Melo çıkmış bu herifi savunuyor.

"Pembe bereli eşşek" desem forum kurallarına ters düşer. O yüzden demiyorum. Ama kovulduktan sonra diyeceğim.

Mancini en azindan dogru seyler de yapti.. bu amatör zarar dan baska birsey olmadi.

kovun lan şunu. zaten başımıza ne geldiyse futbolcu ve t.direktörlere yüz vermekten geldi. şikeci aziz haklı vallahi futbolculara ve t.direktörlere köpek çekerek doğru yapıyor. bu paralı düşüncesiz profesyonellikten nasibini almamış adamlar kötekten anlar.

hala basın toplantısına çıkmadı. az şerefin, haysiyetin varsa istifa et.

Benim değil galatasarayada hayatımda gördüğüm en kötü t.d. Çok ciddi söylüyorum 1 gram abartma yok. Kadro seçimi, taktik diziliş, oyunu okuması, oyuncu motivasyonu. Bu kadar kötüsünü görmedim. Mancini'yi çok eleştirdim de ayakkabı bağcığı olamaz Mancini'nin.

Gündüz Kılıç forumuna taşınman bile senin için onur olacak Prandelli. Bence Mustafa Sarp ve Barış sonrası yeri orası olmayan diğer bir isim de bu vatandaş olmalı.

satılık medya bu adama sesini çıkarmıyor. niye çıkarsınlar ki bu adamın bizde olmasınlar memnunlar 2 aya kalmaz takımı dibe vurduracağını biliyorlar

Kovulduğu gün güzelce bir sövelim kendisine sonra da konusu tamamen silinsin, bir daha da adı anilmasin. Öyle nefret ediyorum adamdan.

Birazdan istifasını açıklayabilir

Hava kotuydu planlar tutmadi. Mantalitemizi degistirip kendimize gelmemiz lazim falan der biraz sonra

~tap

Geri
Üst Alt