Yavaş yavaş ilerliyoruz diyodu geçen hafta.2 hafta önce 4-0 yenildik bu hafta 4-1 yenildik Dortmund'a.Adam çok ileri görüşlü valla.Sana teknik direktör diyenin aklından şüphe ederim.Fanatik fenerbahçe'li bi adam yönetse şu takımı senden daha iyi yönetir bu kadar emin konuşuyorum.33 günde 4 kez 4 gol yiyen takımın teknik direktörü nasıl kovulmaz arkadaş inanamıyorum yönetime.Ne bekliyonuz arkadaş bi teknik direktörün kovulması için daha ne yapması lazım.Adam dalga geçiyo valla ya.Bu kadar kötü yönetilmez bi takım.Dzemaili şu maçı nasıl tamamlar ? Yasin niye girer ya şu maça niye girer arkadaş.yazık vallahi yazık.Bu kadar kötü yönetilen bi Galatasaray daha görmedim.2010-2011 sezonunda bile daha iyiydik vallahi.

İstikrar önemli tabi helal sinyor...

Ulan yenen 4 gole bak sonra Dzemaili de utanmaz adam...

Kötü niyetlisin birader bu kadar basit...Uzatma bundan sonra muhatap olma benimle...

Kötü niyetle alakasi yok, duruma objektif bak.

Prandelli fanboy oldugunu o kadar belli ettirme

Takim olarak aylardir dogru dürüst gol atamiyoruz 4 maçta 4 gol yedik simdik CLde 4ncü olduk.

Oyun anlayışı defans yapmak ve kontrollü futbol oynamak olan, buna rağmen 4 maçta 13 gol yiyen başka bir takım var mı lan.

Tamam takım kötü vs. Hepsini kabul.

Sadece ama sadece Yasin değişikliğini ve Dzemaili'nin oyunda kalmasını Selçuk'un kötülüğü, Semih'İn kötülüğü, Muslera'nın formsuzluğu, Burak'ın kazmalığıyla filan mı açıklayalım?
iyi dediğimiz oyuncuları da dağıttı. melo, sneijder, muslera vs. bence bu adam azizin ajanıydı görevini çok iyi yapıyor. bir takımın bu kadar ağzına edilmesine imkan yok.

Aldığı oyuncunun ismini de geçtim ulan yeniliyorsun ilk değişikliğin 85. dakika

Şakamısın sen...

Bruma istediklerini yapamıyor. Yasin'mi yapıyor lan? Dzemaili'i mi yapıyor da oynuyor? Selçuk'mu yapıyor ??? 4 tane dana gibi adamla orta alanda nasıl hücum edeceksin? Melo dışında hiçbiri ikili mücadele kazanamaz, sprint yapamaz. Bruma nerde??? Bruma nerede????? Nedir lan problemin o çocukla? Futbol cahili herif.

2-1 olmuş maç. Al işte Bruma'yı 2-3 kanat organizasyonu yap. 3-1 olmuş prensi Yasin'i alıyor. Çıldırmamak elde değil! Kovun artık şu adamı. KAÇ DEFA REZIL OLMAMIZ 4 YEMEMIZ GEREK KOVMANIZ ICIN?

all hail the 4man

superhero_2668496.jpg

Anderlecht macini kazanmaliyiz. Ikinci olmamiz zaten cok zordu bu grupta.

Umarim performans da düzelir, Avrupa da cogu takim bize fark atabilir gibi.

Tamam takım kötü vs. Hepsini kabul.

Sadece ama sadece Yasin değişikliğini ve Dzemaili'nin oyunda kalmasını Selçuk'un kötülüğü, Semih'İn kötülüğü, Muslera'nın formsuzluğu, Burak'ın kazmalığıyla filan mı açıklayalım?

Yahu yaptığı yanlış varsa Yasin değişikliği zaten...

Millet Olcan-Bruma niye yok diyor....He canım bunları alsın da 8'lik olalım...

Taraftar hayal aleminde bu kadar basit...Gücümüz bu...

Tamam hoca eleştirilir de bugün yapılan eleştiriler tamamen kötü niyetli...Kızdığım bu...

valla içimden geçenleri buraya yazsam birdaha buraya giremem heralde o yüzden aklınıza ne geliyorsa

2-0a kadar iyidi 2yediğinde maçın 4e gideceği belliydi... Adam resmen yasini aldı tek hamle yaptı oda yasin hocanın ben....

konu kapali alana alinsin ve küfür serbest olsun icimizi bosaltalim artik yeter be yeter

2 1 olmus takim gaza gelmis bu adam oyuna 1 hucumcu sokmaya korkuyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

takıma biraz destek olun futbolun f'sinden anlamayan ergenler gelmiş yine "prandelli istifa yhöeeea" diye bıdı bıdı yapmaya. Hoca'yada takımada destek vermek taraftar olarak görevimiz.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

4 golü iyi izle. Hediyesi olsun Dortmund'un. 4 4 lük takim olduk. Ne güzel dimi.

Bireysel hatalar ve taraftarın mallığını bir kenara bırakırsak kısmen doğru kadroyla başladı ama değişiklik yapmak için çok bekledi sonra da saçma sapan değişiklikler yaptı.

Geri
Üst Alt