Kenarda durusundan blie capsizlik akiyor resmen

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Maç berabere bitince sevinir bu capsiz. Tam bir italya seri b tdsi. Defol git cataniayi bresciayi çalıştır Galatasaray seni aşıyor.

Seni alan Ünal Aysalın..
Seni ona öneren menajerlerin..
Kulübü satan F.Terim'in
Kulübü bu hale getirenlerin....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mancini'den daha kötü olabileceğini hiç düşünmedim ama beterin de beteri varmış cidden.

Nerede kazanması gereken her önemli maçı kazanan Mancini , nerede bu ?

Adam gibi 4-3-3 e geçmişsin güzel , tamam Selçuk-Burak ikilisinden bıkmıyorsun ona da eyvallah da bu çekingen bu korkak oyun ne ya ?

Bu adamın kariyerinde kupa kazanamadığı kadar var , hakikaten tam bir looser...

Hoş gerçi çalıştırdığı tüm takımlara kupa kazandıran Mancini de beğenilmemişti , çok yazık ettik elimizden kaçırdık adamı...

Yabancı sınırı 5+1 olduğundan hep böyle kadro yapıyor. Kahrolsun tüpçü.

2006'da Kadıköy'de 4 yediğimizden beri ilk defa bu kadar ezik oynuyoruz.Süper Kupa'da da böyleydik.Hepsi senin saçma sapan tercihlerin yüzünden.

takım ileri gidecegine geri gidiyor.futbol felsefesi küçük takım çalıştırmaya çok müsait.küçük kendini gösterebilecegi bir takıma gitmesi dilegiyle...

2006'da Kadıköy'de 4 yediğimizden beri ilk defa bu kadar ezik oynuyoruz.Süper Kupa'da da böyleydik.Hepsi senin saçma sapan tercihlerin yüzünden.

Hadi o maçın bahanesi vardı , takıma kondüsyon yüklüyordu falan filan...

Bugünkü resmen skandal...İnanamadım Galatasaray türkiyede kendi evindeki bir maçta beraberliğe yatıyor...

Bugüne dek sabrettim ama bugün benim de iflas noktam oldu.

Maçın sonucundan bağımsız olarak maç sonunda "bu iş olmayacak" konusunu açacağım. 2nci yarı çok iyi maçı oynasak bile bunu yapacağım.

Hoca iyi niyetli, kondisyonumuz da belki iyi. Ama kadro mühendisliği düşündüğü sistem için uygun değil. Oyuncu seçimlerinde hata yapılıyor, bir maç kurtarıcı rolündeki adam bir sonraki hafta tribünde oturuyor, sahadakiler bu sisteme isyan ediyorlar, kapasiteleri bu sisteme yetmiyor ama hoca bunu ısrarla görmüyor.

Önceden ipini çekmeleri lazimdi. Senin çapin belli. Ruh hastasi oldugunu düşünüyorum. Bütün kanat oyunculari 18 de yok

Fb öyle korkulacak bir tskım değil şu anda hadi maç kadıköyde olsa anlarım

Geri
Üst Alt