2 yıldır kiralık oyunuyor bu adam bildiğim kadaryıla 1.5 milyon euro kiralık bedel + opsiyonunu kullanmak isteyen bir Malaga fiyat/performans olarak yeterli olan Amrabat'ı almak isteyen Sevilla gibi takımlar pusuda bekliyor.
Bonservisinin %70'ını çok rahat çıkarmıştır/çıkartacaktır Amrabat. En kötü alır rotasyonda kullanırsın.

Galiba haberi kacirdin, Amrabati almak istemiyorlar.
Malaga 300.000 bin Avro verdi kiralik bedel
Bu sezon icin ise 1.000.000 Avro. Yapti 1.3 Milyon Avro, 8.5 Milyon ile arada cok fark var, ki 6 Milyonluk bir performans da göstermedi.

Bir de yanlış hatırlamıyorsam, biz Amrabat ı almak zorunda kalmıştık, o da kendi alacaklarından feragat etmek zorunda kalmıştı, çünkü Fifa lık olma riski vardı, fiyatı da o yüzden uçurmuşlardı.
Senelik 1.5 milyona anlasmistik Amrabatla. Kayseri çok fazla para isteyince o da alacağı ücreti 1 milyon civarına düşürmüştü. Bi nevi kendi cebinden karşıladı bonservisinin bi kısmını.

iN5i

Amrabatin yillik ucreti 3-4 milyon euro olsa verdigi katkiyla olumlu bakilabilirdi bonservisinin 8.5 milyon euro olmasiyla beklenen katkiyi veremedi. Ancak suan gelse bile fayda saglarm su transfer piyasasinda Ambarat icin 3 milyon euro para degil. Yabanci siniri kalkiyor kadromda yillik ucreti 3 milyon avro olan Hamiti tutacagima ondan cok daha fazla katki verecegine inandigim Amrabati 1 milyon avroya tutarim.

Niye bu adamı taşlıyoruz şimdi hep birlikte olan olmuş zaten neyi değiştirebiliriz o kadar yanlışımız var ki bir tane günah keçisi yetmez.

Amrabat her ne kadar bekleneni veremese de parasını çıkarmış bir oyuncudur.
Bruma'ya o dönem 1 Allahın kulu gelmesin demiyordu ''gerekirse 20 verilsin'' diyenler vardı.

Şunu oku diyeceğm de bu kafadaki bir insanın 3 satır yazı okuyacağından bile şüpheliyim.

sen amrabat'a 8.6 milyon euro verdi dersin ben selçuk'u bedavaya aldı derim. sen chedjou 6.3 milyon dersin ben engin baytar gibi o dönem büyük katkı vermiş (caps lock açık) yerli oyuncuyu 1.1 milyon euroya almış derim. sen yiğit gökoğlan dersin ben necati derim. sen sercan dersin ben eboue derim. sen x dersin ben umut derim. sen y dersin ben burak derim. sen z dersin ben melo derim. sen dany dersin ben ujfalusi derim(ayrıca dany'nin geçen sene yaptığı katkılar da bence ücretine göre kötü değil.)... böyle gider. bireysel transferden direk tüm transfer kabiliyetine saydırmak çok komik. aynı mantıkla bireysel transfer üzerinden öve öve bitirememen lazım.

hahahaha amrabat dany parasını cıkarttı tabi canım amrabat 10 gol 15 asist civari bir ortalama izledi

2.olarak brumaya gelelim adını duyan yoktu youtube topcusu son güne kaldı mecbur herkes gelsin dedi ve 12 milyon euro sokağa atıldı şaşın transferi terimin evladı

3. olarak 2012-2013 sneijderi istemedik diyen de terim tadic ve drucic gibi vasat 2.sınıf topculara para saçacaktık drogba ve sneijderi takıma kazandıran da aysaldır o sezonun ilk yarısı bir sürü puan kaybediyorduk bu 2 adamın havasıyla şampiyon olduk transfer de vizyonu belli bu heriflerin türkiyedeki yabancılara yöneliyolar direk bak hamza da öyle yok fernando donk vs vs

4.olarak en büyük sorun egosu yüzünden gs yi yarı yolda bırakıp demirörenle anlaştı iktidar yalakası oldu terim güç nerde ise oradadır , hala 95 2000 lerdekı futbolla oynamaya calısıyor hava gazı dönemi bitti artık ama euro 2016 elemelerinde görüyoruz zaten

hahahaha amrabat dany parasını cıkarttı tabi canım amrabat 10 gol 15 asist civari bir ortalama izledi

2.olarak brumaya gelelim adını duyan yoktu youtube topcusu son güne kaldı mecbur herkes gelsin dedi ve 12 milyon euro sokağa atıldı şaşın transferi terimin evladı

3. olarak 2012-2013 sneijderi istemedik diyen de terim tadic ve drucic gibi vasat 2.sınıf topculara para saçacaktık drogba ve sneijderi takıma kazandıran da aysaldır o sezonun ilk yarısı bir sürü puan kaybediyorduk bu 2 adamın havasıyla şampiyon olduk transfer de vizyonu belli bu heriflerin türkiyedeki yabancılara yöneliyolar direk bak hamza da öyle yok fernando donk vs vs

4.olarak en büyük sorun egosu yüzünden gs yi yarı yolda bırakıp demirörenle anlaştı iktidar yalakası oldu terim güç nerde ise oradadır , hala 95 2000 lerdekı futbolla oynamaya calısıyor hava gazı dönemi bitti artık ama euro 2016 elemelerinde görüyoruz zaten

Çelişkilerle dolu bir mesaj.
Terim'in Tüpçü'nün yanına gittiğini varsayalım peki Aysal'ın sene başı Terim'siz bir halt olamayacağını anlayıp kaçışına niye kılıf uyduruyorsunuz. İkisi de sene başlarında terkedip gitti eylem aynı eylem ama amacı niye farklılaştırıyorsunuz ?
Bruma transferine açık ve net ''Terim kazığı'' diyen futbol bilgisi -56654 seviyedir cehaletin son noktasındadır. Terim'e sallayacak yer bulamamış artık böyle boktan şeylerle karalamaya çalışan basitlerin işidir zerre gocunmuyorum bu mesajdan çünkü Bruma'ya ''en kötü Nani en iyi Ronaldo'' olur ''Aysal başkanın müthiş transfer vizyonu'', ''Terim'in bu transferde alakası yok'' diyenleri de hatırlıyoruz zamanında ondan vurmaya çalışanlar işler kötü gidince Terim'e atıyor bu transferi. :D Ulan gündemi takip etmezsek kandıracaksınız ha.

Melo,Muslera,Ujfa,Eboue,Riera,Semih,Selçuk,Burak,Emre vs hala Terim transferleriyle kemik kadrosunu oluşturan bu kemik kadronun etrafını Dzemaili,Tarık,Veysel,Ontivero,Hayroviç,Burdisso,Salih,Umut,Koray,Pandev,Olcan,SinanB gibi yetersizlerle doldurmaya çalışıyoruz Terim'li dönem transfer başarısı %80lere dayanırken Terim sonrası transfer başarısı neredeyse %5 hala gelmiş hala ''Sınayder yaaaaa xd xd'' anca antulu fenerli beyinlerin yapacağı yorumları yapıyorsunuz. Her hoca yapar transfer hatasını aç bak bi Mourinhonun transfer hatalarına transfer başarısı %70 lere 80lere dayanmış bir adamı Sneijder ile yıpratamayacağınızı da öğrenin bir zahmet ha bu arada ''Drogba'yı Terim istemedi'' lafını nereden çıkardın merak ettim. Öyle bir iddaayı çıkarmak zor olsa gerek.

Çelişkilerle dolu bir mesaj.
Terim'in Tüpçü'nün yanına gittiğini varsayalım peki Aysal'ın sene başı Terim'siz bir halt olamayacağını anlayıp kaçışına niye kılıf uyduruyorsunuz. İkisi de sene başlarında terkedip gitti eylem aynı eylem ama amacı niye farklılaştırıyorsunuz ?
Bruma transferine açık ve net ''Terim kazığı'' diyen futbol bilgisi -56654 seviyedir cehaletin son noktasındadır. Terim'e sallayacak yer bulamamış artık böyle boktan şeylerle karalamaya çalışan basitlerin işidir zerre gocunmuyorum bu mesajdan çünkü Bruma'ya ''en kötü Nani en iyi Ronaldo'' olur ''Aysal başkanın müthiş transfer vizyonu'', ''Terim'in bu transferde alakası yok'' diyenleri de hatırlıyoruz zamanında ondan vurmaya çalışanlar işler kötü gidince Terim'e atıyor bu transferi. :D Ulan gündemi takip etmezsek kandıracaksınız ha.

Melo,Muslera,Ujfa,Eboue,Riera,Semih,Selçuk,Burak,Emre vs hala Terim transferleriyle kemik kadrosunu oluşturan bu kemik kadronun etrafını Dzemaili,Tarık,Veysel,Ontivero,Hayroviç,Burdisso,Salih,Umut,Koray,Pandev,Olcan,SinanB gibi yetersizlerle doldurmaya çalışıyoruz Terim'li dönem transfer başarısı %80lere dayanırken Terim sonrası transfer başarısı neredeyse %5 hala gelmiş hala ''Sınayder yaaaaa xd xd'' anca antulu fenerli beyinlerin yapacağı yorumları yapıyorsunuz. Her hoca yapar transfer hatasını aç bak bi Mourinhonun transfer hatalarına transfer başarısı %70 lere 80lere dayanmış bir adamı Sneijder ile yıpratamayacağınızı da öğrenin bir zahmet ha bu arada ''Drogba'yı Terim istemedi'' lafını nereden çıkardın merak ettim. Öyle bir iddaayı çıkarmak zor olsa gerek.

kemik kadroyu gördük burak selcuk semih yekta colak türk çetesi geçen seneki şampiyonluğa balta vurdular nedense bi anda iyi oynamaya başladılar bu yıl da

drogbayı terim özellikle istemedi yönetim önermişti onlar da kabul etti ayrıca sneijderi 4. sıraya yazdıklarına hiç değinmemişsin :D 1.tadic 2.drucic 3.ben arfa 4.sneijderi yazdık sneijder geldi fatih hoca istememişti cok güzel vizyonmuş..

aysal kendi dedi terime sözleşme önerdik tribe girip reddetmeler felan gördük parator kaçtı gitti , tek hatası italyanlara ve profesyonellerine güvenmekti

Bunun asistanının hesabı vardı forumda yorumları falan okuyordu gelip okusa keşke yine.

Prandelli reis lider bıraktı takımı, Hamza H. geldi 3. yaptı. Böyle giderse 4. hatta 5. bile olursak kimse şaşırmasın.

Bokunu çikartmayin lan

Prandelli olsaydi simdi Basaksehirle yarisirdik

buna değil bunu getiren adama sövün, futboldan anlamayanı futboldan anlayan adamı anlayan adama.

kendisini zerre sevmem ama kasten top oynamayan bir futbolcu grubunun başına kimi getirirsen getir sonuç değişmezdi
şu an başımızda olanın böyle bir mazereti olmamasına rağmen durumumuz rezil

Hamza Hamzaogluda Prandelliyi ornek alma yoluna gidiyor hepimize gecmis olsun.

Sene bası bu herif değilde Şenol hoca Başımızda olsaydı şimdiden şampiyonluk için gün sayıyorduk

Bu herifte ilk geldiginde istememistim hamza da geldiginde istemedim.
Ama gercek var ki kor topal ayni cizgide ilerliyorduk. Ust uste 4-5 galibiyet almazdik ama kaybettigimiz cogu mactan berebere ayrilabilirdik.

Ha belki de lige erken havlu atardik daha az eziyet cekerdik. Elindeki sampiyonlugu biilerek, gorerek verince daha cok koyuyor

Prandelli reis lider bıraktı takımı, Hamza H. geldi 3. yaptı. Böyle giderse 4. hatta 5. bile olursak kimse şaşırmasın.

5.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=xqHawq2kVO0

:38573: :38573: ;( ;(

Geri
Üst Alt