GSC Portal Cesare Prandelli’den Açıklamalar

Şener Şen'in bir filmi vardı milleti köyden alıp, Almanya diye İstanbul'a bıraktığı. Prandelli'nin durumu ona benzemiş. :dispirited:

Bruma'yı ilk 18'e bile almayıp Yekta'yı sol açık oynatmanı nasıl açıklayacaksın eyyy Prandelli

tatava yapma bas git

Güzel tiyatro oynanıyor 3 senedir. Maç izlemeyin ve maça gitmeyin. Digiturk'u olanlar da iptal etsin. Ben böyle olacağını bildiğimden ilk defa bu sene lig için para vermedim, maçları da izlemiyorum.

Douglas ve Campbell gibi oyuncular istiyor, tamam güzel. Bruma yi neden kullanmak istemiyor peki? Samimi degil.

''Sonrasında yaşananları biliyorsunuz'' demiş adam cemal ile pandevi aldık dıyememiş :D

Biz çok istedik patoyu burdaki bir kaç futbol dehası(!) pandev şöyle oyuncu böyle büyük oyuncu
dzemailliyi boşuna yıllarca italyada oynatmazlar diyodu :D :D
keşke pato gelseydi müzmün sakat olsa pandevden çok oynardı

aysal tmm yalancının tekı bunu bızde bılıyoruz da.elındekı kadroda çok ıyı bruma sınan gumuş furkan telles gıbı gençler var.hala çöp kadrolarla çıkıp duruyorsun.bunun mazaretı olmaz.

Bu açıklama bişey gösterir. Burada birileri birilerini kandırıyor yada herkes yalancı. Şimdi bu hoca bozuntusu ya yalan söylüyor yada kendisi buna inanıyorsa o zaman daha kötü demektir. Çünkü adam hatalarının farkında değil, yetersiz ve akılsız demektir

abdurrahim yine yalan söylemis yani

ne yanar döner bu adam,cok iyi galatasaraylıymıs falan,hadi ordan

prandellinin arkasında duramam demedimi bu herif dün,pdeliye ben öyle demedim demis

koca galatasarayı bu herif yönetiyor yav

Ebru hanım sana,gelip bu iş olmaz,verdiğimiz sözleri tutamayacagiz para yok dedidiginde istifa etseydin,bugün herkes seni iyi şekilde anıyor olacaktı.

Geri
Üst Alt