Niye Burak?
Niye Selçuk?
Niye Dzemaili?
Niye Veysel?
Bruma nerde?
Olcan nerde?
Tarık nerde?
Neden 8 kişi kendi yarı alanimizda bekliyoruz?
Neden aynı şeyi 90 dk deniyoruz, b planımız yok mu?
Neden top bizdeyken tüm oyuncular sabit duruyor?

-Tapatalk-

Abi bu adam zaman kaybı çok ciddiyim 4. resmi maç bu kadar da olmaz ya. Mancini'yi yolla Prandelli getir hey Allahım.

maç öncesi ilk 11 i gördüğümüz anda bu 11 in iş yapmayacagını söylemıştık.yorumum duruyor.bir çok renktaşta belirtmiş.milyon dolar alan teknik adam bunu göremiyor.bruma ve tarık oyuna girince takım tempo yapmaya başladı umarım prandelli de görmüştür.koymuş orta sahaya aynı tip bir dolu adam.kendi aralarında top çeviriyorlar.dzemaili 90 dakika boyunca ne yaptı da oyunda kaldı.

La olm Prandelli hocam, 70 milyon insan Yildirim ve Inanma topcu olmadigini görürken nasil görmüyorsun

Sürekli ilk 60-70 dakikayı çöpe atıyoruz sayesinde. Bu gece radikal bir karar alınsa da yollansa direkt.

Düzeltmesi gereken şeyler var. Kendine göre doğru yaptığı şeyler bize göre çok yanlış.

devre arası için F.T kaçtı sanırım takım gazla başladı
2. yarı oynana oyunu beğendim
Galatasarayı anadolu takımı gibi oynatıyosunuz yersek yeriz ne korkuyosun
yersek atarız
ilk yarı kontollü oynadık 3 gol pozisyonu verdik
2. yarı saldırdık 1 gol pozisyonu verdik ama yedik

birazcık kafa varsa nasıl oynatman gerektiğini anlamışsındır

En kısa zamanda gitmesi dileğiyle. Daha fazla üzmeden, rezil etmeden.

Korkak herif. Kanatlı oyun oynatamadığı yetmiyormuş gibi Burağı çıkaracağına Pandevi çıkarıyor. Olcanı oyuna almıyor. 2 metre önüne pas atamayan Veysel varken idareli oynayan Tellesi çıkarıp Tarığı alıyor. Git burdan Cesare Giiiiiiiiittttt !

tebrikler takımın içine iyice etmişsin. bugünkü futbolu amatör küme hocası bile oynatamaz helal olsun. ne dizilişin belli ne kimin nerde oynadığı belli. ortasahaya 3 adam koymuşsun melo dışındakiler ortalıkta yoktu ortasaha BOMBOŞTU BE AYIPTIR AYIP

Ceyhun=Dzemaili
Mancin=Prandelli
sonuç;aynı tas,aynı hamam.

Çıkardığın kadroya da oynattığın futbola da tüküreyim senin! Bu takımın başarılı olması hiçbirinin umrunda değil, bugün bunu anladım. Biz boş yere kendimizi kandırıyoruz destek vererek. Bu takımda ne ruh kalmış ne arkadaşlık. Futbol klübünü gece klübüne çevirmişler!!!

Klasik Italyan mentalite var bu adamda, ofansif futbolda takimi adeta sümüklüböcek den daha yavas oynattiyor hücum oyunculari.

Avrupa da uygun taktik bulmasi lazim, 4-3-3le olmuyor.

4-4-2 diamond veya 4-2-3-1 gibi taktikler oynamak gerek, o kadar korkak olmamali ama FT gibi de full hücuma da gerek yok

Bir şeyler yapmaya çalışıyor. Belirli bir anlayış oturtmaya çalışıyor ki oturtmaya çalıştığı anlayış, defansif anlamda meyvesini veriyor. Ama hücum anlamında gerçekten etkisiz oynuyoruz. Bu durumun ilacı da oyunun hücum anlamında hızlı oynanmasından geçiyor. Peki elinde böyle futbolcular yok mu ? Kesinlikle var.

-Bruma
-Olcan
-Tarık Çamdal

Burak Yılmaz konusunda da kendisini eleştiremiyorum. Çünkü elde olan malzeme belli, ligde uygulanan kontenjan sınırı belli. Ama Selçuk İnan konusunda kesinlikle hata yapıyor. Gerekirse Birhan Vatansever'i oynatsın ama lütfen (en azından 2-3 hafta) şu Selçuk İnan'ın bir kendine gelmesini sağlasın.

defol git gole ihtiyacı olan takımın hocası sol bek çıkarıyor sol bek alıyor oyuna ,ayrıca sol bek o ana kadar sağ bekten çok daha iyi ve oyuna giren oyuncunun asıl mevkisi de sağ bek sol bek değil yani kısacası ; go home !

Ama gol yemiyoruz yaaa, eses maçında iyi oynadık bence yaaaa, sadece gol atamadık yaaaa. Hay Allahım ya eses maçından sonra bunu savunanların yazdıkları aklıma geldikçe gülüyorum. Gözlerimi kör aykırı mı olmaya çalışıyorlar futboldan mı anlamıyorlar bilmiyorum ki. Neyse bügunkü futbol tokat gibi gelmiştir.

Şu cemaliye 90 dk sabrettinya sana başka birşey demiyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt