Ya yürüyün gidin Allah aşkına...Adam bugüne kadar yaptığı en doğru kadroyu çıkarmış hala saldırıyorsunuz...

Gs sözlükte mükemmel bir yorum olmuş , adama öyle bir kinlenmişsiniz ki ağzıyla değil kıçıyla kuş tutsa size yaranamaz...
Bugüne kadar çıkardığı en iyi kadronun bile bu denli eleştirilmesi takımımız adına daha üzücü bi durum. Bilmem katılır misin...

N5

Bugüne kadar yaptığı en iyi kadro olmasi kadroyu iyi mi yapıyor? Evet doğru bu zamana kadar yaptığı malca kadrolar arasında en az malcasi bu. Ama hala malca bir kadro. Gene de gelsin madalyasini takayim P-Deli'nin.

Bugüne kadar yaptığı en iyi kadro olmasi kadroyu iyi mi yapıyor? Evet doğru bu zamana kadar yaptığı malca kadrolar arasında en az malcasi bu. Ama hala malca bir kadro. Gene de gelsin madalyasini takayim P-Deli'nin.
Aynen. İfade etmek istediğim bu idi. :005:

N5

öncelikle prandelli istifa amaa bugünkü oyundan sonra prandelliyi pek fazla eleştirmeyecem hızlı diyorsunuz da atak yaparken hata yapıyoruz ve geri dönecek futbolcumuz yok...kaç maçtır hep aynı hataları yapan oyuncu topluluğu olur mu hadi taktik göstermiyor hiç mi uyurken aklına gelmez bi oyuncunun ben nasıl oynadım maç içinde nasıl oynarsam doğru olur diye düşünmek...önünden geçen topa ayak koymamak nasıl prandellinin suçu olur

Bu sefer 4-0 olmadı daha az yedik falan diyip kovmazlar bunu şimdi. Tabi kovarlarsa albayrak nasıl td cilik oynayacak değil mi

takıma biraz destek olun futbolun f'sinden anlamayan ergenler gelmiş yine "prandelli istifa yhöeeea" diye bıdı bıdı yapmaya. Hoca'yada takımada destek vermek taraftar olarak görevimiz.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Doğru kadro ve anlayışla çıktığımız ortada.

Hocaya bu maç laf edilmez en azından ilk yarı itibarıyla

Takımı öyle bir hale soktu ki, Muslera bile eleğe döndü çaresizlikten, yalnızlıktan.

Ligte de burak yerine umutu oynatsin başka bir şey istemiyorum. Istesek de yapabilecek kapasitesi yok zaten. Artık kirintilarla yetinecek duruma geldim acayip bir psikolojiye soktu bu herif milleti.

utanmaz herif şu futbola maç sonu çok iyi oynadık der,gençlerbirliğini mi Galatasarayı'mı çalıştırıyor belli değil,itibar bırakmadı klüpte,ırzına geçti klübün.Bunu da hayla tutan başkan ve yönetimi+prandelli hepinizin geberin ulan.

defol git artik basimizdan korkak herif!!! senin gibi korkak birini hayatimda görmedim be

Seni maç sonu kovmayan yönetiminde gözümde zerre değeri yok

yine 4ncü yildizi hakkinda konusur bir de utanmadan.

birisi bize agir beddua etti beyler

Geri
Üst Alt