Prandelli iyi bir hocadır ama adam değildir , iş ahlakı yoktur buraya geldikten 3 gün sonra işi çözmüş kör göze parmak yaparak kendini kovdurttu ,
Hamza ise maalesef akhisar vb seviyenin iyi hocasıdır ama adamdır iyi insandır fakat iyi insan olması GS'ye yetmemektedir kızımıza damat değil takıma hoca alıyoruz sonuçta !

Hamza çok pasif polemikten kaçıyor sürekli böyle hoca olmaz

Prandelli iyi bir hocadır ama adam değildir , iş ahlakı yoktur buraya geldikten 3 gün sonra işi çözmüş kör göze parmak yaparak kendini kovdurttu ,
Hamza ise maalesef akhisar vb seviyenin iyi hocasıdır ama adamdır iyi insandır fakat iyi insan olması GS'ye yetmemektedir kızımıza damat değil takıma hoca alıyoruz sonuçta !

4 maçta 4 gol yiyen, Avrupada sadece 1 puan toplayan adama iyi hoca demek, iyi hocalar hakaret oluyor.

Hamza da suan mükemmel degil ama aralarinda fark var.

4 maçta 4 gol yiyen, Avrupada sadece 1 puan toplayan adama iyi hoca demek, iyi hocalar hakaret oluyor.

Hamza da suan mükemmel degil ama aralarinda fark var.
Yazdığımı bence okumadan tek bir lafa odaklanmışsın ,
Prandelli iyi bir TD 'dür Hamza yanında çırak dahi olamaz ,
ama Prandelli şeref yoksunu karaktersiz bir adidir ,

Araba lastiği gibi adam uyum sağlayamadım istediğini yaptıramadı.Birçok kulupte de benzer bir son yaşamış zaten.
Vakit varken parayı basıp klopp ile anlaşmalı.

Hamzatordan farkı yok, ikisi de beş para etmez tdler. Mümkünse ikisi de futboldan uzaklaştırılmalı.

Prandelli bir mok değildir kusura bakmayında.

Hamza hoca hatalar yapabilir ama bizi prandelli gibi rezil etmedi.

Sizin şuan Prandelli şakşakçılığı yapmanız takıma hakaret, şampiyonluk yolunada taş koymaktır.

Bu takımın başında o italyan anten olsaydı coktan 15 puan geride kalmıştık. Hak yemeyin.

İtalya milli takımını çalıştıran adam çok da kötü teknik direktör olamaz veya Mancini.Hamza Hocanın en büyük şansı 1-takım ş.liginden elenmişti ve herkesin bildiği gibi her ş.ligi maçı öncesi veya sonrası puanlar kaybediyorduk.2-Yerli hoca olması ve diye eklemek istiyorum ama ispatlanması imkansız komplo teorileri de yazmak istemiyorum.

5.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=xqHawq2kVO0

:38573: :38573: ;( ;(
Dilime dolandı yav gıcık birşey

Hamza hocaya laf edenler bu aksam Beşiktaş maçını ne yüzle seyredecek merak ediyorum. Bir taraftar bu kadar kendi ayağına sıkmaya meraklı olur. Ah ulan şu 4. Yıldızı alalım seneye klopp gelsin 6. Haftadan havlu atınca ne carpılır mu mesajlar surata..

Bu amatörle devam etseydik sezon sonu ilk 4e bile giremeZdik.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt