Yahu yaptığı yanlış varsa Yasin değişikliği zaten...

Millet Olcan-Bruma niye yok diyor....He canım bunları alsın da 8'lik olalım...

Taraftar hayal aleminde bu kadar basit...Gücümüz bu...

Tamam hoca eleştirilir de bugün yapılan eleştiriler tamamen kötü niyetli...Kızdığım bu...

Dzemaili yerine Bruma baslasa 8 mi yerdik ? Ne yapti Dzemaili simdiye kadar.

Durum 2 1 olmus adam Bruma yi oyuna almaya korkuyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Karabük maçını beklemeden postalamak gerekiyor artık

La bu adam İsrail ajanı filan mı? Mahvetti, takımın anasını belledi.Öyle bir alışkanlık yarattı ki takımda adamlar atmasa biz tamamlıyoruz 4'ü.

Defol.

4. yildiz diye diye 4 yiye yiye gidiyorsun... defol git 1 gram onurun varsa istifa edersin artik.

Sneijder gibi bir usta varken Selçuk'u korner kullandırmak ne demek? Her takımda kornerleri kimin kullanacağı bellidir.

Dzemaili yerine Bruma baslasa 8 mi yerdik ? Ne yapti Dzemaili simdiye kadar.

Durum 2 1 olmus adam Bruma yi oyuna almaya korkuyor.

Güzel kardeşim zaten golü attıktan 3 dakika sonra yedik üçüncüyü...

Ya Dzemaili gayet de iyi oynadı savunmada,bu maç için savunmaya bakılır...

Güzel kardeşim zaten golü attıktan 3 dakika sonra yedik üçüncüyü...

Ya Dzemaili gayet de iyi oynadı savunmada,bu maç için savunmaya bakılır...

Abi 4 yemisiz Dzemaili iyi oynadi savunmada diyosun.

Yemissim 2 tane iste cikar hucumcu al. Ama adamim kafada yenmek yok ki fark yememek var.

Kaldığı her gün biraz daha eriyor Galatasaray.

Kötü niyetle alakasi yok, duruma objektif bak.

Prandelli fanboy oldugunu o kadar belli ettirme

Takim olarak aylardir dogru dürüst gol atamiyoruz 4 maçta 4 gol yedik simdik CLde 4ncü olduk.

Birader ben sana ne dedim ? Benimle muhatap olma dedim okuma yazman yok mu ? İlla engellemek mi lazım ?

Kötü niyetli değilim diyip beni fanboy ilan ediyorsun ? Beni Prandelli fanboyu ilan etmen için 1 şişe viski devirmen lazım...Adama açık açık karaktersiz diyorum senin gibi bir herif utanmadan beni adamın fanboyu yapıyor...

Ben Prandelli fanboyu isen sen de Semih fanboyusun o zaman.

prandelli keparz da tobcular da feci kalitesiz IMHO. bunch a crappy amateurs

Birader ben sana ne dedim ? Benimle muhatap olma dedim okuma yazman yok mu ? İlla engellemek mi lazım ?

Kötü niyetli değilim diyip beni fanboy ilan ediyorsun ? Beni Prandelli fanboyu ilan etmen için 1 şişe viski devirmen lazım...Adama açık açık karaktersiz diyorum senin gibi bir herif utanmadan beni adamın fanboyu yapıyor...

Ben Prandelli fanboyu isen sen de Semih fanboyusun o zaman.

Tmm fanboy.

Abi 4 yemisiz Dzemaili iyi oynadi savunmada diyosun.

Yemissim 2 tane iste cikar hucumcu al. Ama adamim kafada yenmek yok ki fark yememek var.

Ya zaten biz golü attık 3 dakika sonra yedik,ne ara alacak adamı ?

Ayrıca geçin bu işleri...Bruma-Olcan alındı diyelim kontra üstadı Dortmund o ara 4-5 tane gol atsa , veya maç şimdiki gibi 4-1 bitse bu sefer de "iyi savunma yapıyorduk niye hücumcu aldın bari 4 yemezdik" diyeceksiniz...

adamın tercümanında iş yok belki, "4.yıldızı istiyoruz" dedik o yanlış çevirdi "herkesten 4 yemek istiyoruz" dedi adama. :38573:

Ya zaten biz golü attık 3 dakika sonra yedik,ne ara alacak adamı ?

Ayrıca geçin bu işleri...Bruma-Olcan alındı diyelim kontra üstadı Dortmund o ara 4-5 tane gol atsa , veya maç şimdiki gibi 4-1 bitse bu sefer de "iyi savunma yapıyorduk niye hücumcu aldın bari 4 yemezdik" diyeceksiniz...

Ya arkadas ne savunmasindan bahsediyosun ne iyi savunmasi.

Bizim kadro sneijderin becerisi haric gol atamaz zaten.tesadufi bi duram top golu. Baska nasil gol atcaz.

Risk alicak bruma olcan girecek maca. Sanki onlar girmeyince noluyo? Gelen giden 4 luyo.

Nasil savunabilirsiniz su karaktersiz adama cidden anlamiyorum

Geri
Üst Alt