Kaç gündür bu maçı bekliyodum kadro tercihi saolsun içine etti heyecanımın

Sabahki Spor Servisinin tekrarını izledim, Demirkol da hoca gibi düşünmüş oyuncu seçimi hakkında. İlk 11in daha orta saha özellikli oyuncular olması gerektiğini tekrarladı ısrarla. Tabii bu yine de yedeklere alınmalarına engel değil.

{taptap}

Bu maçı da yanlış kadro seçimi yüzünden kaybedersek en büyük Prandelli düşmanı benim.

ALLAH'ını seven bu adamı kovsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

stadi inletin lan prandelli istifa diye

brumayi ibtal etti resmen ,takimin icine etti snejder'a yasladi gidioallahin prandelisi. so mad at this sht

Finalda 4-0 yenilen, Italyayla Kosta Rika'yi bile yenemeyen'in t.d. almak hangi entelektüel GS yöneticinin fikriydi?

Mancini'yi en azindan anladik, adam EPL ve Serie A da sampiyonluk yasayan hoca.

Kısıligine iyi bir insan olduğuna hepimiz kanaat getirebiliriz ancak bir insan bu kadar da taktik bilgisinden uzak olamaz yukarda bir arkadaşın yazdığı gibi
Şampiyon yapsa bile gönderilmelidir.
Futbol zevk oyunudur ve taraftarı olduğu takımın defans yapıp durmadan yan pas yapması ve zorla gol atmasını kabul edemiyorum ben karsisindaki takımı yenerken oyunda üstünlüğü ele alan ve karşındaki rakibini korkutan bir takım istiyorum çünki Galatasaray hep böle olmuştur.

Kap'a bildirildiginde en cok sevinenlerdendin, simdi entel dantel diyip laf atma yonetime.

Mancini dönemi o kadar kötü geçti ki öyle dedim galiba.

Hem eski mesajlara bakarsan bu forumun 70% böyle, git Mancini'nin ilk geldigindeki mesajlari oku. :apathy:

yazık oldu yaa gitmek için çabalıyo gibi olcanı almamak intihar bruma double

Maç sonu ne olursa olsun direkt kovulmalı. Çünkü kazansak bile şansa kazanacağız. Geleceğe dair hiçbir futbol anlayışı ve modeli yok. Bizi ileriye taşıyamaz.

fb salaktı kazandık ama dortmund affetmez..bu maçta senin g.tünü sneijderde kurtaramaz..

Şu herife ulan tellesi ligte 18e bile almıyorsun ama clde 11e koyuyorsun sen neyin kafasindasin diye soracak bir muhabir yok mu yaw? Ondan sonra da ligde 11e aldığı olcani clde kadro dışı bırakmasıni sorsunlar. Böyle bir td yok. Nereden geldin ulan. Git tez zamanda defol git.

bu maçı kazansak yada kaybetsek önemli değil....Yeter ki git sezonu kurtaralım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt