Cesare Prandelli'den Açıklamalar

Anıl Kıraç

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, GS TV’ye açıklamalarda bulundu.

Prandelli yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Borussia Dortmund'la oynadığımız karşılaşma sonrasında, 4. yıldızın birinci hedefimiz olduğunu belirttim. Bazıları açıklamalarımı Galatasaray’ın uluslararası imajını kalbimde hissetmiyormuşum gibi yorumladı. Ancak bu doğru değil, biliyorum ki Galatasaray’ın olmazsa olmazı ve misyonu bu büyük ülkenin tarihini de onore ederek, yabancı takımlara karşı galip gelmektir.

Dördüncü yıldızdan bahsettim, çünkü bu sene ligi kazanmak tarihi bir başarı olacak. Bu başarı bize şu anda bulunduğumuz ekonomik şartlardan daha iyisini sağlayacak ve bize gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılım imkanı sağlayacak.

Takımım adına konuşuyorum, önümüzdeki uluslararası mücadelelerde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Renklerimizi onurlandırmak ve Avrupa’nın üst düzey futbolunda kalabilmek için her anımızı buna adamış durumdayız.”

Cesare Prandelli'den Açıklamalar - 24.10.2014 15:35 (FUTBOL 2014/2015) / Galatasaray.org

Bu 4. yıldız muhabbetini çok abartmaya başladılar.Ulan geçen sene şampiyon olsaydık 4. yıldızı takacaktık hiç kimse 4. yıldızla alakalı bişey demedi şimdi çıkardılar bi 4.yıldız sevdası.Teknik direktör bile böyle açıklamalar yapacaksa işimiz var.Teknik direktör dedim bak Prandelli'ye.Özür dilerim.3. yıldızı kazandık da ne oldu ben onu anlamıyorum.Sonuçta her şampiyonluk önemlidir illa yıldız muhabbeti yapmaya gerek yok.İlk olmak her zaman önemlidir ancak Galatasaray'ın kuruluş amacı ve geleneği Avrupa'da başarılı olmaktır.Bunu birisi şu italyan bozuntusuna anlatmalı.

Aslen itfaiyeci olsa gerek. Yüreğimize su serpme gayretinde bulunarak bunu göstermiş gibi.

N5

4. yildiz i takan sanki seneye CL de yari final i garantiliyor gibi konusmus, elbette 4. yildiz onemli, ekonomik olarak kazancin olacaktir bazi satislardan dolayi. Rakibine karsi ustunluk saglamis falan olacaksin. Ama sen bu sene CL de birsey yapmasak da olur imaji yaratamazsin, biz BATE Borisov falan degiliz.

:asdfffgssh güldürdü ulan ligde g.te bala aliyorsun maclari gelmis Ligi dusunuyor numarasi yapiyor.

Yaptığı açıklamaları ya da onunla ilgili bir haberi okurken "Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştırmış olan İtalyan teknik adam" ibaresini görmek istiyorum en kısa süre içinde..

Yönetim uyarmış belli ama yine de kıvırmayı başaramamışlar. Ama bu 4. yıldız muhabbeti sadece Prandelli'nin değil, en başta yöneticilerin icadı. Takımı da inandırmışlar.

Bizi çok duygulandırdın bak şimdi ;(

Ulan hala ligi kazanmak tarihi başarı olacak diyor, çıldıracam. Birisi şuna bu ligi zamanında 4 kere üst üste kazanmışlığımız var desin. Herhalde ilk kez şampiyon olacağız falan zannediyor.

Dortmund yenilgisinin 4. yildizla ilgisi ne?. Yenilgi olsa yine iyi. Bozguna ugrattin bizi. Ligde müthiş top mu oynatiyorsun? Seneye elimizden geleni yapacagiz diyor. Senin gibi futbolu unutmuş birine 1 sene daha dayanamam

seneye clye yine katılsak ne olacak. Böyle her maç 4 yiyeceksek katılmayalım bari.

2 senede edindiğimiz tüm itibarı 3 maçla yerle bir ettin pis herif.Defol git köyüne.Lecce'yi felan çalıştır.Çapsız.

Nedir bu antrenörlerden çektiğimiz, sokaktaki adamın akıl edeceği işleri yapamıyorlar, çıkıp abuk subuk konuşuyorlar..

Bu 4. yıldız muhabbetini çok abartmaya başladılar.Ulan geçen sene şampiyon olsaydık 4. yıldızı takacaktık hiç kimse 4. yıldızla alakalı bişey demedi şimdi çıkardılar bi 4.yıldız sevdası.Teknik direktör bile böyle açıklamalar yapacaksa işimiz var.Teknik direktör dedim bak Prandelli'ye.Özür dilerim.3. yıldızı kazandık da ne oldu ben onu anlamıyorum.Sonuçta her şampiyonluk önemlidir illa yıldız muhabbeti yapmaya gerek yok.İlk olmak her zaman önemlidir ancak Galatasaray'ın kuruluş amacı ve geleneği Avrupa'da başarılı olmaktır.Bunu birisi şu italyan bozuntusuna anlatmalı.

Yayıncı kuruluş 19-19 eşitlik istiyordu zaten. Dekoderler 4. yıldız muhabbetine çok satılacaktı, TFF de payını alacaktı,Fenerbahçe şampiyon olup fazla zırlamayacaktı vb..Burası Türkiye,futboldan çok daha fazlası var futbolumuzda...

Geri
Üst Alt