Sneijder gibi adamı yedekte oturtmak nedir anlamıyorum gerçekten.Haftalardır selçuk burak yekta veysel gibi adamların rezilliğini göremeyecek kadar kalitesiz bir hoca bir an önce kurtulsaydık.Düşünüyorum da kimin bedduasını aldık ki bu adam bize musallat oldu.

Sneijder gibi adamı yedekte oturtmak nedir anlamıyorum gerçekten.Haftalardır selçuk burak yekta veysel gibi adamların rezilliğini göremeyecek kadar kalitesiz bir hoca bir an önce kurtulsaydık.Düşünüyorum da kimin bedduasını aldık ki bu adam bize musallat oldu.

Olumlu yönden düsünelim.

Kadromuz o kadar muazzam ki Sneijder gibi oyuncu yedek kaliyor.

Yersen.

Bu gece istifa et ki "Zirvedeyken bıraktım" diyebilesin. Bu gece istifa et ki bundan 20-25 sene sonra Galatasaray tarihini inceleyen ergenler "Yuh ulan adam liderken adamı zorla yollamışlar" diyebilesin. Düşün bunları Cesare. Liderken bırakma karizmasının dayanılmaz hazzını yaşa :)

En kizgin oldugum şey, Bruma'nin özgüvenini nasil içine ettigini.

Avrupanin en yetenekli kanat oyunculardan birisidir Bruma, onun için 12m euro ödedik

onu, Emre Çolak, Furkan Özçal'i her hafta oynatip güzel ve dinamik takim kurabilirdin be.

Pres yapma özelligi bilsinler bizi kimse durduramaz, 2011/2012 sezonu gibi olur.

Sinan Yılmaz'ın yaptığı çok kritik bir tespit var...

Paşa maçının 2.yarısında epey pozisyon bulduk bunun da sebebi 4-2-4 gibi oynamamamız...

Solda Sneijder sağda Olcan çift forvet merkezde de 2 tane çok koşacak oyuncu ( Melo değil) ileride şişir gitsin...Forvetler Umut-Pandev olabilir...Bu sezonun çaresi bu başka bir şey gelmez elden...

Dortmund maçı sonrası sonuç ne olursa olsun yollar ayrılacaktır.

Ben de Dortmund maçı sonrasında iplerin artık kopacağına inanıyorum.

Umarım yeni gelecek teknik direktör yerli bir isim olur.

Dortmund maçı sonrası sonuç ne olursa olsun yollar ayrılacaktır.

Sezon sonuna kadar devam edilecek. Maddi durum kötü, Prandelli'yi gönderecek mali duruma sahip değil kulüp. Çünkü hem ona bir yıllık sözleşme meblağını ödemek gerekir ki bu da 1.5 milyon euro civarı bir para hemde yeni gelecek hocaya verilecek para hesaba katılmalı.

İşin özü, bu sene bize Prandelli'ye destek olamak düşer başka çare yok.

Sezon sonuna kadar devam edilecek. Maddi durum kötü, Prandelli'yi gönderecek mali duruma sahip değil kulüp. Çünkü hem ona bir yıllık sözleşme meblağını ödemek gerekir ki bu da 1.5 milyon euro civarı bir para hemde yeni gelecek hocaya verilecek para hesaba katılmalı.

İşin özü, bu sene bize Prandelli'ye destek olamak düşer başka çare yok.
Uygun bir yol bulunur. Dortmund maçı sonrası sonuç ne olursa olsun yollar ayrılacaktır.

Hazır liderlik koltuğuna ortak olmuşken bu herifi de kovalım ve şampiyonluğa doğru yelken açalım.

Avrupa'da devam edersek Prandelli giderse de sampiyon olamayiz.Bizim 3 kulvari goturecek kadromuz yok.

Prandelli'yi de kovarsak neden olmasın.Hiç bir şey bitmiş değil ama önce pek değerli hocamızı kapının önüne koymalıyız.Aksi takdirde kanserlerden kanser beğenelim.

Uygun bir yol bulunur. Dortmund maçı sonrası sonuç ne olursa olsun yollar ayrılacaktır.

Bu hepimizin temennisi. Bende böyle olmasını isterdim ama öyle olacağını hiç sanmıyorum. Prandelli ile sene sonuna kadar devam edilecek, aslında bu çok açık. Bekleyip görelim umarın sizin tahmininiz doğru çıkar.

defol git ulan.bu ilişki yürümüyo,boşanmak istiyoruz.:mad:

Geri
Üst Alt