dakika 80 a kadar bizim gibi mac izliyor

Ulan 2. Torbaya girme hesabı yaparken sen gelmeden önce şimdi 4. Torbaya düşcez

Yasinmi ? Sene t.direktor lisansi verenin aklina tukureyim

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

1.gol ofsayt
2.gol bireysel hata
3.gol bireysel hata
4.gol saçmalık+şanssızlık

Sonuç hocanın tek hatası Bruma yerine Yasin'i oyuna almak. :(

Daha önce hatanın çoğu bazı oyuncularda diyordum ama bu akşam şunu anladım ki Galatasaray'ın şu anki durumunun tek sorumlusu Prandelliymiş.

Zaten hatalı bir 11 ile çıktı hadi o şekilde başladın daha maçın 20.dakikasında hatandan dönme şansın varken onu da yapmadın ve gollleri yedin. Sonra şansa 1 gol buldun ve takım moral rakipte paniklemişken oyuncu değişikliği yapmayan bir hoca hoca filan değildir.

Sonra da küfür eder gibi 85 de Yasin'i aldı.

Bu adamı savunan hocadan daha sorunludur...

defol git

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takımı son 7 maçın 4'ünde 4 lük oldu.
Varolsun.

Uzun süredir ceza yemiyorum ha.Bu gerif 2-3 hafta daha takımın başında kalırsa ben uzun bir tatile çıkarım herhalde.

Sen nasıl bi insansın.Sen nasıl bir teknik direktörsün.Sende nasıl bi beyin var.Ulan Maç 2-1 oyunu yıkmışın rakip alana neyi bekliyor.Tren mi bekliyon.Dzemaili ne yapıyor.Alsana Olcan'ı Bruma'yı.Yazıklar olsun sana defoltır git takımdan.Rezil ettin dünyaya bizi.

Bu adam takımın başında kalırsa Karabük'te 4 atıp evimize yollar bizi.

Benim Prandelli'yi ne kadar eleştirdiğimi biliyorsunuz...

Ulan bugün 4 yediysek adamın ne suçu var Allah'tan korkun yahu...Bu ne be...

Umarım bu takım dağılır daha da beter olur...Siz hiçbir iyi şeyi hak etmiyorsunuz...

Tamam takım kötü vs. Hepsini kabul.

Sadece ama sadece Yasin değişikliğini ve Dzemaili'nin oyunda kalmasını Selçuk'un kötülüğü, Semih'İn kötülüğü, Muslera'nın formsuzluğu, Burak'ın kazmalığıyla filan mı açıklayalım?

Yahu yanında Bruma gibi yetenekli kara yağız bir delikanlı varken, Yasin'i neden alırsın be adam?!

Küfür ettirmeden git.

Geri
Üst Alt