GSC Portal Cesare Prandelli’den Açıklamalar

Mustafa Akan

Parçalı Üye
prandelli4.jpg

Teknik Direktörümüz Cesare Prandelli açıklamalarda bulundu..

Haberin Devamı GSCPortal'da

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kadro iyi bir kadro tek eksiği forvet.Gelen geçen 4 atıyor hala artislik peşinde.

Nediyor lan bu? Gelip masal anlatiyor..

ya bu ne arkadas

ciftlige cevirdiniz kulubu, dk basi biri cikip aciklama yapiyor. mal misiniz nesiniz hepiniz defolun

Koskoca Galatasaray ne hallere dusurmusler yazik cok yazik komisyoncu bir baskan egreti bir td menejerlere yedirilen paralar vay aslanim vay olan gine taraftara oluyor

Benim idealimdeki kadroda 20 oyuncu ile birlikte altyapıdan dört oyuncu daha vardı. Böylece kadronun kalitesini arttırarak geçtiğimiz sezon yaşanan istikrarsızlığın önüne geçmeyi planlıyorduk.

O yüzden her maça farklı kadro ile çıkıyor demek ki sinyor.

Hangi Marcelo ?
Hangi Douglas ?

"Ben burada tarihi başarıyı elde edebilmek için çok çalışıyorum, şimdiden katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum."

Tarihi başarıdan kastın ne? Gol yeme rekoru kırmak mı? Şampiyonluk dışında bir hedef kalmadığına göre ortada tarihi başarı falan göremiyorum. 4. yıldızı biz bu kadar umursamıyoruz, sana ne oluyor?

Saçma sapan bir açıklama. İzin vermeseymiş keşke yönetim.

Bu kadro iyi bir kadro tek eksiği forvet.Gelen geçen 4 atıyor hala artislik peşinde.

İsimlere bakılırsa iyi kadro ama futbol isim üzerinden oynanmıyor.

Defansında bir tane kesici, posizyon bilgisi yükseki lider stoper var mı ?

Bekler zaten yıllardan beri arıza. Eboue-Riera ile düzelme olmustu ama simdi gene kötü.

Muslera desen geleni gideni iceri alan bir kaleci olmus.

Selcuk zaten bitmis, Melo kesinlikle eski temposundan uzaklarda, dikkatli izlerseniz cogu posizyonda nefes nefese kaldıgını görürsünüz.

Kanatlara bakıyorum, Bruma büyük gelecek vadediyor ama fizik olarak cok iyi olmadıgı ortada. Olcan desen 22.5 dakikalık topcu. Santraforları zaten söylemeye gerek yok.

Prandelli net olarak kötü bir taktisyen ama kadronunda bastan asagı sağlam bir revizyona ihtiyacı oldugu aşikar.

Para kısıtlı oldugundan sıfırdan bir kadro kurulamaz. Lider bir stoper. Dinamik, cok yönlü bir merkez. Kalite bir kanat forvet ve Komple bir santrafor. Nerden baksan 4 tane mevkilerinde A sınıf olacak oyuncuya ihtiyac var.

Hey Allah'ım, zorla küfür ettirecekler insana ya :)

prankly speaking dis guy be NUTS AS F

Almak için kendisine 40 yalan söylenilip kandırılan Prandelli' yi göndermek için 1 tane gücümüz yok.

GT-I9300 Tapatalk

Ee tamam daha ne tatava yapıyorsun istediklerinin hiçbiri yok işte, al voltanı git be adam.

İsimlere bakılırsa iyi kadro ama futbol isim üzerinden oynanmıyor.

Defansında bir tane kesici, posizyon bilgisi yükseki lider stoper var mı ?

Bekler zaten yıllardan beri arıza. Eboue-Riera ile düzelme olmustu ama simdi gene kötü.

Muslera desen geleni gideni iceri alan bir kaleci olmus.

Selcuk zaten bitmis, Melo kesinlikle eski temposundan uzaklarda, dikkatli izlerseniz cogu posizyonda nefes nefese kaldıgını görürsünüz.

Kanatlara bakıyorum, Bruma büyük gelecek vadediyor ama fizik olarak cok iyi olmadıgı ortada. Olcan desen 22.5 dakikalık topcu. Santraforları zaten söylemeye gerek yok.

Prandelli net olarak kötü bir taktisyen ama kadronunda bastan asagı sağlam bir revizyona ihtiyacı oldugu aşikar.

Para kısıtlı oldugundan sıfırdan bir kadro kurulamaz. Lider bir stoper. Dinamik, cok yönlü bir merkez. Kalite bir kanat forvet ve Komple bir santrafor. Nerden baksan 4 tane mevkilerinde A sınıf olacak oyuncuya ihtiyac var.

Başımız da td olmadığı için hepsi kötü geliyor ve noksanları ortaya çıkıyor.Td'lik zaten oyuncudan verim almak.Koskoca Galatasaray'da formda oyuncu yoksa sorun kadro da değil Prandelli'dedir.

Örneğin 11-12 sezonunun da Prandelli olsaydı söylenecekler; Ujfa emekli, Balta zaten bitik, Semih genç, Melo year of baloon, Emreç çocuk, Engin ruh hastası, Elmander kazma, Baros sakat, Neco koca popolu...

Son düzenleme:
Transferde ne kadarda güzel isimler geçmiş ah be aysal nasıl bir adam çıktın sen

Geri
Üst Alt