Gidecegi gun bizim icin bayram'dir,gerekirse Hagi gelsin agzimiza sicsin sorun degil ama bu adamin oyle bi kredisi yok,defol git takimi rezil ettin avrupa'da

Hagi ye bile raziyim lan. Yeter ki sen defol.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

gelince bu kadar sisirilen ama geldikten sonra bu sekilde patlayan bir td daha görülmemistir

fr ilk geldiginde takim ucuyordu...

tüm takim rotasyon yapinca bile 3 veya 4 tane atip postaliyorduk rakipleri...

prandelli yüzünden bir de süper kupayi kaptirdik feneve

alves kirmizi yemese feneve de yenilmistik zaten.

''Reale karşı ilk 30 dk daha ne kadar baskılı oynayabilirdik arkadaşlar?'', sonrası malum...Bunun gibi bir şey FR hikayesi, daha da yüzüne bakan olmadı koca Avrupada...

Eldeki topculardan senin hayal ettiğin sistem çıkmaz.4-4-2 ye donherkesi yerinde oynat temek şeyleri antremanda tekrar edin isler yoluna girecek.ama sen bunu anlamazsan lnatci italyan

Umarım maç sonunda yollarımızı ayırırız.

Hayallerimizi yıktın resmen.

-Adaletli kadro

-Az gol yiyorduk zaten , hücum sorunumuzu çöz istedik

-Kanatlı oynamanı istedik

-Gençleri kazan dedik

Hiçbirini yapmadığın gibi iyi yaptığımız şeyleri de aldın götürdün.

defol!

Konu adının değişmesini talep etmiştim ama uygun görülmedi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Keşke bir anda futbol dahisi oluverse.

Bu adam nası bunca yıl teknik direktörlük yapmış anlamak mümkün değil. Böyle kötü bir teknik direktör hiç görmedim.

Bilerek falan mı yapıyor acaba anlamak mümkün değil. Yani diğer türlü nasıl olmuş da İtalya Milli takımını falan çalıştırmış.

Ya bu adamda sorunlar var. Tmm 4-2-3-1 oynuyor ama kanatlari oynatmamakta israr ediyor. Ulan Bruma babani mi öldürdü anani mi aglatti nedir bu takinti bee

Sabri ve Chedjou disinda calim atacak, bos alana kacacak adam yok lan cikarttigin onbirde, hangi sekilde atak yapacaksin bozuk herif. Dusun lan, Sabri ve Chedjou'yu karsi rakibi bozabilecek adam olarak sayiyorum.

Geri
Üst Alt