bu rezil ligte biraz top oynatacak bir hocayla çok rahat şampiyon olabiliriz,rakip diye görünenlerin durumları ortada

ben ali dürüstün albayrakın gizliden hoca aradıklarını düşünüyordum umarımda öyle çıkar yoksa bununla hiçbir halt olmayacak.

Muslera - Tarık, Semih, Chedjou, Telles - Hamit, Melo, Sneijder, Olcan - Umut, Burak

Bruma'nın kadroya alınmış olması şartıyla yukarıdaki gibi bir 4-4-2 fena olmaz aslında.

Bu ilk 11le de oynayabiliriz.

Umut Bulut

Bruma - Sneijder - Olcan

Melo - Hamit

Balta - Chedjou - Semih - Tarik

Mus

*Ben kanat oyuncularin defansi yardim eden kanat oyunculari severim. Bruma'yi ögretebilirsin, Olcan kilolu kalirsa onun yerine Tarik o mevkii de oynar, Sabri yerini alir.

Ülkede zaten bi dünya geri kafalı adam var,tutup bide İtalya'dan getiriyolar böyle geri kafalı adamları.Adam nuh diyo peygamber demiyo 3lü ortasahadan vazgeçmiyo.

Hep kötü hocaydı ama bi kişiliği vardı. Aldığı başarısız sonuçlar ve yeni yönetimle birlikte kişiliği de gitti...

Bazi tanidigim Inter taraftara göre Mazzari'yi kovup, Prandelli'yi getireceklermis.

Bugün 20 tane de yesek nafile, başımızdaki Sir Kıro tdcilik oynamak istediği için bu çapsız kuklayı görevinde tutacaktır.

en merak ettiğm şey buruma hangi isteklerini yapamıyormuş çocuktan ne istiyor acaba
selçuk veysel yekta hangi isteklerini yapıyor

Hep umtlanmıştım senin bitmiş, tükenmiş, geri kalmış ve artık aptalca görünen kanatsız, yavaş ve bol ortasahalı oynayan, kendisine bile faydası olmayan o İtalyan ekolünün dışında bir hoca olacağın konusunda.

Çok fena yanılttın bizi çok.

Mancini'den ve hatta Zdenek Zeman'dan bile daha geri kafalı bir adam olabilirsin.

Ben artık bıraktım bu capsiz seri b tdsini elestirmeyi. Pes.

Ya yürüyün gidin Allah aşkına...Adam bugüne kadar yaptığı en doğru kadroyu çıkarmış hala saldırıyorsunuz...

Gs sözlükte mükemmel bir yorum olmuş , adama öyle bir kinlenmişsiniz ki ağzıyla değil kıçıyla kuş tutsa size yaranamaz...

Hala doğru kadro diyenler var.
Deplasmanda dortmundla oynuyorsun bir tane hızlı oyuncun yok kontra da alsın götürsun topu.

Geri
Üst Alt