Bugün kendisini haftalardır performansı düşük diye almadığı olcan kurtarmış gibi özetten izlediğim kadarıyla gitsin tez zamanda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sürekli 4-2-3-1 diyorsunuz da Burak, Selçuk ve Bruma ile o sistem mümkün değil orta sahamızı dağıtırlar.Sorun sistem değil futbolcular.Prandelli oyuncu seçimlerinde hatalı.

Sneijder mevkisi hariç doğru hareketi yoktu bugünde,sistem denemesini geçtim artık oyun okuma 0.

Cahiller doldurmus gene burayi. Prandelli cok dogru yolda. Bugun 30-40 dakika boyunca oynadigimiz gibi guzel futbolu bu takim yillardir oynamadi. Simdi tek mesele bunu surekli hale getirmek, ki o da olacak zamanla.

maçı 90 dakika izledim. Meloyu defansa çekmesi güzel olmuş böylece defanstan daha düzgün ileriye çıkıyoruz, bir diğer güzel hamlesi şneyderi orta sahanın merkezine biraz önliberoya yakın oynatması olmuş, melo,selçuk,dzmali gibi iyi paslaşan bir orta saha kurmuş.tarık ve veyselin kanat oynaması güzel , yerine göre tarık,brumada oynar.burak daha fazla pres yaparsa sistem işler.bu maçtaki hatası burağı 90 dk. oyunda tutmasıydı, burak 50 den sonra yokları oynuyor!
2 m. önündeki adamı kovalamıyor, buraka karşı oynayan defanslar çok rahat ileri çıkıyor.

dün belli bir süre iyi oynuyor gibi gözüksek te şans faktörü ile kazandık bence ikinci yarı çok mahkum oynadık

Şu ligin ne kadar dutturu boktan olduğunu ve normal şartlarda yürüyerek şampiyon olmamız gerektiğini görüyor musun sn. Prandelli? Gözünün yağını emeyim aklını başına topla şu bok liginde şu şerefsiz pislikleri sevindirip bizi kahretme. Ya da en kisa zamanda defol git biz de işimize bakalım. Hadi babus.

dünyanın en yavaş futbol oynanan ekolü ve ligi İtalyadır,İtalya lig maçlarını izlerken kendinizi vurasınız gelir İtalyan ekolü hoca getirip biz ne zaman hızlı ve güzel futbol oynayacağız diye beklentiye girmek tek kelime ile Gerzekliktir,Galatasaray Prandelli ile ne uzar ne kısalır.............

Carlo-Ancelotti-Chelseas--006%255B1%255D.jpg

İtalyan ekolü hoca getirip biz ne zaman hızlı ve güzel futbol oynayacağız diye beklentiye girmek tek kelime ile Gerzekliktir

sen ne zaman Real madrid oldun birader? gitmiş bana 700 milyon avroluk takımı örnek veriyor,real madridin başında Şota da olsa fark etmez aynı olur

Real madrid İtalya ligi takımı değilmi gitmiş bana onalrın hocasının resmini koymuş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Real madrid İtalya ligi takımı değilmi gitmiş bana onalrın hocasının resmini koymuş.

Fotoğraftaki adamı hiç sevmem, hele de o kibirli yüz ifadesinden nefret ederim...Ama İtalyan hocalardan bahsedilirken (İtalyan takımlarından değil!), Dünyanın en hızlı (En iyi demiyorum!) oynayan takımının hocası 'Cuk' oturmuş; doğruya doğru...

En buyuk ovunc kaynaklarindan biri antrenorunun bir Italyan takimini 3 ay calistirmis olmasi olan Turk futbol izleyicisi dort dunya kupasi, onbir Sampiyonlar ligi kupasi kazanmis Italyan antrenorler hakkinda demedigini birakmiyor. :red:

Prandelli'yi veya Mancini'yi begenmiyebilirsiniz, ama Italyan antrenorler hakkinda genelleme yapmadan once kirk firin ekmek yememiz lazim ulke futbolu olarak.

En buyuk ovunc kaynaklarindan biri antrenorunun bir Italyan takimini 3 ay calistirmis olmasi olan Turk futbol izleyicisi dort dunya kupasi, onbir Sampiyonlar ligi kupasi kazanmis Italyan antrenorler hakkinda demedigini birakmiyor. :red:

Prandelli'yi veya Mancini'yi begenmiyebilirsiniz, ama Italyan antrenorler hakkinda genelleme yapmadan once kirk firin ekmek yememiz lazim ulke futbolu olarak.

Eskiden haklisin derdim ama (son 13/14 Real Madrid saymazsak) en son ne zaman bi Italyan TD veya takimi Sampiyonlar ligini kazandi? Benim suan aklima gelen enson Inter ama onunda basinda Mourinho vardi... Son bi kac yildir Italyan td lerin hic bir basarisini hatirlamiyorum

Eskiden haklisin derdim ama (son 13/14 Real Madrid saymazsak) en son ne zaman bi Italyan TD veya takimi Sampiyonlar ligini kazandi? Benim suan aklima gelen enson Inter ama onunda basinda Mourinho vardi... Son bi kac yildir Italyan td lerin hic bir basarisini hatirlamiyorum
Milan'li Ancelotti. Bir final, bir sampiyonluk.

Geri
Üst Alt