Güzel kardeşim zaten golü attıktan 3 dakika sonra yedik üçüncüyü...

Ya Dzemaili gayet de iyi oynadı savunmada,bu maç için savunmaya bakılır...

Ne savunması dzemali maç boyu umuttan daha ileride oynadı ortada gezindi. Orta sahayı 10 kere geçmemiştir.

Yahu yaptığı yanlış varsa Yasin değişikliği zaten...

Millet Olcan-Bruma niye yok diyor....He canım bunları alsın da 8'lik olalım...

Taraftar hayal aleminde bu kadar basit...Gücümüz bu...

Tamam hoca eleştirilir de bugün yapılan eleştiriler tamamen kötü niyetli...Kızdığım bu...

Valla bana göre ortada bir kötü niyetli varsa o da Prandelli ve onu 1. dakika bile takımda tutanlardır.

Hayır Prandelli kötü niyetli değilse de kesinlikle adamın tıbbi müdahele gerektiren hastalığı var omuzlarının üzerindeki organında. Yani kendisine üzülüyorum artık. Çünkü ciddi ciddi hasta olduğuna inanıyorum. Yarın bizden kovulup ülkesinde gidince ciddi sağlık sorunlarını duyacağız bence.

Prandelli gitmez.

En azından sezon sonuna kadar burada.

Karabuk macindan sonra yollayip milli arada yeni hocayi bulmak lazim.

Yahu ben bu adamın avukatı olmadığım gibi en çok kızanlarda zirveye oynarım...2 doğruları konuştuk diye linç ediliyoruz...

Bugün yapabileceğimiz en iyisini yaptık , Semih-Muslera fişimizi çekti...

İkincisi de hem kendinizi olduğundan iyi Dortmund'u da olduğundan daha aşağıda görüyorsunuz...Bugün üzüldüysem kızdıysam Semih'e kızarım onun dışında ne yapılabilir ?

kötu teknık adam.ama bu maç için konuşursak cemaili harıcınde yanlış bır kadro oldugunu dusunmuyorum.adamların fızık gucu ınanılmaz hangı kadroyu çıkarsa yenılırdık.

Ya zaten biz golü attık 3 dakika sonra yedik,ne ara alacak adamı ?

Ayrıca geçin bu işleri...Bruma-Olcan alındı diyelim kontra üstadı Dortmund o ara 4-5 tane gol atsa , veya maç şimdiki gibi 4-1 bitse bu sefer de "iyi savunma yapıyorduk niye hücumcu aldın bari 4 yemezdik" diyeceksiniz...

Ya arkadas ne savunmasindan bahsediyosun ne iyi savunmasi.

Bizim kadro sneijderin becerisi haric gol atamaz zaten.tesadufi bi duram top golu. Baska nasil gol atcaz.

Risk alicak bruma olcan girecek maca. Sanki onlar girmeyince noluyo? Gelen giden 4 luyo.

Nasil savunabilirsiniz su adamo cidden anlamiyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yedek de ayni mevki den 3 oyuncu bulundurmasina ne diyosun ? (Olcan bruma yasin )

Yani kanat hucumcu 3 yedek aliyorsan yanina yenik dusunce en az ikisini slirsin demi oyuna.

75 e kadar bilincli bir atagimiz tehlikemiz yok ama adam izliyor sadece. Degistirmek icin en ufak istegi yok. Tek amaci 4 yememek.

Oyuna aldigi hucumcu Yasin. Hadi diyelim Bruma istediklerini yapamiyo
Yasin ne yapiyo peki soyler misin bana

Eskiden sinirden sağı solu tekmeleyen ben bile artık sinirlenemiyorum abi, sanki 4 yemek olağan da üstüne yediklerimizden itibaren saymaya başlayacaklarmış gibi. :D

Valla ben de aynı durumdayım, sinirlenicek halim kalmadı. Aha çıktı konuşuyor P-Deli.

Burak sakatmış lan siz de burada yok iyi kadro falan diyin. Sakat olmasa Burak oynayacaktı :D Hahahahhaa

Prandelli: Hak etmediğimiz bir sonuç oldu. Ufak tefek hatalardan gol yedik. İstanbul'daki maça göre gelişme gösterdik daha da gelişeceğiz.

kötu teknık adam.ama bu maç için konuşursak cemaili harıcınde yanlış bır kadro oldugunu dusunmuyorum.adamların fızık gucu ınanılmaz hangı kadroyu çıkarsa yenılırdık.

Ya inan sürekli bunu demeye çalışıyorum...

Adamlar belki de dünyanın en tempolu futbol oynayan takımı...CL'de en çok koşan takım...Maç başı Almanya'da 125 km'yi buluyorlar , takımda neredeyse 1,80 altı oyuncu yok...Ancak Atletico Madrid ile mukayese edilebilirler fizik gücü konusunda...

İlk yarı mükemmel oynadık...Keza ikinci yarı fena oynamadık ama kişisel hatalar yaktı bizi...

Bu takımın 10 senedir Lucescu sonra istikrar sorunu yaşadığı kadar var,yani bizden bu kafayla adam olmaz...

Hoca bugüne kadar çok büyük hatalar yaptı zaten hepimiz kızıyoruz ama bizim taraftar artık hocayı sevmediği için tüm hataları ona yüklüyor artık...

Geri
Üst Alt