar acımaz...

Yani oyundan ziyade hoca oyun anlayışıyla benim tüm ümidimi alıp götürdü...

Niye Burak?
Niye Selçuk?
Niye Dzemaili?
Niye Veysel?
Bruma nerde?
Olcan nerde?
Tarık nerde?
Neden 8 kişi kendi yarı alanimizda bekliyoruz?
Neden aynı şeyi 90 dk deniyoruz, b planımız yok mu?
Neden top bizdeyken tüm oyuncular sabit duruyor?

-Tapatalk-

iyi bir insan, futbol taktik-teknik bilgisi var ama kimyası uyuşmadı, uyuşmayacak. şuandan itibaren son dakika sezar kovuldu veya istifa etti haberi gelmezse herkese geçmiş olsun, çünkü günü kurtarmak için getirilmiş bir kukla kendisi. ligin ilk yarısı veya lig bitince lucescu gelecek demedi demeyin !

Son düzenleme:
Tarık varken Tarık'la başlayacaksın

Bu takıma neşter vurman gerekiyorsa vuracaksın

Burak ve Selçuk'un kesilmesi gerekiyorsa keseceksin

Bize cesaretli adam lazım

Son düzenleme:
4-3-1-2 falan da oynatamıyor nasıl bir dizilişle sahada olduğumuz belli değil ilk 5 dakika 4-3-2-1 gibi bir şeydi sonra çorba oldu

hadi Hoca güveniyorum, yap gereken hamleleri

Geri
Üst Alt