Herşeye rağmen desteğim devam ediyor hocaya istifa için erken bence halen..

3-5-2 ne ya Sivas bizi delik delik deşik etti hala fantazi peşinde.

Ben güveniyorum 7 de yesek görüşüm değişmezdi. Skordan bağımsız bir durum yani. Hataları yok mu var ama zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum halen.

Tabi çoğunluk hatta ezici çoğunluk ve tabi yeni gelecek yönetim büyük ihtimal bu görüşte olmadığı için alternatifler ne olur onu konuşuyoruz.
Sorun skor olamaz tabi. oyunu ve sistemi görmen yeterli. Şampiyonlugu verdigindemi gönderecez Prandelliyi. Göz var nizam var. Durmadan ayni hatayi ve ayni bahaneleri söyleyen birine zaman verilmez. Yol verilir.

GSTV'dekiler bile artık rahat rahat sallıyor hocaya.

Çoktan kovulmuş demek ki.

Bizim kadromuz müthiş olmadigini zaten biliyorduk fakat Olcan ve Bruma gibi iyi, teknik ve hiz anlamda iyi olan oyuncular yerine 2 forvet sistemle, 3 orta saha oyuncularla oyunu daha yavaş oynatmak hiç birşeye yaramadigini bir kez daha görmüş olduk.

Ulan gercekten hedefimiz lig demis. Bu düsünce yi kabullenemiyorum. Adam sonuncu yapacak bizi. Defolsun gitsin, cok buyuk rezillik olur.
Yalniz sakin Denizli fln düsünmesinler.

Ulan sivasa 1 kamyon pozisyon vermişin saçma taktiğinle gittin emiratesde arsenale aynısını uyguladın.Nasıl bir kafa seninki

Ulan gercekten hedefimiz lig demis. Bu düsünce yi kabullenemiyorum. Adam sonuncu yapacak bizi. Defolsun gitsin, cok buyuk rezillik olur.
Yalniz sakin Denizli fln düsünmesinler.

İşte kardeş bende bundan bahsediyorum prandelliyi kovup mustafa denizli yi getirmek ne demektir Allahaşkına ya..Ben hala hocanın 5 6 haftalık kredisi olduğunu düşünüyorum...benim içinde büyük hayal kırıklığı olmaya başladı hoca ama bu adamın iyi hoca olduğunu düşünüyorum..burada başarılı olur olmaz o ayrı bir konu ama en azından biraz daha krediyi hakediyor bence...Mustafa denizli,gerets,luce bıktım artık bu dejavulardan illa hoca gidip biri gelecekse ertuğrul sağlam denilen bir adam var orda bas bas ben hocayım diyor !!

melo degisiklik istedi onu bile degistirmedi

umarım meloda ciddi bisey cıkmaz

cıkarsa nefret boyutuna ulasır artık sana karsı tepkim

bizim t.dlere yedek klübesinde maç izlemesini yasaklıcan,locada izlesinler tvye bakarak belki o zaman ne kadar lesh oynadığımızı anlarlar.

adam saçma salak sistemi ve tercihleriyle şansa bala sivası yeniyor sonra aaa çok iyi ya arsenale karşı da böyle oynayalım biz diyor. hoca bu :D ha bi de takımın en iyi oyuncusu kimse onu ertesi maç oynatmıyor. onun mantığını çözemedim henüz, araştıyorum hala.

Veysel ne deli saçması, adam yavaşın oğlu gelen geçen arkasından kaçtı.

Lan adam 2. yarı oyuncuların alışkın oldukları dizilişe geçtik dedi. Madem bunu biliyorsun neden böyle başlamadın diye sormadı biri

Kafasındaki taktikleri takıma uydurmaya çalıyor. Tam tersi takıma göre taktik ve diziliş yapması lazım.

getirdigimiz yabancı hocalar üstelik kariyerli hocalar bize gelince sapıtıyolar arkadas

rijkaarddan bugüne kim geldiyse hepsinden nefret etme noktasına geldim

hepsi fantezi yapıyor

takımın icine edip en sonunda gidiyorlar

Bu adamda taktik bilgi falan yok. Oyuncular çıkıyor oynuyor işte. Gönderin gitsin. Bu hocaysa ben Galatasaray başkanıyım!

ne gerek var sacma sapan sekılde oynuyosun macera arıyosun...nolacak oyle yenersem kahraman olurum bana dahı derler mı dıyosun anlamıyorum bu mantıgı

Maçin ozeti

10665093_837162439694104_6415815660974050616_n.jpg

bu akşamki skor kesinlikle 2 takım arasındaki kalite farkından kaynaklanmıyor tamamen antrenör farkı Arsenal-Galatasaray maçı 4-1 bitecek maç değil ama bizim süper zeka ne yaptı etti maçı 4-1 bitirdi size son olarak şunu söyleyeyim bu Arsenali son 16da çok kötü yaparlar Psg-A.Madrid-Leverkusen bunları rahat eler diğerlerini söylemiyorum 5lik olurlar

Geri
Üst Alt