prandelli nasıl bi adam yahu hala gelişeceğiz diyor.korkuyorum 5 6 ları yemeye başlayacağız yakında.

Bu adam kadar kötü bir antrenör görmedim bu takımın başında.Artı burakı da sakatlıktan oynatmamış söylediğine göre haftaya kansere devam...

hayır 4 tane ortasahayla çıkıyorsun ortayı kalabalık tutalım top tutalım çok pozisyon vermeyelim niyetiyle. Ama her maç 4 gol yiyorsun. Hala kalabalık ortasahayla bi halt olmayacağını anlamadın hoca

Doğru sistemi buldun bu sefer oyuncu seçimlerinde yaptığın korkaklık bunun önüne geçti.
Golü yiyene kadar hücum şansı vermedik rakibe bu doğru sistem olduğunun göstergesi ama gol atmak için deplasmanda kontra atak şart bunun için de dribling yapabilen oyuncuların saha da olması şart.
Sağ tarafı defansif yapmak istemesini anlarım ama en azından sol kanatta ofansif bir oyuncu olmalıydı.
Dzemaili oynayacağına Bruma/Olcan ikilisinden biri oynamalıydı.

Abi gerçekten bu adamı savunanlar normal değil bence. Zaten ilk Dortmund ve deplasmandaki Arsenal maçlarına çıkarması gereken kadro buydu ya da en azından diziliş olarak buna benzer. Doğruyu bulduğunu söyleyebiliriz bu maç Dzemaili tercihi vs. tartışılabilir. Hamit o kanadı Tarık ile beraber çok iyi savundu bana göre. Dzemaili'de fena mücadele etmedi. Kanada iç oyuncusu koyarak hem içi de desteklediler gerektiğinde. Şampiyon olduğumuz sezon Engin- Emre'nin yaptığı gibi.

Buraya kadar herşey ok maçta da iyi oynadık bence kornerler hariç pozisyon vermedik gol yiyene kadar doğru düzgün. Ama kardeşim maç olmuş 2-0 hadi orada yapmadın tamam da maç oldu 2-1 yahu zaten Bayern maçından dolayı yorgun olan bi rakip var karşında artı üzerlerinde aşırı baskı var Hamit veya Dzemaili'den birini al dışarı koy Bruma veya Olcan'ı. Yahu bu kadar zor mu bu işi yapmak. Maça başladın beraberliğe yatmak için fena da direnmedik ama 2 gol yedin işte yedin yani hele 2-1'ken değiştirmemesine deli oldum. Tam vaktiydi o ara Bruma ya da Olcan'ı koysak acayip bi baskıya alırdık rakibi puan bile çıkarabilirdik. Oyunu okuması b.k gibi. Önceden hem kötü kadro çıkarıp hem oyunu okuyamıyordu şimdi fena kadro çıkarmadı yine oyunu okuyamıyor. Ben galatasaray tarihinde bu kadar kötü t.d görmedim gerçekten görmedim. Her saniye zarar bu adam gerçi futbol şubesinin başı da Albayrak gibi cahil cühela adamlar. Kimsenin futbolu izlediği ya da anladığı yok. Kötü oynayıp iyi kötü puan alsak yine bu adamı göndermezler.

Ulan o değil ben harbiden sevinmiştim kırk yılın başı doğru bir şey yapıp Burak'ı kesti diye ama meğer Burak sakatmış da o yüzden oynatmamış. Yani adamın hiç bir şeyi gördüğü yok ve hala Burak diye sayıklıyor. Vay bana vaylar bana.

Prandelli: "Şu anda bir hedef yok. Başımız dik ayrılıyoruz her seferinde sahadan. Bir sonraki maçlardan sonra hedef belirleriz."

Son düzenleme:
İstanbuldaki maca gore gelisme gostermisiz basiniszda dikmis oyle diyor hoca.Ya cok guzel adamsin bizim kadarda uzuluyosunda olmuyo be hocam

Evet o açıklama gerçek

+ Henüz daha bir hedef belirlemedik sonraki maçlara göre bir şeyler belirleriz dedi.

Hedefimiz Karabük maçı 4. yıldız daha önemli demedi.4 yemeyiz heralde karabük'ten.Beyinsiz gerizekalı İtalyan.

Bize geldi geleli organize golümüz yok. Hücum edemiyoruz zaten. Bu dizilişle bu agir orta sahayla olmasi mümkün degil. Neden duruyor başimizda. Başimizda biri olmasa daha berbat olamayiz. Onu geçtim defanstta yapamiyoruz.

Tüm dünyaya rezil oluyoruz, bizim entelektüel yönetim onunla basarili olacagimizi zannediyorlar.

Ne kadar vizyonsuz ve cahil yönetimimiz oldugu belli oluyor.

Bielsa gibi üstad dururken Italyanlara düstük

Sigh...

bicak kemige dayandi artik.

Moderatör tarafında düzenlendi:
birak dirdiri da istifa et artik

istifa da bir hizmettir

senin futbola yapabilecegin en büyük hizmet bu isi birakmakdir

Geri
Üst Alt