Çıldıracağım adam çıkmış halen Selçuk ve Burak'ı savunuyor

çok koştular ve çalıştılar filan diyor

ISLIKLANMASI yanlış diyor

Iyi paşam onları oynatmaya devam edersen

sende o ıslıklardan nasibini alırsın

Prandelli hala takima yukleme yapiyor bunu da unutmayin, bos bos konusanlar var bakiyorum da. Teknik antreman suanda arka plandaymis.

Tabiki oyunculara sahip cikacak, taraftara afferim iyiki yuhladiniz mi diyecek, cahil olmayin.

Prandelli hala takima yukleme yapiyor bunu da unutmayin, bos bos konusanlar var bakiyorum da. Teknik antreman suanda arka plandaymis.

Tabiki oyunculara sahip cikacak, taraftara afferim iyiki yuhladiniz mi diyecek, cahil olmayin.
Taktik yüklemesine geçince düzelecek diyosun yani,bide kendine diziliş yüklerse süper olur

yapma renktaş lig başlamış şampiyonlar ligi başlamış ne yani bunun taktik antreman yapmasınımı bekleyecez bu daha vahim durum ne zaman hazırlayackmış takımı 10. haftayamı şampiyonlar liginden elenincemi anderlechte yenildik

tarik telles degisikligi mancini vari bi degisiklik olmus

olcan'a niye takti bu adam onu anlamadim ben

yapma renktaş lig başlamış şampiyonlar ligi başlamış ne yani bunun taktik antreman yapmasınımı bekleyecez bu daha vahim durum ne zaman hazırlayackmış takımı 10. haftayamı şampiyonlar liginden elenincemi anderlechte yenildik
Ben dogrusu bu demiyorum, suanda hala yukleme yapiyormus net bilgi bu, takimdaki genel kondisyondan memnum degilmis.

Gruptan çıkabilmen için mutlak kazanman gereken maçı oynuyorsun ve taktik geri planda öyle mi? Böyle devam etsin bak taraftar ona güzel bir yükleme yapacak çok yakında!

Tamam her maçta 5 atmayalım Parandelli tabi ama güzel oyun için bir ışık.

GT-I9300 Tapatalk

Gruptan çıkabilmen için mutlak kazanman gereken maçı oynuyorsun ve taktik geri planda öyle mi? Böyle devam etsin bak taraftar ona güzel bir yükleme yapacak çok yakında!
2 ay olmus yeni gelen TD e hemen bindirelim, bizim toplum ancak bu kadar anlar o yuzden futbol da superiz ;)

Prandelli gitse gelecek adamı 2 haftada yuhlayacak olanlar da aynı kişiler.

Her sezon 10 hoca değiştirsek doymayacak arkadaşlar var.

tapatalk

Geri
Üst Alt