Olmadi prandelli reis, guvenimi sarstin. Olcana da taktin galiba.

Beş para etmezsin hoca. Bakıyorum Anderleth'li oyuncular paslaşıyor, adam kaçırıyor, tempo yapıyor, kanatlara topu taşıyor, bir hücum felsefeleri var.

Bizim takıma bakıyorum hücuma çıkıyoruz beş adamın hepsi aynı yerde. Kimse nerede duracağını, nereye pas atacağını bilmiyor.

Ben miyim bu takımı çalıştıran ulan hiç mi hücum taktiği, antrenmanı yapmıyor bu adamlar.

kör müsün 2.yarıya aynı 11le çıkıyorsun

alsana brumayı umudu 2.yarının başında

selçuku 10.dkda çıkarman lazımdı

hoca bir daha kanatsız sistemle çıkmazsın umarım. temposuz oyunla hücum edemeyiz.

Ama gol yemiyoruz yaaa, eses maçında iyi oynadık bence yaaaa, sadece gol atamadık yaaaa. Hay Allahım ya eses maçından sonra bunu savunanların yazdıkları aklıma geldikçe gülüyorum. Gözlerimi kör aykırı mı olmaya çalışıyorlar futboldan mı anlamıyorlar bilmiyorum ki. Neyse bügunkü futbol tokat gibi gelmiştir.

Prandelli'nin futbol felsefesi: "Gol yemeyim de atarım."

Kimse kusura bakmasın ama bu kafayla nah atarsın.

sahne sizin.hala destekliyorum prandelliyi.geç de olsa hatalarını anladığını düşünüyorum ama şimdi eleştirme zamanı.

ilk ucakla direk itzalyaya sutlasinlar bunu

Burak ve Selçuk'u kadro dışı bırakmadığı sürece desteklemem mümkün değil

Daha yolun başı. Toparladıktan sonra sorun yok. Burak'ı, Veysel'i ve özelllikle Selçuk'u 11'e yazma yeter. Bruma'nın ne kadar etkili olduğunu gör, Olcan'ı, Tarık'ı oynat. Zor bir şey mi arkadaş anlamadım gitti.

Size bastan beri söyledim bize yakisan TD Thomas Tuchel'dir. Italyan Futbol ölmüs, biz neden hep ölmüs Adamlar aliyoruz. Leverkusene bakin, Schmidt,Tuchel gibi TD lazim, bu takimda ne Hirs, ne Ruh var. Nede SISTEM. #CesarePrandelliIstifa

Gördüğüm en kötü teknik adam olabilir.

60 dakika kanatsız oynattın bizi sonra Bruma'yı aldın adamı ortaya çektin.

Bu kadar mı zekadan yoksun olabilir bir teknik adam.

Yat kalk Chedjou'ya dua et.

Stoperin yoktan var etti kurtardı seni. Sabaha kadar oynansa gol atamazdık bu maç.

Senin akıllanacağın yok. En yakın zamanda kovulman dileğiyle.

eteri gider beteri gelir diyeceğim ama mancini'ye haksızlık etmiş olacağım. adam gayet kısıtlı, 1 tane kanat oyuncusuz takımla ölüm grubundan çıktı, türkiye kupası aldı. elinde her bölgenin adamı var ama geçen seneki sistemle kanatsız oynatıyorsun takımı. onu geçtim selçuk ve ne üdüğü belirsiz dzemaili denen adamı oyunda tutarken top ayağına geldiğinde olumlu işler yapmış olan pandev'i oyundan alıyorsun. ayrıca da takımda çalım atan 2 oyuncudan 1'i olan olcan'a da garezin var herhalde. adamı hiç ilk 11 başlatmıyorsun. bu kafayla gidersen sene sonunu göremezsin

Gecen sezon kanatsiz sezon gecirdigimiz icin buralarda delirdik, Prandelli geldi hazirlik maclarinda hep kanatli 4-2-3-1 oynadik ama ne oldusa lig basladiktan sonra adam yine sacma sisteme dondu. Su takimi Olcan - Sneijder - Brumo uclusuyle bir izlesek artik.

Yav adamın tıyniyeti bozuk, kendi sahamızda ki anderlecht maçına böyle takım çıkarıyosa Arsenal-Dortmund maçında ne yapacak Allah bilir... Düzgün mantığı olur da takım kötü oynar o zaman yeni geldi sabretmek lazım denir lakin durum öyle değil keşke kısa yoldan kurtulabilsek ama mümkün gözükmüyor 1 sene boyunca sinir krizleri geçirecez bu adam yüzünden.

Daha 3 mca cikmadj, biraz insaf be! Duzeltecektir Prandelli. Ayni halti Chedjou'da yediniz biraz sabir!!

bi t.direktöre kredi verilmeli normalde ama böyle rezalet oynatan bi adama ben kredi falan vermem desteklemem. böyle devam ederse burak ve selçukla birlikte italyaya yol alsın.

Geri
Üst Alt