FB maçında bişey olmayacağı belliydi bundan. Ligin dibinde olan Eskişehir ve Balıkesir'i yenemedik.

Prandelli düşmanlarını öldüreceğiz diyorlardı bu geldiğinde. Bir davul zurna eksikti karşılamada. Şimdi hepsi ölü taklidi yapıyor. LOL

Prandelli düşmanlarını öldüreceğiz diyorlardı bu geldiğinde. Bir davul zurna eksikti karşılamada. Şimdi hepsi ölü taklidi yapıyor. LOL

Bunda yanlış olan ne var sanki anormal bir durumdan bahsediyorsun :D...

O kadar şanslı şanslı dedik,geldiğinden beri en iyi işini çıkardı Dortmund maçında onda da Semih efendi sıçtı......

Bunda yanlış olan ne var sanki anormal bir durumdan bahsediyorsun :D...

O kadar şanslı şanslı dedik,geldiğinden beri en iyi işini çıkardı Dortmund maçında onda da Semih efendi sıçtı......
Lige 1-2 hafta kala tartışılıyordu. İlk yarının sonuna kadar şans verilmeli diyordum. 2. haftada defolsun dedim. Benim lafımın adresi belli zaten, sen rahat ol.

Lige 1-2 hafta kala tartışılıyordu. İlk yarının sonuna kadar şans verilmeli diyordum. 2. haftada defolsun dedim. Benim lafımın adresi belli zaten, sen rahat ol.

Ya zaten ben üstüme alınmadım ki , zira ben de 2.hafta Eskişehir maçında Leşçuk-Burak oynayınca "defolsun gitsin" demiştim...

Ama bu 2 rezil her maç oynayacak mecbur gelen hoca da bunları oynatmayı kabul edip gelecek...Bunlara kaldık Ünal başgan yüzünden...

Sen bize yıllar sonra Fenere kupa da verdirttin allah senin bin belanı versin. Rezil futbol oynata oynaya futboldan soğuttun bizi.

Allah belanı versin artık

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt