Bugüne dek sabrettim ama bugün benim de iflas noktam oldu.

Maçın sonucundan bağımsız olarak maç sonunda "bu iş olmayacak" konusunu açacağım. 2nci yarı çok iyi maçı oynasak bile bunu yapacağım.

Hoca iyi niyetli, kondisyonumuz da belki iyi. Ama kadro mühendisliği düşündüğü sistem için uygun değil. Oyuncu seçimlerinde hata yapılıyor, bir maç kurtarıcı rolündeki adam bir sonraki hafta tribünde oturuyor, sahadakiler bu sisteme isyan ediyorlar, kapasiteleri bu sisteme yetmiyor ama hoca bunu ısrarla görmüyor.

adamın çapı bu kadar, kafası basmıyor. İyi niyetli ama geri zekalı gerçekten bu iş artık olmuyor.

dortmund macinda bize bir tarihi fark daha yasattiktan sonra kovulur artik herhalde
öyle ümit ediyorum yapacak bir sey yok

Aylardir, kanatsiz sistem Galatasaray için uygun olmayan bir sistem oldugunu gördün, neden israr ediyorsun?

Ikinci yari da hatalarini telafi edemezse hemen ayrilmali.

Yeter be.

Taktiği dizilişi geçtim Burak ve Selçuk'u ısrarla oynatması skandal

dortmund macinda bize bir tarihi fark daha yasattiktan sonra kovulur artik herhalde
öyle ümit ediyorum yapacak bir sey yok

kovucak yönetim mi var da kovulsun,okul kantinleri daha iyi yönetiliyordur bu seneki klüpten,yönetimin başında kim var kim yok belli deil.

Rakip 10 kişi kaldığı halde gene de kazandıramıcak maçı.

Zaten maça Selçuk-Burak ile başlayarak 2 kişi eksik başlattı bizi...

Değişiklik için bu sefer 60 ı beklemedi 65 te yaptı...

Offf offf offfff.......

Teknik Direktör ibaresini kaldıralım lütfen. Bundan olsa olsa tuvalet bekçisi olur.

Aykut'un hamleleri bile daha iyiydi.

Melo'nun çalışmadığı da çok belli oluyor maçın başından beri yürüyor. Geceleri şarabı fazla kaçırıyor herhalde.

Ulan capsiz ulan vasıfsiz dua et şınaydırrrrrrrrra.

Sana rağmen yendik şu Burak, Selçuk ve Veysel'den vazgeç

Acilen defolup gider inşallah takımın teknik direktörünü Sneijder yapalım

Geri
Üst Alt